Dert olarak sayılır mı siz karar verin

misketyuvarlayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
24
12
28
Öncelikle merhaba kadınlar kulübü üyeleri. Nasıl anlatacağımı bilemediğim bir dert var sizinle paylaşmak istediğim . Duygularını ifade edebilen biri hiç olamadım o yüzden açıklama yaparken saçmalayabilirim şimdiden affedin. Bundan 4 ay önce hoşlandığım kişi tarafından çıkma teklifi aldım ama kabul edemedim. Çocuğun suratına suratına güldüm o da güldü, cevap veremedim bile. Ama hala konuşuyoruz yakın arkadaş gibiyiz. Hala bir şeyler hissettiğini düşünüyorum ama emin olamıyorum. Zaten sorunum da bu değil. 5 kişilik bir arkadaş grubuyuz biz. Bu gruptan biri tarafından daha teklif aldım ve birbirlerinden haberleri yok. Kimseye söylemedim onlar da söylemediler. Bu ikinci çocuğa karşı hiçbir şey hissetmiyorum ama teklifi karşısında biraz saçmaladım. Düşünebilirim falan dedim neden bilmiyorum çok saçma davranıyorum konu duygular olunca. İstediğim tek şey sadece birinci çocukla konuşmak ama durumlar öyle gelişmiyor çünkü ikinci çocuk hep yanımda. Sanıyor ki ben düşünüp kabul edeceğim. Midem bulanıyor kendimi çok kötü hissediyorum yanındayken. Asıl kötü olan şey şu asıl hoşlandığım kişi bu ikinci çocukla aramda bir şeyler olduğunu düşünüyor. Ve son zamanlarda biraz soğuk davranmaya başladı. Kendimden tiksiniyorum. İkisiyle de iletişimimi kesmeyi düşünüyorum. Ne yapmam lazım

Zor bir durum. İlişkiler konusunda bende pek iyi değilimdir. Tek söyleyebileceğim şey Allah yardımcın olsun. Umarım en Doğru Kararı verirsin.

Ben olsam ilk olarak ikinci cocuga " umitlenme benden" mesajini iletirdim.
O konu kapandi.
Bunun ardindan ilk kisiye zaman tanirdim eskideki gibi.
Arkadas gibi konusun.
Ve arada sirada sevgilim olmadigini caktirirdim ben laf arasi.
" yaz geldi insanlar simdi el ele gezicek sende bende sap gibi kalicak vay halimize' diye laf arasina cikistiricaksin.

Konuşabilsem konuşacağım da tıkanıp kalıyorum

hoşlanmadığınız birini umutlandırmanız tıkanıp kalmanızdan daha kötü
bence de mutlaka hoşlanmadığınız kişiye bu işin olmayacağını söyleyin
fakat tam da bize söylediğiniz gibi söyleyin, o gün saçmaladım, günlerdir bunu düşünüp mide ağrıları geçiriyorum deyin
ve ona mutlaka diğer arkadaşından hoşlandığınızı da söyleyin
çünkü hoşlanmadığınız çocuğa sadece senden hoşlanmıyorum deyip gidip diğeri ile çıkarsanız bence kötü duruma düşersiniz

Ben olsam ilk olarak ikinci cocuga " umitlenme benden" mesajini iletirdim.
O konu kapandi.
Bunun ardindan ilk kisiye zaman tanirdim eskideki gibi.
Arkadas gibi konusun.
Ve arada sirada sevgilim olmadigini caktirirdim ben laf arasi.
" yaz geldi insanlar simdi el ele gezicek sende bende sap gibi kalicak vay halimize' diye laf arasina cikistiricaksin.

O kadar utanıyorum ki kelimelerle anlatamam. Laf çarpmak falan çok zor benim için

hoşlanmadığınız birini umutlandırmanız tıkanıp kalmanızdan daha kötü
bence de mutlaka hoşlanmadığınız kişiye bu işin olmayacağını söyleyin
fakat tam da bize söylediğiniz gibi söyleyin, o gün saçmaladım, günlerdir bunu düşünüp mide ağrıları geçiriyorum deyin
ve ona mutlaka diğer arkadaşından hoşlandığınızı da söyleyin
çünkü hoşlanmadığınız çocuğa sadece senden hoşlanmıyorum deyip gidip diğeri ile çıkarsanız bence kötü duruma düşersiniz

İşte asıl korktuğum şey buydu çok güzel tespit yaptınız. Ama şöyle bir durum var gidip söyleyemem çünkü kimsenin bilmesini istemiyor ki

Hoşlanmadığım kişiye gidip ben arkadaşından hoşlanıyorum dersem ikisi de birbirinden haberdar olur ve onlar da utangaç oldukları için kimsenin bilmesini istemiyorlar. Böyle grup halinde utanıyoruz biz

Bu nedir yaa.
Gina geldi resmen.
Utangaclar vadisi...
Sizin yasiniz kac ya?

Öncelikle merhaba kadınlar kulübü üyeleri. Nasıl anlatacağımı bilemediğim bir dert var sizinle paylaşmak istediğim . Duygularını ifade edebilen biri hiç olamadım o yüzden açıklama yaparken saçmalayabilirim şimdiden affedin. Bundan 4 ay önce hoşlandığım kişi tarafından çıkma teklifi aldım ama kabul edemedim. Çocuğun suratına suratına güldüm o da güldü, cevap veremedim bile. Ama hala konuşuyoruz yakın arkadaş gibiyiz. Hala bir şeyler hissettiğini düşünüyorum ama emin olamıyorum. Zaten sorunum da bu değil. 5 kişilik bir arkadaş grubuyuz biz. Bu gruptan biri tarafından daha teklif aldım ve birbirlerinden haberleri yok. Kimseye söylemedim onlar da söylemediler. Bu ikinci çocuğa karşı hiçbir şey hissetmiyorum ama teklifi karşısında biraz saçmaladım. Düşünebilirim falan dedim neden bilmiyorum çok saçma davranıyorum konu duygular olunca. İstediğim tek şey sadece birinci çocukla konuşmak ama durumlar öyle gelişmiyor çünkü ikinci çocuk hep yanımda. Sanıyor ki ben düşünüp kabul edeceğim. Midem bulanıyor kendimi çok kötü hissediyorum yanındayken. Asıl kötü olan şey şu asıl hoşlandığım kişi bu ikinci çocukla aramda bir şeyler olduğunu düşünüyor. Ve son zamanlarda biraz soğuk davranmaya başladı. Kendimden tiksiniyorum. İkisiyle de iletişimimi kesmeyi düşünüyorum. Ne yapmam lazım

misketcigim 20 degil de 14 - 15 yas gibi olmus konu kardescagizim.
otur ders calis, iyi derecelerle mezun ol. sonra hoslandigin da olur, senden hoslanan da...

Hoşlanmadığım kişiye gidip ben arkadaşından hoşlanıyorum dersem ikisi de birbirinden haberdar olur ve onlar da utangaç oldukları için kimsenin bilmesini istemiyorlar. Böyle grup halinde utanıyoruz biz

birincisi ben ondan hoşlanıyorum dersen ikisi birbirinden haberdar olmaz, sadece 1 tanesi senin diğerinden hoşlandığından haberdar olur. sana "o da teklif etti vs" diye anlat demiyorum ki. sadece kendi duygularını anlat

fakat ikincisi
"utangaç, açılamıyor, kimse bilsin istemiyor" vs vs bunlar birer yalan
sen bu kişinin teklifini kabul etseydin ne olacaktı?
bence onu da boşver sen
sevgisine veya hoşlantısına sahip çıkabilen biri çıkar elbet karşına

X