Dert sayılırsa

Koyu renk+mavi lens diyorsun, az önce arkadaşım da aynı şeyi söyledi inanır mısın :) sarı saç gerçekten yaşlı mı gösteriyor? Nasıl bir sarı tonuydu canım senin kullandığın?

Peki sence nasıl lens kullanmak canım yani çok yapay duruyor mu? Bariz ben buradayım diyor mu yoksa kaliteli bir marka daha doğal gösterir mi, yani lensin kalitesiyle doğallığı arasında bi ilişki var mı

yapay duranlarda var canım.mesela ben ilk taktığım zamanlarda kullandığım lensler fazlasıyla gözümde yapay duruyorlardı.yani uzaktan kendini "ben lensliyim" diye belli ediyorlardı hemde şeffaf olmalarına rağmen.ama sonradan çok güzel bir lens tavsiye ettiler bana o zamandan beri kullanmaya başladım vede çok memnunum.ne gözlerde yapay duruyor ne batma hissi oluyor.hiç birşey.
markası Johnson & Johnson ACUVUE kontak lensler.harika bir lens.tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Şeffaf lens tabii ki belli olur gözde çok yakından bakınca. Bu yapaylık demek olmuyor.
Sadece doğal gözlerinin üstünde şeffaf ince bir tabaka olarak varolur.
Göz renginde oynama yapmadığı için yapay durmaz yani.
Batma hissi de kişiye göre farklılık gösterir.
Acuvue bende batma yaptı mesela.
Doktora gidip karar vermek lazım ne tür bir lens kullanılacağına.
Bunun çapı var, gözün su oranı var vs.

Koyu renk+mavi lens diyorsun, az önce arkadaşım da aynı şeyi söyledi inanır mısın :) sarı saç gerçekten yaşlı mı gösteriyor? Nasıl bir sarı tonuydu canım senin kullandığın?

cok acık bir renk degildi aslında kuaförüm birkaç rengi karıstırıp yapıyordu ama cidden yası büyük gösteriyor sarı..onda kesin kararımı verdim.bir ara da saçlarım siyahtı mavi lens takıyordum o da cok güzel oluyor.beyaz tenli oldugum için çok yakısmıstı siyah saç mavi göz

demek ki kişiden kişiye değişiyormuş.
tabiki arkadaşımız mutlaka bir göz doktoruna sormalı ona hangisini tavsiye etmesi konusunda.

ama bende yakından değil uzaktan bile bakıldığında farkediliyordu gözümde lensin olduğu.mesela fotolara baktığımda fotoları yakınlaştırdığımda farkediliyordu ama kullandığım bu üründe hiç ama hiç belli olmuyor.ben memnunum bu lensten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…