Dert yok, Sohbet var.... :)

Çatalca radar istasyonunda dün derece sıfırın altında 10.4'ü gösterdi. Arşivlere giren bilgilere göre, İstanbul'un en soğuk günü bir Şubat ayında yaşanmış, dereceler -8'i göstermişti. Dün ölçülen sıfırın altında 10.4'lük değer ise bütün bu rekorları geride bırakmış oldu.

Meteorolojik tahminlere göre, İstanbul'da kar bugün ve yarın da etkili yağacak. Kar yağışının özellikle İstanbul'un Anadolu yakasında etkili olması bekleniyor.

Çatalca radar istasyonunda dün derece sıfırın altında 10.4'ü gösterdi. Arşivlere giren bilgilere göre, İstanbul'un en soğuk günü bir Şubat ayında yaşanmış, dereceler -8'i göstermişti. Dün ölçülen sıfırın altında 10.4'lük değer ise bütün bu rekorları geride bırakmış oldu.

Meteorolojik tahminlere göre, İstanbul'da kar bugün ve yarın da etkili yağacak. Kar yağışının özellikle İstanbul'un Anadolu yakasında etkili olması bekleniyor.

Erken çıkmaya bak canım sen. Yağmadı yıllarca, bir yağdı yılların acısını çıkardı

Dün bizim genel müdürümüz 17:30 da gönderdi sağolsun.
Ama yollar rezalet oğluş kucağımda düşme tehlikesi atlattık.
Fenaa..
İlerleen saatlerde nasıl olacak acaba..

Ne diyeceksin işte beyin bedava. Bu ne düşüncesizlik yuh yani:26:

eeeeee beyefendinin altında 4*4 araç var
ben de olsam ben de tınlamam
dün 17,15'de çıkın dendi, servisler 17,45'te geldi

bugün biz trafikte boğuşa boğuşa 10'da geldik,
beyefedi az önce şirkete girdi

bu aralar tersliği üstünde zaten
cts gelmedim işe resmi izinden düşürttüm
hala bana soruyor, neden gelmedn? sabah gelmiyorum diyip izin düşürterek oluyor mu bu iş?

var bir karın ağrısı, millete kan kusturuyor

merdivenlerden düştüm
lanet cat'ler bile bu karda basmıyorsa yere ne basacak?

bir de tabi mermeri ıslatıp temizleyen zihniyeti de tebrik ediyorum

merdivenlerden düştüm
lanet cat'ler bile bu karda basmıyorsa yere ne basacak?

bir de tabi mermeri ıslatıp temizleyen zihniyeti de tebrik ediyorum

Gecmiş olsun kuşum, ucuz atlatmışsın, botların üstüne corap gecirmek lazım

X