Amin cok sagolun simdilik evet degisiklige gerek yok ama hangi kafayla bilmiyorum pembe krem takim aldim hemde yeni insallah Allah nasip eder size istediginiz evi oglunuzun hayalini gerceklestirirsiniz:)Öncelikle Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdilik bir değişiklik yapmanıza gerek yok bana göre oğlunuz büyüyünce olabilir. Gerçi benim kızım 11 oğlum 6 yaşında yer sıkıntısından dolayı odaları aynı oda takımı lila ve beyaz, oğlum sorun çıkarıyor bazen bunlar kız rengi diye :) bende ama bak içinde beyaz da var oğlum diyorum bir de perdesi ayıcıklı, halı da köpekli filan olunca pek ses çıkarmıyor. Ama evin borcu bitince kısmet olursa daha büyük bir yer alabilirsek oğluma söz verdim ona arabalı yatak alacağım. :)
Ahh en buyuk pismanligim keske bende beyaz alsaydim cok buyukte degil odaİşte sırf bu yüzden beyaz oda takımı almıştım,2 cinsiyete de uygun
Ortak renge boyatma şansınız var mı? ya da başka odanız var mı? ya da oda büyükse bir kısmı kızınıza bir kısmı oğlunuza olsa olur mu?
Amin cok sagolun simdilik evet degisiklige gerek yok ama hangi kafayla bilmiyorum pembe krem takim aldim hemde yeni insallah Allah nasip eder size istediginiz evi oglunuzun hayalini gerceklestirirsiniz:)
Valla süpersin varmi o tarz kağıt nerden bulunur ?Pembe yerlerini boyatabilirsiniz. Hata eliniz yatkınsa zımparalayıp kendiniz bile yapabilirsiniz. Ya da şu yapışkanlı kağıtlar var böle rulo halinde onlardan istediğimiz bir renk seçip yapıştırabilirsiniz. Tamamen beyaz yada beyaz+ ahşap görüntü yada yeşil turuncu sarı gibi renkler unisex.
Tesekkur ederim ama kizimda surat yapicak bu defa ayy arada kaldimValla canım ben olsam hayatta yapmam.renkler cok önemli çünkü cinsiyetle dogru orantili.cinsel kimligini kazaninca öyle renkler giyebilir ama bebekken ben yanliş buluyorum.tabi bir pedagoga sorsan sorun olmadigini soyler ama ben olsam pembeleri birine hediye ederi veya burdan satarım.erkekçocuğuna uygun bir seyler alirim.hayirlisi olsun bu arada.
Keske o kadar buyuk olsaydi odalariOdanin boyutlari onemli...mavi bir yatak alin oglunuz icin oda ya...bir de mavi dolap...ayri yerlere koyun..bi taraf kizinizin bi taraf oglunuzun olsun..
Aynen pembeye odaklanmistim direkt:)Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Biz de kızımızın ilk oda takımını tembe almıştık, sanırım kız olunca direkt akla pembe geliyor.
Var var olmazmı. Yapı marketlerde var birde bizim burda böyle milyoncular olurya oralarda bişe var. Böyle ahşap desenlileri var, düz renkleri var, yada bulutlu,çizgili gibi desenli çeşitleri var. Hemde çok bieşy değil rulosu 3lira 5 lira. Biraz dikkatli bir yapıştırma çalışmasıyla canavar gibi olur:-DValla süpersin varmi o tarz kağıt nerden bulunur ?
keske anlasalar:)Odanın bir tarafını farklı bir renkte boyasanız?
Değişik bir tasarım olabilir ama bence en güzeli çocuklara renklerin cinsiyeti olmayacağını öğretmek
keske anlasalar:)
Valla tuttum ben bunu cok sagol gercekten tam pratik cozum oldu canim tesekkurler:)Var var olmazmı. Yapı marketlerde var birde bizim burda böyle milyoncular olurya oralarda bişe var. Böyle ahşap desenlileri var, düz renkleri var, yada bulutlu,çizgili gibi desenli çeşitleri var. Hemde çok bieşy değil rulosu 3lira 5 lira. Biraz dikkatli bir yapıştırma çalışmasıyla canavar gibi olur:-D
Aynen bu isi kagitlarla cozucem ya süpersiniz valla:)Duvarın bir köşesini mavi renge boyarsınız alacağınız yatakta mavili olur duvar kağıtları da işinizi görebilir oda pembe ve mavili olur ayrı ayrı çok farklı bir tarz elde edersiniz çok şirin görüneceğine eminim pembe ve mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?