Bitmeyen ban yapmışlar, yemesem olmazdı. Tadını pek beğenmedim; kimseye tavsiye etmiyorum
Teşekkürler güzel dilekleriniz için kızlar. Son durumu yazayım:
Müdürümüz
Mune
beni ensemden tutup maphıs damlarına atınca, didim ki bu bir işaret; daha da evde durma; evren diyor ki "Yetti gari"
Ben de görüşmeden kaçtığım yerlerle görüşmenin tarihini net koydum, başladım tek tek sıradan geçmeye. Heyecan yaparım diyordum ya; x Merkezi, x özel kalem, benim ilkokul sınıf arkadaşı çıktı, x müdür amcamların çocukluk arkadaşı çıktı, sekreterya dayımın kankeyto çıktı... Anneme kızarken zaten ben kafadan torpilli bir yere düştüm ki sormayın lksadhjlahdak, heyecan bir yana, kendime, kendi san'atçı isyanıma gülmemek için kendimi zor tuttum. Tarihi Nisan ilk hafta olarak aldık gibi oldu; dernekle ayriyeten görüşülecek... Eser konsept, satış, bağış hepsi konuşuldu. Başhekim-yrd.görüşmesi kaldı, tanıdık doktorlar ile görüştüm, bire bir hastaların kendilerine de bağış olabilir, hastane bazında sıkıştırma kendini dediler, bir bakış daha kazandım.
Yani özetle yoğun bir haftaydı, ban yaradı, sanırım 2 tane (Belki 3 bilemedim şimdi) 60x80 tablo çıkardım; hevesle yapınca çat çat gerisi geliyor... Annemi sorarsanız, sergi işini konuşalım dedi sokuşturdu fikirleri kafama, kendisi geziye kaçtı. Yani, o Gangsta annesi, yapacak bir şey yok
Foto atmışlar bi de, babamla takılıyorlar öyle. Allah'ım anneannemin yüzüne bakmış da, hani bu devire doğmamış annem, yoksa çok fena olurmuş gibime geliyor. Yani sen kızını fiştekle, sonra kocanın koluna gir, gezmelere kaç. Olacak iş mi? Ayrı bi dert konusu olabilir, açabilirdim ama alışıyorum 30 seneden sonra
Sağ olsun, kv geldi, yardımcı oldu.
Teşekkür ederim tekrardan yorumlayan herkese, kucak dolusu sevgiler. :*