Dert yok, Sohbet var.... :)

Merhabalar,hepinize günaydınlar...
Nihayet İzmir'e de kar yağdı; sadece 1 parmak kadar var
Ama İzmir'e bu kadarcık yağması bile insanı sevindiriyor.
Karı gördüm ya bu sene, gözüm açık kışa veda etmem artıkın...

ahahahha ya rüzgarı? kar yağınca diniyor mu rüzgar? Ankaranın ayazından beter, insanın bütün kemiklerini sızlatıyor :18:

ahahahha ya rüzgarı? kar yağınca diniyor mu rüzgar? Ankaranın ayazından beter, insanın bütün kemiklerini sızlatıyor :18:

Burada öyle bir rüzgar olur ki,dediğin gibi insanın kemiğine kadar işler.Buraya geldim geleli sürekli boynum,omuzlarım tutulur

Sürekli bir fırtına hali yaşanır burada.

Şu an aşırı rüzgar yok fakat keskin bir soğuk var canım

Günaydın kızlar..

Nasılsınız bugün.
Noree iyisin dimi?? Herşeyde hayır vardır doktorun dediğini sakın unutma...

Bu beklenen kar akşama doğrumu yağacak arkadaşlar bilginiz varmı?

iyidir tuzlucum...bekliyorum...

Çok iyi bilirim. Benim ex de kendimi ifade edeyim der ama genelde beceremez. Sonuç, kavga

O bi konuşsa Noree'ciğim anında satacak bizi bu hayırsız :26:

evet hayırsız ve namkör o namkkköööööööööör

günaydınnn
ne mutlu İzmir de gördü karı bu sene

Gecen sene ocak ayında geldim. Hava durumuna baktım 15 derece, Ankarada 1 derece flndı. Ben de güzel bi trenckot giydim hava güzel ya hep ince seyler aldım yanımaa. Arabayı fuar alanına bırakıp gezelim dedik kordonda. Daha arabadan iner inmez hissettim soğuğu ama aldırmadım.

Allahım o nasıl bir rüzgar, nasıl içine işlemedir öyle Hemen gidip kaz tüyü mont aldık bana ahahahah, çok üşümüştüm, unutmam imkansız

günaydınnn
ne mutlu İzmir de gördü karı bu sene

Sana da günaydın canım;aman sorma 1 cm kara ne sevindim ne sevindim

Aynen öyle...
Sanırım ne havasına ne kızına güven olur sözü,hava konusunda tescilli bir söz.

Yine bekleriz efendim,hepinizi beklerim...

yooo gayet de marmara'da.

sadece fantazi yaşamak istiyorlar sanırım

Aslında İstanbul'a kıyasla; uçakla gelip (50 dk) otobanda sadece 1 saat çeşmeye ulaşmak;İstanbul'da bir yerden bir yere gitmekten daha kolay...
Olabilitesi yüksek bir fanteezüüü:129:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…