Dert yok, Sohbet var.... :)

Selamlarrr hanımlar :KK3::KK3: fırsat bulamıyorum uğramak için,birde pc de sorun oldu onu halletmeye çalışıyor eşim ...Herkesler iyidir umarım mıhtara ne oldu ya banlanmış cezası çabuk biter umarım...

İyi akşamlar ziyaretçilerden biri ben de olabilirim çoğu zaman sizin topiği okumak için giriyordum bir ara şifremi unutmuştum

Günaydın kendimi bir garip hissediyorum dün kantarla kavga ettik yine ne yapacağım ben bu adamla ya onunla da olmuyor onsuz da olmuyor

Günaydın kendimi bir garip hissediyorum dün kantarla kavga ettik yine ne yapacağım ben bu adamla ya onunla da olmuyor onsuz da olmuyor

günaydin canim hayirdir mesele nedir?

memleket meselesi mi hala yoksa baska birsey mi?

hic birsey icin acele etme herseyi zamana birak

Gün Aydın Dranas. Konunu denk geldiğimce yüzeysel olarak biliyorum.
Alışkanlıklarını göz ardı ederek karar noktasında olman
ve kimsenin aslında, özünde değişmeyeceğini yalnızca
zamanla, yaş ile birlikte karakterinin paralelinde gelişeceğini, geliştirebileceğini, -değişeceğini değil- göz ardı etmeden
kabullenmiş olarak, beklentini değerlendirmeni önerimi paylaşmak isterim.
Bildiklerimi düşündüklerimi söylüyorsun zaten nihil diyorsundur muhtemelen,
olsun. Bildiğini başkasından okumak biraz daha farklı gelir ya.
Öyle..

Hep huzurlu ol. Hep ferah ol dilerim.

Sevgimle Dranas.
**

Merhaba, Günaydın lal,

cumartesi den beridir elmyra kps aln dşnd. en son ptesi görüşürüz diye ayrılınca
kendini bloke ettirdi diye düşünmüştüm
evvelden atıştığın ile de sonradan kapsama alanının dışına da çıkabiliyormuşsun demek ki:KK43:

şarkı elmyr için çalıyor;

'sen yoksaan herşeeyy eksiiiiikkk' :113:

Merhaba, Günaydın lal,

cumartesi den beridir elmyra kps aln dşnd. en son ptesi görüşürüz diye ayrılınca
kendini bloke ettirdi diye düşünmüştüm
evvelden atıştığın ile de sonradan kapsama alanının dışına da çıkabiliyormuşsun demek ki:KK43:

şarkı elmyr için çalıyor;

'sen yoksaan herşeeyy eksiiiiikkk' :113:

elo gidince topic sahipsiz kaldi malesef...

Elmayra'dan mesaj var kızlar,aynen şunu diyor;

"gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak"

günaydin canim hayirdir mesele nedir?

memleket meselesi mi hala yoksa baska birsey mi?

hic birsey icin acele etme herseyi zamana birak

Yok canım ya memleket meselesini geçtik
Gereksiz ıvır zıvırt şeyler dün birlikteydik yemek yedik o sırada bir telefon geldi
Bir gazetenin yayın yönetmeni aradı onların hastaneyle ilgili bir sıkıntıları vardı
Bu yüzden kavga ettik niye arıyormuş herşey eskisi gibi nerdeyse adamı arayıp olay çıkaracaktı yol boyunca tavır yaptı
Sen bana neler yaptın ama ben onu hala karşıma alıp yemek yiyorum ve bunu da yüzüne söyledim

X