Dert sahibi oldum :(

sanki bana yapılmış gibi sinirlendim ya. yaşlı ve hasta olabilirler bi anne babanın tek isteği evlatlarının mutluluğu olmalı. yönettiğinizi düşünerek böyle davranmaları da çok saçma. gerekirse yönetirsiniz de. sevgiliniz madem ailesinin farkında ki ,bu çok önemli, bence gözdağı vermeli ailesine. hayır siz kötü, saygısız, terbiyesiz bi insan olsanız hak verilir ailesine ama ortada hiçbir sebep yokken böyle yapıyorlarsa bu davranışı da haketmişler demektir. sevgiliniz böyle davrandıkları sürece oğullarını kaybedeceklerini hissettirmeli, aralarına biraz mesafe koymalı.
5 yıllık bir ilişki, böyle bir nedenden dolayı bitmemeli.

Ablası seni kaybetmekten korkuyor annem kıskanıyor elinden alınmışsın gibi hissediyor diyormuş
anasına sorsun bakalım kendide başkasının oğlunu anasının elinden almamışmı? (kendi tabiriyle söylüyorum)

aynen demekki sorun bu. erkek annesi olmadan anlayamıyacağımız bişey galiba :KK51:

oda arkadaşımın 2 erkek çocugu var.yeni lüks bir ev aldı.nerdeyse evden çocukları kovacak karısıyla keyif yapacak durumda.küçük oğluna okuluna yakın bir yerden ev tuttu.büyük gitmez rahata alışık diyor.eminim bunları evlendirirken pek bir kıymete bindirir

Okuldan sonra çocuklarının önce işinde ilerleyip tada yüksek lisansa başlaması gerektiğini filan düşünüyorlardır yada sevgiliniz ööle aksettirmiştir ondan zorla evleneceğini düşünüp karşı çıkıyor olabilirler.

sanki bana yapılmış gibi sinirlendim ya. yaşlı ve hasta olabilirler bi anne babanın tek isteği evlatlarının mutluluğu olmalı. yönettiğinizi düşünerek böyle davranmaları da çok saçma. gerekirse yönetirsiniz de. sevgiliniz madem ailesinin farkında ki ,bu çok önemli, bence gözdağı vermeli ailesine. hayır siz kötü, saygısız, terbiyesiz bi insan olsanız hak verilir ailesine ama ortada hiçbir sebep yokken böyle yapıyorlarsa bu davranışı da haketmişler demektir. sevgiliniz böyle davrandıkları sürece oğullarını kaybedeceklerini hissettirmeli, aralarına biraz mesafe koymalı.
5 yıllık bir ilişki, böyle bir nedenden dolayı bitmemeli.

İş dediler girdik yüksek lisans dediler başvurdu ama anladık ki niyetler bunlar değil artık... Şu an mesafeliler zaten annesi her gün arayıp duygu sömürüsü yapıyor kalp hastası oldum şeker hastası oldum bilmem ne diye... Bizi kalp hastası edecek yakında haberi yok

X