Dert sayılır mı ?

Look Up

Move on honey ;)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.654
3.066
333
Ankara
Kızlar merhaba,

Benim dert diye baktığım şu sıralar gelinliğimi beğenmemiş olmam. Ben seçtim oysa ama aklım diğer başka bir gelinlikte kaldı. Keşke diğerini alsaydım deyip duruyorum ve zihninin böyle basit bir şeye takılmasına engel olamıyorum. Hiç güzel olamadim, hiç kendim gibi olamadım deyip duruyorum. Saçımı da beğenmedim zaten. Ve bunlar benim için neden bu kadar anlamlı neden bu kadar moralimi bozuyor anlamıyorum. Bildiğin dert ediyorum bunları. Bana bir iki söz söyleyin, kendime geleyim istiyorum.

Bir yandan akrabaların yanında kendimi hiç rahat hissedemem, acaba annem yine beni zorda bırakacak bir şey yapar mı düşüncesi de öyle ortamlarda beni hep gerer, hiç kendim gibi karar veremem, özgür hissedemem. Var mı ailesinden bu derece çok ve negatif etkilenen, durduk yere içe kapanan, huzursuzlasan ve seçimlerini eline yüzüne bulaştıran falan?

Sanki en önemli günümü kendi ellerimle guzellestirememisim, tam tersini yapmışım gibi bir his yokluyor ara ara. Oysa çok tatlıydı.

Belki diğerini alsaydınız bu sefer keşke şimdi giydiğimi alsaydım diyecektiniz. O kadar çok gelinlik var ki ister istemez insan 2-3 gelinlik arasında gider gelir. Birini seçer sonra acaba diğeri mı olsaydı diye düşünür. Bence çok vardır böyle secimler arasında kalan. Ama bizler düğün günümüzde aslında güzel anılar biriktirdiysek, eğlendiysek, mutlu geçtiyse tamamdır. Önemli olan o. Saç makyaj gelinlik düğüne gelenlerin aman ne güzel olmuş ya da ne çirkin bu seçilir mi diyeceği bir şey. Boşverin siz anılarınıza bakın

Ben sırf o yüzden kafam da bir gelinlik planladım.
Gittiğim yerde de şansıma onu buldum, denedim ve aldım.
Başka ne gelinlik baktım.

Ne denedim.

düğün olup bitti gelinlik kullanıldı mı

yani saçımı da beğenmedim yazmışsınız da

eğer geçti ise unutun gitsin

ha henüz düğün olmadı ise gelinliğinize ufak bir müdahalede bulunup kendinizi tatmin edin ne bileyim bir takı alın bir sıra işleme ekletin vs vs

Kızlar merhaba,

Benim dert diye baktığım şu sıralar gelinliğimi beğenmemiş olmam. Ben seçtim oysa ama aklım diğer başka bir gelinlikte kaldı. Keşke diğerini alsaydım deyip duruyorum ve zihninin böyle basit bir şeye takılmasına engel olamıyorum. Hiç güzel olamadim, hiç kendim gibi olamadım deyip duruyorum. Saçımı da beğenmedim zaten. Ve bunlar benim için neden bu kadar anlamlı neden bu kadar moralimi bozuyor anlamıyorum. Bildiğin dert ediyorum bunları. Bana bir iki söz söyleyin, kendime geleyim istiyorum.

Bir yandan akrabaların yanında kendimi hiç rahat hissedemem, acaba annem yine beni zorda bırakacak bir şey yapar mı düşüncesi de öyle ortamlarda beni hep gerer, hiç kendim gibi karar veremem, özgür hissedemem. Var mı ailesinden bu derece çok ve negatif etkilenen, durduk yere içe kapanan, huzursuzlasan ve seçimlerini eline yüzüne bulaştıran falan?

Sanki en önemli günümü kendi ellerimle guzellestirememisim, tam tersini yapmışım gibi bir his yokluyor ara ara. Oysa çok tatlıydı.

Düğünün geçti bitti galiba. Şu an bunları düşünmenin anlamsız olduğunu sen de biliyorsun.
Evlenirken aynı anda birçok iş halletmeye çalışıyoruz. Çok fazla karar vermeye çalışıyoruz bir yandan da güzel(!) olmak zorundasın.
E her şey bir arada olmuyor. Bir şeyler unutuluyor hatalı kararlar veriliyor.
Saçma sapan bir gelinlik hatta en iğrencini bile seçmiş olabilirsin.
Gün sonunda insanların aklında kalan olan tek şey senin gülümsemen olmuştur. Kendi kendini çirkinleştirmiş olamazsın, inan bana ☺️

Düğün cd’ lerimi kardeşim yanlışlıkla çöpe attı , bir defa bile izlememişken hemde

Tek gün bile senin gelinliğini , saçını düşündüğün kadar düşünüp dert edinmedim

Benim için düğün oldu bitti , olmasaydı daha iyi bile olabilirdi hatta ..
Gerçekten bu kadar basit şeyleri kendinize nasıl dert edebiliyorsunuz ben anlamıyorum

Düğün oldu bitti :) ya işte neden dert ediyorum bilmiyorum. Çok da mutluydum, çok da eğlendim kendimce aslında, komik olaylar oldu falan ama bu aklıma takılıyor. Psikolojik olarak bir şeyin dışa vurması mi acaba diyorum ?

Yogunluk gecti sakinlige alısamadı bunye ellam..Eski kosturmaca da kusur arayip beyni mesgule almaya calisiyy.. :KK53:

Bende beğenmemiştim ama düğünümden çok çok sonra beğenmemeye başlamıştım. Fotoğraflara bakmak bile istemiyordum hatta bu yüzden albüm bile yaptırmadım. 3 yıl sonra eşimle tekrardan gelin damat olmaya karar verdik :) Üstelik bir de kızımız varken krem tozlarında bir elbise aldım altına bir tarlatanla gelinlik gibi oldu istediğim kuaföre gidip hayalimdeki modeli yaptırıp çok güzel fotolar çekindim ve içimde hiç bir ukte kalmamış oldu. İleri ki zamanda sizde o tarz bir şey yapabilirsiniz bence üzülmenin bir faydası olmuyor.

Back