günaydınlar herkese.
burası buz gibi
günaydınlar herkese.
burası buz gibi
Merhaba, hoşgeldin sevgili caramello.
Pencereyi açtım güneş kendini henüz gösterirken,
perde nasıl hareketlendi, kornişten sıyrılıcak sandım.. Fena bir rüzgâr var burada da.
güneş mi?
SİZin orası neresi?
Biyolojik güneş caremello'cum
benim biyoloji ve diğer dersler kötü.
anlamam ben
benim biyoloji ve diğer dersler kötü.
anlamam ben
günaydınlar herkese
@norem
ben hayatımın her döneminde yaz gelsin istiyorum
kıştan nefret ediyorum
@nihilcim
hayırdır kardeş?
@lalcik
sana da günaydın
@pata
yalakalıkla bir yere varamazsın, sen sinsi sinsi götürüyorsun işi
Türkçe'den iyi not almadım sanırım ben de. Olsun, dilim döndüğünce söyleyeme çalışayım;
Sıcaklık veremeden, alacakaranlıktan aydınlığa doğru gökyüzünün rengi değişirken
güneş, ısısız olarak doğar ya. O esnada rahmet melekleri eve gelir der annem. Alışkanlık edinmişim ben de
bir üç beş dakika da olsa pencereyi açarım. Hem hava sirkülasyonu olsun isterim hem de anne sözü inancı. Öyle..
Türkçe'den iyi not almadım sanırım ben de. Olsun, dilim döndüğünce söyleyeme çalışayım;
Sıcaklık veremeden, alacakaranlıktan aydınlığa doğru gökyüzünün rengi değişirken
güneş, ısısız olarak doğar ya. O esnada rahmet melekleri eve gelir der annem. Alışkanlık edinmişim ben de
bir üç beş dakika da olsa pencereyi açarım. Hem hava sirkülasyonu olsun isterim hem de anne sözü inancı. Öyle..
ben zaten anaokulu terk...senin de mi biyoloji kötü?
uğraşırım sana neGünaydın hanımlar. Csi'ım günaydın.
Sensin sinsi, uğraşma benle
Ne farkeder kiPencereyi melekler çıksın diye mi, yoksa dışarıda kalanlar içeri girsin diye mi açıyorsun
Farklı yerlerde değiliz aslında csi:) Yakanın bir ucu biz bir ucu siz:)hmmm şimdi anladı ben
neyse sizin orda en azından seher vakti gneş varmış
bizim buralarda dünden beri yağmur, sabah kar
güneşe hasret kaldık pazar gününden beri
günaydın kızlar...yoktum ne zmaandır...
kismecikler de aramamış zati beni...
pöffff...
pöffff...
pöffff...
Farklı yerlerde değiliz aslında csi:) Yakanın bir ucu biz bir ucu siz:)