- 13 Nisan 2015
- 24
- 12
- 28
- Konu Sahibi misketyuvarlayan
Öncelikle merhaba kadınlar kulübü üyeleri. Nasıl anlatacağımı bilemediğim bir dert var sizinle paylaşmak istediğim . Duygularını ifade edebilen biri hiç olamadım o yüzden açıklama yaparken saçmalayabilirim şimdiden affedin. Bundan 4 ay önce hoşlandığım kişi tarafından çıkma teklifi aldım ama kabul edemedim. Çocuğun suratına suratına güldüm o da güldü, cevap veremedim bile. Ama hala konuşuyoruz yakın arkadaş gibiyiz. Hala bir şeyler hissettiğini düşünüyorum ama emin olamıyorum. Zaten sorunum da bu değil. 5 kişilik bir arkadaş grubuyuz biz. Bu gruptan biri tarafından daha teklif aldım ve birbirlerinden haberleri yok. Kimseye söylemedim onlar da söylemediler. Bu ikinci çocuğa karşı hiçbir şey hissetmiyorum ama teklifi karşısında biraz saçmaladım. Düşünebilirim falan dedim neden bilmiyorum çok saçma davranıyorum konu duygular olunca. İstediğim tek şey sadece birinci çocukla konuşmak ama durumlar öyle gelişmiyor çünkü ikinci çocuk hep yanımda. Sanıyor ki ben düşünüp kabul edeceğim. Midem bulanıyor kendimi çok kötü hissediyorum yanındayken. Asıl kötü olan şey şu asıl hoşlandığım kişi bu ikinci çocukla aramda bir şeyler olduğunu düşünüyor. Ve son zamanlarda biraz soğuk davranmaya başladı. Kendimden tiksiniyorum. İkisiyle de iletişimimi kesmeyi düşünüyorum. Ne yapmam lazım