Dert yok, Sohbet var.... :)

yürüyen yollar :KK70: o zaman sana bi badem bıyık takalım :KK70: secimlere aday ol

Vallahi bak, senelerdir bu idealdeyim.

Ama düşünsene, yürüyen merdivenler, yollar, böyle otobüs gibi kalabalıkkalabalık

kışın özel tertibatı oluyor bunların. düğmeye basıyorsun camekan ile kapanıyor, kendiliğinden klimalı camekânlar :p

Vallahi bak, senelerdir bu idealdeyim.

Ama düşünsene, yürüyen merdivenler, yollar, böyle otobüs gibi kalabalıkkalabalık

kışın özel tertibatı oluyor bunların. düğmeye basıyorsun camekan ile kapanıyor, kendiliğinden klimalı camekânlar :p

Duabiye alalım seni NihilCim :KK70:Yürüme işi beni bozar, kendisi kendisine yürüyorsa tmm oyum sana :KK70:

Duabiye alalım seni NihilCim :KK70:Yürüme işi beni bozar, kendisi kendisine yürüyorsa tmm oyum sana :KK70:

Yok yahu niye yürüyelim, dedim ya tüm yolları kendiliğinden yürüyen merdivenler gibi kendiliğinden yürüyen yollar yaptıracağım. Biniceksin bekliyeceksin durarak. Gideceğin yer de ineceksin.

Nasıl proje ama. Güvenmediklerine sakın söyleme, çalarlar projemi.

Yok yahu niye yürüyelim, dedim ya tüm yolları kendiliğinden yürüyen merdivenler gibi kendiliğinden yürüyen yollar yaptıracağım. Biniceksin bekliyeceksin durarak. Gideceğin yer de ineceksin.

Nasıl proje ama. Güvenmediklerine sakın söyleme, çalarlar projemi.

Söyler miyim hic :KK70:

Oyum sana cCc Nihil Başgan cCc ahahahahha

herkese günaydin

hava cok soguk burda kuru ayaz var kar yok cuma günü eksi 18 e kadar düsecekmis

netcem ben yaaa

dondum gelene kadar

Allah açta açıkta kalanların yardımcısı olsun dışarda çalışmak zorunda olanların off=( ben yatağımdan dışarı çıkamıyorum 12dede randevum var ama =//

Günaydınnnnnnnnnnn :KK39::KK39:
Hoş geldin Tavşancık

Günaydınlarrr :KK3::KK3: tükkanı ben açayım bugünde :KK14::KK14: cigaramı yaktımmmm tüttürüyorum
No cigara. Evet başka şeyler. Selamlââr : )

günaydınnn ama bu ne soğuk bir havadır ya saat 12de işim var dışarıya çıkmak çok zor geliyor:KK43::KK43:
Yarın bu saatleri düşün, zor gelmesini alır : ) Sana da iyi sabahlar,

herkese günaydin

hava cok soguk burda kuru ayaz var kar yok cuma günü eksi 18 e kadar düsecekmis

netcem ben yaaa

dondum gelene kadar
İyi sabahlar lal,

Hava belli bir soğuklukta ise evden iş yapma kanunu çıksa. Hatta sıfır derecenin altındaki hava da dışarı çıkmak yasak olsa.

(elmyr, başkan olursam bu işi de halledeceğim:)

Hoş geldin Tavşancık

Hava belli bir soğuklukta ise evden iş yapma kanunu çıksa. Hatta sıfır derecenin altındaki hava da dışarı çıkmak yasak olsa.

(elmyr, başkan olursam bu işi de halledeceğim:)

Günaydın başgan :KK70: oyum sana :KK70: ne kadar fantezi boyutunda önerin varsa destekcinim :KK70:

X