Dert yok, Sohbet var.... :)

Çok sıkıcısınız!

La_edri nerdesin canışım

Dün hayatımın en büyük hatasını yaptım :26:
Hocanın bir berberi var malum kendisini daha yeni tanıyorum berberinin adını söyledi bir ara müsaitse gideyim dedi
Tabi ben rehberi açtım ismi buldum adamın adı eski bir bakanın adı koskoca bakanı berber diye aradım
Bir de telefonda naber diye konuştum adam bir afalladı ama ben hala ayılmadım kızlar hoca müsaitsen gelmek istiyor dedim
Eski bakanın sesindeki tuhaflık devam ediyor tamam dedi kapattı
Bakan evi aramış yemek için hazırlanın talimatı vermiş
Aradan bir iki saat geçiyor Bakanın aklına takılıyor acaba eşiyle mi gelecek diye hocayı cepten arıyor
Tabi herşey ortaya çıkıyor
Hoca bakana o kadar hazırlık yapmışsınız çok ayıp oldu demiş bakan da yemeğe buyurun demiş hoca dün berberden sonra eski bakanın evine yemeğe gitti
hoca ağzına geleni bana söyledi ben heralde artık kendimi yer beğenirim diyordum ki hoca sabah yemek çok güzel geçti dedi

ben de bi yandan özel ödemelerimle ilgileniyorum,maaşım yattı da bitrimeye çalışıyorum

ahahah ibanımı biliyosun

ahahahah Dranas eğer o bakan hala bakan olsaydı kendine taşradan yer sec derdim neyseki tanıyorlarmış birbirlerini ahahahahha kızım kriz olurdu valla

ahahah ibanımı biliyosun

ahahahah Dranas eğer o bakan hala bakan olsaydı kendine taşradan yer sec derdim neyseki tanıyorlarmış birbirlerini ahahahahha kızım kriz olurdu valla

Valla dün ömrümden ömür gitti hep böyle ufak tefek salaklıklar yaparım ama böylesi ilk defa başıma geldi

Valla dün ömrümden ömür gitti hep böyle ufak tefek salaklıklar yaparım ama böylesi ilk defa başıma geldi

Eğer ben olsaydım kesin ağlayarak terkederdim orayı ahahahahha ama benim amir seninki kadar iyi karşılamazdı, mobing uygulardı bana

hahahahaha dranas ya nasil basariyorsun bunlari kuzu ya?

ayy ilahi dranas hiç güleceğim yoktu

ahahah ibanımı biliyosun

Eğer ben olsaydım kesin ağlayarak terkederdim orayı ahahahahha ama benim amir seninki kadar iyi karşılamazdı, mobing uygulardı bana

vallahi ben bunu yapmış olsaydım, kazara
bilemiyorum

hakikaten bilemiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…