Dert sahibi oldum :(

Erkek arkadaşım da diyor. Susma cevaplarını ver konuşturma diye ama kötü olmak istemiyorum kendileri utansın yaptıkların istiyorum.. Bir daha ki konuşmamız bu şekilde olmayacak ama biliyorum...
evet buda bi gerçek sustukça üzerine gelirler.benim öyle olmuştu.bi süre sabır ettim ama sonra tam patladım fena oldu.ablasına ayrı bi gıcık oldum ben.seni arayıp yüksek yapacak demek nedir yahu.git kardeşine de yüksek yap evlenme diye.ee tabi oğulları pes etmiyor en basit yoldan kızı korkutup pes ettirelim!nefret ediyorum dünyadaki bütün erkek ailelerinden inanırmısın.eğer sevgilin sana destekse cevabını ver geçsin canım

evet buda bi gerçek sustukça üzerine gelirler.benim öyle olmuştu.bi süre sabır ettim ama sonra tam patladım fena oldu.ablasına ayrı bi gıcık oldum ben.seni arayıp yüksek yapacak demek nedir yahu.git kardeşine de yüksek yap evlenme diye.ee tabi oğulları pes etmiyor en basit yoldan kızı korkutup pes ettirelim!nefret ediyorum dünyadaki bütün erkek ailelerinden inanırmısın.eğer sevgilin sana destekse cevabını ver geçsin canım

En korktuğum şey geldi başıma inan ki :KK43: hep içten içe diyordum ne şanslıyım beni seviyorlar diye ama demekki işin gerçek yüzü öyle değilmiş

Erkek arkadaşım bana göre biraz daha sakin sessiz biri ben hem branşım gereği hemde yapısal olarak daha konuşkan dışa dönük biriyimdir. Sanırım durum böyle olunca erkek arkadaşımı yönlendirebileceğimi düşündüler..

Diyelimki oyle dusunduler ..

Yinede dogru tepki vermemisler , koskoca insanlarsiniz kendi kararlarinizi kendiniz verebilirsiniz ..
Sirf ailesi istiyor diye ertelemezdim ben sahsen ..
bugun boyle bir istekte bulunurlar , yarin farkli bir istekle gelirler , burda sevgilin dik durup kararinin arkasinda durmaliydi ..
ve inlarin erteleme istegini geri cevirmeliydi..
hade diyelim.sadece erken diye ertelemek istiyor peki laf sokmalari felanda erken diyemi ..
sanmiyorum. ..

Diyelimki oyle dusunduler ..

Yinede dogru tepki vermemisler , koskoca insanlarsiniz kendi kararlarinizi kendiniz verebilirsiniz ..
Sirf ailesi istiyor diye ertelemezdim ben sahsen ..
bugun boyle bir istekte bulunurlar , yarin farkli bir istekle gelirler , burda sevgilin dik durup kararinin arkasinda durmaliydi ..
ve inlarin erteleme istegini geri cevirmeliydi..
hade diyelim.sadece erken diye ertelemek istiyor peki laf sokmalari felanda erken diyemi ..
sanmiyorum. ..

İşte sorun da bu ya :) nedenini bulamıyorz. Ertelememizin sebebi bizim de aklımıza yattı yaz olmazda son bahar olur dedik bir kaç ay ertelemeden bişey olmaz dedik. Konuşmaları da gizlemiyoruz birbirimizden erkek arkadaşım ailesiyle konuşmasını açık açık söylüyor bana neden böyle oluyor diye cevap bulamıyoruz. Sözde istiyorlar ama saygı duymuyorlar. Kendi oğullarını küçük düşürüyorlar. Tanımamış olsam benim böyle biriyle işim olmaz der geçerim.

En korktuğum şey geldi başıma inan ki :KK43: hep içten içe diyordum ne şanslıyım beni seviyorlar diye ama demekki işin gerçek yüzü öyle değilmiş
10000 kişiden 1inde vardır mutlu gelin ve erkek ailesi ilişkisi canım.sevilmeyen ilk gelin değilsin,sonda sen olmayacaksın.kaderimiz bu :) hiç üzülme.sevgilinle iyi ol o yeter sana emin ol.neden böyle oldu diye yıpratma kendini.erkek ailesine neden gerekmez.illaki bi sorun bulurlar.

10000 kişiden 1inde vardır mutlu gelin ve erkek ailesi ilişkisi canım.sevilmeyen ilk gelin değilsin,sonda sen olmayacaksın.kaderimiz bu :) hiç üzülme.sevgilinle iyi ol o yeter sana emin ol.neden böyle oldu diye yıpratma kendini.erkek ailesine neden gerekmez.illaki bi sorun bulurlar.

Tatilde yanlarına gidip yüz yüze konuşsam mı acaba diyorum

Tatilde yanlarına gidip yüz yüze konuşsam mı acaba diyorum
ay sakın!!daha beter üzülmek mi istiyorsun.o telefondaki sözleri yüzüne ederler.hem değer mi sana o lafları eden insanların ayağına gidip gururunu ezdirmeye

ay sakın!!daha beter üzülmek mi istiyorsun.o telefondaki sözleri yüzüne ederler.hem değer mi sana o lafları eden insanların ayağına gidip gururunu ezdirmeye

Haklısın :KK43: artık iş erkek arkadaşıma düşüyor.. Zaten destek almaya karar verdik bu konuda. Duruma göre yol izleyeceğiz.. Allah büyüktür

Haklısın :KK43: artık iş erkek arkadaşıma düşüyor.. Zaten destek almaya karar verdik bu konuda. Duruma göre yol izleyeceğiz.. Allah büyüktür
aynen canım.ailesinin seni sevmesi istemesi için çabalama.inan dahada değerin düşer onların gözünde.

aynen canım.ailesinin seni sevmesi istemesi için çabalama.inan dahada değerin düşer onların gözünde.

Hayırlısı olsun demek kalıyor bana artık.. Araları bozulmasın diye uğraşıyorum ama demekki uğraşmamam gerekiyor. Kendi ailemi de düşünüyorum bir bilseler olanlar neler olur düşünemiyorum :KK43:

Sanırım kayınvalide, eyvah oğlum evlenecek bu kızla, hatun oğlumu elimden alıyor psikolojisine girmiş. 4 yıllık bir ilişki, eninde sonunda evleneceğiniz zaten belli, niye böyle yaparlar anlamıyorumki...

Hayırlısı olsun demek kalıyor bana artık.. Araları bozulmasın diye uğraşıyorum ama demekki uğraşmamam gerekiyor. Kendi ailemi de düşünüyorum bir bilseler olanlar neler olur düşünemiyorum :KK43:
tabiki çok üzülürler canım.el bebek gül bebek büyüttükleri kızları aşık olunca erkeğin ailesi tarafından hor görülüyor.hangi anne baba üzülmez.ailesi yüzünden sevgilinede sakın kızma canım.inan ters teper.onlardan taraf oluverir.sen kırıldığını üzüldüğünü bunları hakedecek bişey yapmadığını ifade et sevgiline bu yeter.gerisini ona bırak.asla ezdirme kendini ve en önemlisi çok dik dur.sen istenmeyecek bişey yapmadın bunu unutma.

işin içinden çıkamadım fikirlerinizi almak istedim arkadaşlar. 4 yıllık bir ilişkim var bir kaç ay önce okullar da bitiyor diye ilişkiyi ciddiyete bağlama kararı aldık. Ailelerle konuştuk her şey gayet yolundayken erkek arkadaşımın ailesi birden karar değiştirdi. Önce karşı değiliz ama biraz erken erteleyelim dediler şimdide bana düşman kesildiler. Benim zorumla evlilik kararı aldığımızı ve erkek arkadaşıma baskı yaptığımı düşünüyorlar. Erkek arkadaşım durumun öyle olmadığını kendisinin evlenmek istediğini anlatmaya çalışıyor ama nuh diyorlar peygamber demiyorlar. İstediklerini kabul ettik tarihi erteledik diye şimdi her konuda söz sahibi olduklarını ve istediklerini yaptıracaklarını düşünüyorlar ve biz işin içinden çıkamıyoruz artık :KK43: bu konuda ne yapmamız gerek sizce arkadaşlar. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Erkek arkadaşınızın işi var mı ? Belki de evi geçindiremeyeceğinizi ikinizin de iş sahibi olduktan sonra ciddi şeyler olması gerektiğini düşünüyorlardır ?

tabiki çok üzülürler canım.el bebek gül bebek büyüttükleri kızları aşık olunca erkeğin ailesi tarafından hor görülüyor.hangi anne baba üzülmez.ailesi yüzünden sevgilinede sakın kızma canım.inan ters teper.onlardan taraf oluverir.sen kırıldığını üzüldüğünü bunları hakedecek bişey yapmadığını ifade et sevgiline bu yeter.gerisini ona bırak.asla ezdirme kendini ve en önemlisi çok dik dur.sen istenmeyecek bişey yapmadın bunu unutma.
Allahtan o konuda şanslıyım.. Biliyor ailesinin huyunu. Benden sürekli özür diliyor onlar adına. Bana destek ol yanımda ol gerisini ben hallederim diyor. İnşallah hep böyle olur.

Sanırım kayınvalide, eyvah oğlum evlenecek bu kızla, hatun oğlumu elimden alıyor psikolojisine girmiş. 4 yıllık bir ilişki, eninde sonunda evleneceğiniz zaten belli, niye böyle yaparlar anlamıyorumki...

Bir gereklilik midir kanun mudur bende bilemiyorum neden böyle olduğunu :)

Allahtan o konuda şanslıyım.. Biliyor ailesinin huyunu. Benden sürekli özür diliyor onlar adına. Bana destek ol yanımda ol gerisini ben hallederim diyor. İnşallah hep böyle olur.
sen tavrını tarzını bozma canım emin ol sevgilinde böyle kalır.Allah onlarında kalplerine iyilik versin inşallah

Erkek arkadaşınızın işi var mı ? Belki de evi geçindiremeyeceğinizi ikinizin de iş sahibi olduktan sonra ciddi şeyler olması gerektiğini düşünüyorlardır ?

yok canım düşünceleri o değil :) öyle olsa direk ifade ederlerdi. Zaten hemen evleneceğiz demedik ki. Sadece söz yapmak istedik

Bir gereklilik midir kanun mudur bende bilemiyorum neden böyle olduğunu :)
Bir anlasam... Sonunda çocuklarının evliliğinide bozuyorlar yazık... Neyse neyse iyi düşünelim iyi olsun. Sen zaten hakkını savunabilen bir kızsın, sevgilinde seninle aynı fikirde olduğuna göre umarım en kısa sürede bu sorunu aşarsınız.

yok canım düşünceleri o değil :) öyle olsa direk ifade ederlerdi. Zaten hemen evleneceğiz demedik ki. Sadece söz yapmak istedik
Aklıma başka bir şey gelmedi valla :) Zaten o kadar yıldır biliyorlarmış eninde sonunda iş ciddiye binecekti, ne bekliyorlardı acaba ? Allahtan sevgilin senin tarafındaymış el ele verip inş. aşarsınız zorlukları..O değil de böyle gıcık gıcık davranıp da siz evlendikten sonra senin yüzüne nasıl bakacaklar ? Ne garip insanlar ya :KK12:

neden birden bire dönüş yaptılar...bence amaçları ayırmak..

X