Dert sayılırsa

ebru101

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
83
2
34
Merhaba, ufacık iki derdim var. Birincisi, saçlarım şu an açık kumral gibi bir renk, sıkıldım, bu haftasonu boyatmak istiyorum. Kış geliyor diye koyu tercih et diyorlar danıştığım kişiler ama, ben sarıya boyatmak istiyorum gözlerim ela yeşile çalıyor, koyu renk saç göz rengimi de kapatıyor öyle düşünüyorum. Buğday tenliyim heralde ya da beyaz, ikisinin arası birşey diyebilirim :) ve şu da var, kışın şapka kullanmayı çok severim salaş spor çok tatlı şapkalar var mutlaka takmak isteyeceğim ve takacağım, şunu düşünüyorum, mesela kırmızı şapka takmak istesem sarı saçla enteresan bi görüntü mü olur, hoş durmaz gibime geliyor siz ne dersiniz?
Bir diğer konu önümüzdeki hafta göz doktoruna gideceğim, muhtemelen gözlük verecek ama takmam biliyorum kendimi beni boğar sıkar. Siyah kalın çerçeveli birşey al okulda sadece derslerde tak diyorum bir yandan, diğer yandan renkli (mesela mavi) lens al onu kullan diyorum. Siz ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler, sevgilerle

Buğday ten + koyu kahverengi, koyu kumral ya da siyah saç + ela gözler şahane bir kombinasyondur bence.
Göz rengini daha da ortaya çıkarır kapatmak yerine.
Sarı saç konusunda yorum yapamayacağım pek ama güzel bir sarıya ulaşmak pek kolay olmuyor genelde.
Beceremiyor kuaförler. Buğday teni de soluk gösterir diye düşünüyorum sarı.

Lense gelince ela göze bari yeşil tonlu bir renk kullan.
Ben her halükarda renkli lensi çok çirkin buluyorum, yakışanına rastlamadım; özellikle de yakından bakınca çok çirkin gösteriyor gözleri. İlle de yapacaksan doğal dursun hiç olmazsa, bu yüzden yeşil tonlu bir şey daha iyi olur diye düşündüm.
Ama doğal görünenine rastlamak da oldukça güç.

saçın kendi kararın daa
bence gözlerinin rengi güzelmiş renksiz lens kullanmanı tavsiye ederim :)
siyah çerçeve de alma bence sıktı artık geri optikçi bana da zorla vermişti moda al al diye tamam hoş da kimisine yakışmıyo yüzünü kapatıyo gözlerin yeşile çalıyomuş sarı veya mavi ince cerceveli bişerler alabilirsin bencee

canın sıkılıyo herhalde kendinle oynayıp duruyosun dersler rahat herhaldeee

Sarı saç mavi lens bence çok yapay olur kaldıki doğalmış gibi bi'etki yapan sarı saçı kuaförler kolay kolay tutturamıyolar.
Ayrıca koyu renk saç göz rengini daha da belirginleştirir bence.
Ki kışın koyu renk daha uygun oluyo
Bi'de koyu renk göze renkli lens ben burdayım diye bağırıyo, en güzeli şeffaf

Son düzenleme:

Aslında siyah da düşünüyorum ama çok yıpratıyormuş başka renge dönüş aşamasında, ben yaptırmak istesem kuaförüm yapmıyor epey uzun saçlarım var yıpranmasın diyor. Lensin yapay görüntüsü beni de hep irrite etmiştir ama gözlük kısmı beni geriyor, yapacak birşey yok sanırım ya paşa paşa takacağım gözlükleri ya da o yapaylığa bir şekilde müsade edeceğim. Teşekkürler canım tavsiyelerin için

canım saçların için birşey diyemem ama göze gelince gözlük yerine lens tercih ederim ben.
ben bir müddet gözlük kullandım ama şuan gözlük bile kullanmıyorum sadece lens.o kadar rahat ki.mesela ben şeffaf lens kullanıyorum.senin gözlerinde yeşil renkmiş.kesinlikle seffaf lens kullanmalısın diye düşünüyorum.renkli lenslere gerek bile yok.

Heeey senin burada ne işin var? :) mesajını okudum, lakin tahmin ettiğin gibi cevap yazamadım canım, sana ilk tavsiyem LÜTFEN burada takılma artık, sadece burada geçirdiğin zaman kaybolmuş olmuyor okudukların ders çalışırken muhakkak aklına geliyordur. Evet güzel bir ortam, ama senin için değil. Sınav senesinde telefon kullanma, abartı değil. Kendini sadece ama SADECE derslerine ver bi ablan ya da arkadaşın olarak rica ediyorum senden, inan ki herşey biter gider sen sana kalırsın güzelim kendini çok fazla sık, kas ve ne olursa olsun hedefine ulaş olur mu?

Şeffaf lens takmayı düşünmüyor musun? Numaralı şeffaf lensler harika.
Benim de gözlerim ela ve numaralı şeffaf lens kullanıyorum.
Ama pc başındayken ya da bazen lens takmak istemediğimde siyah çerçeveli gözlüğümü yanımda bulunduruyorum.
Gözlük şart zaten bozuk göze ama lens de güzel görünmek için lazım.

Her zaman gittiğim bir kuaför var, o bana tasarladığı sarı tonunu gösterdi ve çok hoşuma gitti böyle kumral gibi bir sarıydı. Dediğin gibi kışın koyu saç daha kullanışlı ama. Lens kullanacak olursam şeffaf almam :) almışken renkli olsun derim. Teşekkürler canım tavsiyelerin için

bız muhtesem gozlere sahıbiz.. BIR CIFT ELA'MIZ VAR .bundan nasıl vazgecersn.. kesınlıkle seffaf lens kullan. bende seffaf lens kullanıorm. gozlerımı yormamak ıcınde dısarı cıkarken kullanıorum seffaf lensı. evde bordo kırmızı yansımalı cercevelı gozluklerım var .SAC RENGINLE OYNARKENN GOZ RENGIYLE DE OYNAYIP KENDIN OLMAKDAN CIKMA ZATEN BOSVER .sac rengını degıs elalarına dokunma :)

Peki sence nasıl lens kullanmak canım yani çok yapay duruyor mu? Bariz ben buradayım diyor mu yoksa kaliteli bir marka daha doğal gösterir mi, yani lensin kalitesiyle doğallığı arasında bi ilişki var mı

tamam çıkıyodum zaten ara vermiştimm.
ay cınım çok tatlısn teşekkür ederim umarım bende senin gibi başarı üstüne başarı katarımm

Mavi gözlere, ama böyle lacivert gibi koyu mavi gözlere aşık bi insanım :) bir deneme isterim o yüzden o rengi, lens kullanacak olursam tercihimi o yönde yaparım o nedenle

tamam çıkıyodum zaten ara vermiştimm.
ay cınım çok tatlısn teşekkür ederim umarım bende senin gibi başarı üstüne başarı katarımm

Estağfurullah, çok başarılı ol sen olur mu? :) ama benden başarılı olma(ilerde) bak bozuşuruz :) kolay gelsin canım hoşçakal, hoş kal, güzel haberlerle gel sınavdan sonra

Ahaha elalarıma dokunmam peki :)) ne tatlı bir yorum bu, teşekkürler canım

Estağfurullah, çok başarılı ol sen olur mu? :) ama benden başarılı olma(ilerde) bak bozuşuruz :) kolay gelsin canım hoşçakal, hoş kal, güzel haberlerle gel sınavdan sonra

hehe bi başını getireyim ilerisine bakarız

sanada kolay gelsin çok oynama saçın başınla

Ben de beyaza calan bugday tenliyim gözlerim de ela yeşile dönük.mavi lens de kullandım zamanında.o da cok yakısmıstı ama sonradan orijinalini görenler hep senin kendi göz rengin daha güzel demişti.saçlarım da sarıydı daha pazartesi günü koyu parlak bir kahve yaptım böyle daha iyi oldu.sarı yası büyük gösteriyor yaaa..siyah saç da cok yakısır kızıl da yakısır tenimiz uyumlu her rengi de denedim..bence koyu renk yaptır sacını gözlerin daha cok belli olur mavi lens almak istiyorsan al arada bir degişiklik olsun diye takarsın

hehe bi başını getireyim ilerisine bakarız

sanada kolay gelsin çok oynama saçın başınla
Kedicik, az önce konu açmışsın inan ki kızdım içimden, samimiyetimden ama lütfen yanlış anlama. Birşey soracağım, sen buradayken rakiplerin napıyor? Yerinde olsam üyeliğimi dondurup sınava odaklanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…