• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert var,akıla daha çok ihtiyaç var.

kimseye anlatamıyorum derdimi herkes bizi deli aşık özenilen uzun ilişki evlilik olarak görüyorum. ama gel gelelim ki durum bu. internette gezerken burayı gördüm ve kadın olarak benim büyüğüm olarak sizlerden yorum almak istedim hepinize teşekkür ediyorum çünkü kimseye anlatamıyorum bunları yediremiyorum kendime anlatsam da kimse inanmaz benim bu hale gelebileceğimi herkesin gözünde ben erkek arkadaşıma bu şekilde davranıyorum profili var. aileyle ilgili soran arkadaşlar olmuş tersi tek çocuğum ve herkesten ilgi görerek büyüdüm. hep sevilen sayılan değer verilen biri oldum. hiç bir zaman yaşımın insanı olmadım. zoruma gidende zaten böyle biriyken bu insana neden elim kolum dilim bağlanıp böyle yaşıyorum. inan'ın hepiniz haklısınız. annem ve babamla arkadaş gibiyiz zaten bir gün olsun onlardan hakaret bile duymadım.tek çocuğum bu yüzden aşırı derece de düşkünler. hele babam asla kırmaz kırmaz incitmez kötü söz söylemez salak bile demez bana. kendime kızıyorum sövüyorum babamın annemin kıyamadığı canımı nasıl bu hallere düşürürüm?? dünyaları istesem sunan babam ve annem beni bunları yaşayayım diye mi büyüttü ? istediğim her şeyi sunuyorlar. istediğim şekilde gezip tozabiliyorum maddiyat sıkışık olsa bile benim cebımden para eksik etmiyorlar istediğim şehir ülke nereye gezmek istesem gönderiyorlar. kendimi geçtim de benim anneme babama yazık. sizin söylediğiniz her şeyi ben zaten düşünüyorum kızmayın bana ama çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum hayat annem babam bana güzellikler sunarken neden hala ondan gidemiyorum? inan'ın bana eskisi kadar canımı yakmıyor yaptıkları. tek derdim sizle paylaşmak birileri bilsin istiyorum. yemin ederim acaba üstümde büyü felan mı var diye düşünüyorum. bir insan gercegi bile bile neden hala onu kaybetmemeye çalışıyor yalvarıyor yakarıyor peşinden koşuyor. lütfen bana bir fikir verin. sanırım onun varlığına alıştığım için yokluğu ihtimalini düşünmek işime gelmiyor istemiyorum. onsuz yasayamıcağımı benden gittiği an yasayabileceğimi düşünmüyorum. elbette kızacaksınız yasarsın atlatırsın diye ama biraz benim açımdan bakın.. allah bozmasın 6 yıllık eşinizin her türlü her şeyi yapıp ayrıldığınızı düşünün bir yerlerde ne kadar da kötü olsa paylaştığınız güzel günler onsuz yarım buruk eliniz kolunuz gitmiş gibi hissedeceksinizdir nefretin yanında. sürekli ayrılığı düşünüyorum zaten ama sanırım beni alıkoyan bu kadar emek verdim her şeyimi her zerreme kadar verdim emeklerime kıyamıyorum diyorum. bu nasıl olabilir bilmiyorum ama inan'ın seviyorum. bir insan nasıl sevebilir nasıl böyle birini? ondan ayrılsam sudan çıkmış balığa dönerim. her hangi bir erkekle yıllardır konuşmadım bile. öyle çok arkadaşımda yok. ondan ayrılırsam eskişehir'den gitmem gerek. anılar bu şehrin her yerinde onunla anım var yasayamam onu başka biriyle görürsem kaldıramam emin'im bıraktığım saniye başka biriyle olacak zaten. benim kıyamadığıma başkası neler yapacak ve o kız onun a.sctgı için o kıza kul köpek olacak. çok garip be. eğer gidersem anne ve babamın benden başka kimsesi yok ve gidersem konuştuğum her insan zerresini burda bırakmam gerek. bana onu hatırlatan her zerreyi terketmem gerek. şuan burdan gidersem onu bırakabilirim. ama hem okulum var üniversite okuyorum mimarlık 1.sınıfım ve annem babam var. burdan gitmem demek geleceğime son vermem demek. ben ne yapayım şimdi?

Kendine o herifin yanında ne kadar yazık ediyorsun bir bilsen. Senin bütün kendine olan saygıni ,sevgini , özgüvenini yerle bir etmiş. Saçına kirpigine niye ağlıyorsun şu beş para etmezin . Kimse aşktan ölmemiş merak etme. Bi kendine gel ayrıl şu hasta ruhludan.
duygularıma tercüman oldunuz aynen öyle 19 yaşında hayattan bezdim ;(

Su genc yaşinda baba parasiyla jigolo mu tuttun sen canim benim. Parasini ödersen geliyor ödemezsen gelmiyor peki paranin hakkini veriyor mu? Yok hic guzel soz neyimde yok. Aklini basina devsir yolun cok basindasin yemisim bes senesini omur gecmez onla.

Su genc yaşinda baba parasiyla jigolo mu tuttun sen canim benim. Parasini ödersen geliyor ödemezsen gelmiyor peki paranin hakkini veriyor mu? Yok hic guzel soz neyimde yok. Aklini basina devsir yolun cok basindasin yemisim bes senesini omur gecmez onla.
güzel söz söylenecek bir yanıda yok ablacım zaten be :(

Hic inanasim gelmedi guzel yazmissiniz bravo.

Diyelim ki %1 lik ihtimalle gercek bu yasadiklarin sana diyeceğim tek şey okulun yok mu senin? Su cag da su zamanda egitimini tamamlamak yerine erkege yalvaran gram onuru olmayan genc kizsin. Kadinlik onurunu gururunu oz guvenini yeniden kazanmani dilerim.

Hic inanasim gelmedi guzel yazmissiniz bravo.

Diyelim ki %1 lik ihtimalle gercek bu yasadiklarin sana diyeceğim tek şey okulun yok mu senin? Su cag da su zamanda egitimini tamamlamak yerine erkege yalvaran gram onuru olmayan genc kizsin.
attığım en son postta bahsetmiştim. mimarlık okuyorum. ve gerçek yalan olmasını istediğim bir gerçek. emin'im inanmama sebebiniz aklınız almıyordur bu nasıl olabilir diye..

19 yaşındasın 5 yıllık ilişkin var ve seni sevmediği halde onun için öleceğini söyleyip o densizin annene küfür etmesine izin veriyosun...
Allah hayırlı evlat versin ne diyeyim bunu buraya yazman bile komik ne yapalım sevgiline büyü yapıp sana mı bağlayalım azıcık gururlu ol ya memlekette erkek mi bitti

attığım en son postta bahsetmiştim. mimarlık okuyorum. ve gerçek yalan olmasını istediğim bir gerçek. emin'im inanmama sebebiniz aklınız almıyordur bu nasıl olabilir diye..
Evet aklim almadi. Guzel bir bolumde okuyorsunuz lutfen kendinize bi iyilik yapin ve kamburunuzdan kurtulun. Siz mutlu degilsiniz ve niye en guzel yaslarinizi bu hakaretlerle geciresiniz ki.

19 yaşındasın 5 yıllık ilişkin var ve seni sevmediği halde onun için öleceğini söyleyip o densizin annene küfür etmesine izin veriyosun...
Allah hayırlı evlat versin ne diyeyim bunu buraya yazman bile komik ne yapalım sevgiline büyü yapıp sana mı bağlayalım azıcık gururlu ol ya memlekette erkek mi bitti
izin vermiyorum elbette küfür ettiğin de ağzının payını verip haddini bildiriyorum. her gün ediyor da demiyorum. ben sizden bir şey yapmanızı istemedim lütfen düzgün konuşur musunuz. ben sevgilime büyü yapın bana döndürün veya bana dönmesi için ne yapabilirim akıl verin yazmadım ablacım. sadece derdimi kimseye anlatamadım. bunları yasıyorum akıl verin büyüğüm olarak diye buraya yazmak istedim. biraz sert tepki vermediniz mi sizce de ?

Çok sevdiğim bir söz var:

"Mutlu olmak istiyorsan, bir amaca bağlan; insanlara ya da eşyalara değil" Einstein.

Siz de farkındasınız zaten herşeyin..Biraz kişisel gelişim kitapları okuyun, algılarınızı açın, sadece kendinizle ilgilenin sonrası kendiliğinden gelecektir. Bu dar çemberin dışına çıkın lütfen..

Siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez noluyor da gencler bu kadar gururunu hice sayiyor anlamiyorum !!!

Akıl verilecek bi durum göremiyorum ben ortada bi ilişki de görmüyorum ablacım diyosun ne güzel ben de abla gibi sana kızıyorum kız kardeşim olsa ve bi erkek için bu kadar kendini küçültse ağzının üstüne vururdum inan.

Evet aklim almadi. Guzel bir bolumde okuyorsunuz lutfen kendinize bi iyilik yapin ve kamburunuzdan kurtulun. Siz mutlu degilsiniz ve niye en guzel yaslarinizi bu hakaretlerle geciresiniz ki.
ablacım o kadar çaresizim ki. en güzel çağımı kendimi tüketerek geçirdim geçiriyorum.. yaşama sevincim kalmadı :( tükendiğimi hissediyorum. yemin ederim saçımda beyaz çıktı antideprasan kullanıyorum sıkıntıdan sürekli hastalık çıkıyor.. bir diğer kızlara bakıyorum bir de kendime.. ne veremedim ben o insana da bana böyle davranmaya başladı. en basiti sevgililer gününde herkes sevgilisiyle birlikteyken kızların eli çiçek buketleri doluyken benim param olmadığı halde ona 150-200 tllik hediye almışken bana tek zerre bir şey almadı. hep o kızlara baktım özendim abla emin'im o kızların sevgililerine verdiklerinden daha çok şey verdim bu insana. hayatımı verdim gençliğimi verdim. ben bir kızım ilgi sevgi değer görmek istedim ondan sadece bayanız ilgiye hep açız bilirsiniz.. en uygun yolla anlatacak olursak 1 tek gülü haketmeyecek birimiyim? (gülden kastım herhangi güzel bir şey güzel söz bile olabilir)

söylediklerinizde haklısınız söylediklerinizin hepsini bende düşünüyorum inan'ın sürekli hemde. bana 3 böyle davranıyorsa 1 ilgili davranıyor. eğer be sevmeseydi bensiz olabileceğini düşünseydi veya ne bileyim diğer sebepler işte neden ayrılmıyor sizce benden? acaba ben onda alışkanlığa mı döndüm hazır elinin altında mı tutuyor beni acaba?
Tatlım erkeklerin yaptığı saçma sapan davranışlara çok kafa yormicaksın belki senleyken konuştuğu 5 kız daha vardir hatta belki değil kesin vardır benim cevremde de bol sevmedigi halde sevgilisinden ayrilmayan erkekler.. Bosver hic kafa yorma dengesizler neden yaptiklari bilinmez seni annen elin oglu gelsin agzina etsin diye mi dogurdu cok afedersin. Bu adamla tak diye iliskini kes bak nasıl pesinde dolaniyor. Ama pesinde dolansa da geri donme yani ruh ve beden sagligin icin derhal ayril yaptiklari yeter de artar bile

:-/ :-/ bu okuduklarım lütfen gerçek olmasın lütfen. Şaka gibi bir hayatı neden benimsiyorsunuz? 14 yaşında başlayan tavizler, tavizler, tavizler... Dahasıda gelecek, annene nasıl küfrettiriyorsun o kim ki, annene seni ddoğuran kadina ! :oha: Sonra eller kadir kıymet bilmiyor anne diye gidersin. LÜTFEN bu okuduklarim saka olsun. Ne bünye kkaldırır ne beynim kaldırir. Cocuk seni sevmiyor. Ettigi laflara bak, kendini cidden bu kadar nasil ezdiriyorsun? Gel canımı yakalim desen, belli bir formülü olsa bile bu kadarini yapamazsiniz diye düşünüyorum. Pes ! :kızgın::kızgın::skandal:

Akıl verilecek bi durum göremiyorum ben ortada bi ilişki de görmüyorum ablacım diyosun ne güzel ben de abla gibi sana kızıyorum kız kardeşim olsa ve bi erkek için bu kadar kendini küçültse ağzının üstüne vururdum inan.
sinirlendiğinizi buradan hissettim:) keşke benim de ağzımın üstüne vuran olsa bu çıkmazın içinden nasıl çıkılır öğreten biri olsa ablam. sizlerden fikir almayı birazda bundan dolayı istedim

Back