• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert sayilmaz ama

Evet yerlestikten sonra bu kaliplari kirmak zor. Oglunuzda denerseniz kiziniz da bi sure sonra kafasina yerlesen o kaliptan kurtulacaktir bir sure sonra eminim :) Bence bir deneyin, eminim cok daha mutlu cocuklariniz olacak. Ufak bir sey gibi gorunse de bu tip kaliplardan ne kadar uzak durursak o kadar iyi :)
Haklisiniz denicem:)
 
Anladim elbette cok haklisiniz. Zaten ne yazik ki toplumun dogrulari, toplumun sectikleri belirliyor hayatimizi. Kisisel olarak bunu asmamiz gerektigini dusunuyorum. Bir kadin olarak cocuklugum dahil pembeyi hic sevmedim, sevmem gerektigini dusunmedim. Cinsiyetlere belli renkler, roller ithaf edilmesini yanlis buluyorum. Erkek cocuk arabayla oynar kiz cocuga mutfak seti alinir misal oyuncak olarak. Ve bunlar bilincaltina islemeye basliyor, koca insanlar oldugumuzda bile bunlardan kurtulamiyoruz. Belki herkes bi yerden baslasa degisime cocuklarimiz daha saglikli bir toplum olusturabilir gelecekte :)
Saniyorum ikimiz de birbirimizi anladık. Hoppa Konuyu meşgul etmeyelim daha fazla.
 
Back