- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
- 33
- Konu Sahibi Organize_isler
Kizlarrr merhaba, ben evlenmeden önce calisiyordum ama dugune bir kac ay kala isten cikmami istedi eşim.. kendisi ko ile calisiyor ve benim okudugum bölüm üzerine işleri maliye.. evlendikten sonra kp ile 3müz calışırız diye anlaştık çünkü babamda işi bize devredip artık birakmak istiyor her şey hazır sekilde.. her neyse biz evlendik aradan bir ay falan gecti ben ise basladim biraz zaman sonra da hamile kaldim simdi calismiyorum.. eşim cocuktan sonra da calismamin zor olacagini soyluyor yani is defteri benim icin kapandi. Yasim 29 ben evde oturmak körelmek istemiyorum ama anlamiyor eşim yok calismayacaksin diyor. Babasinin da isini yapmak istemiyor yeni is kurmayi planliyor is kurarsam beraber calisiriz diyor.. off ama ben cok sıkılıyorum hergun kv gidiyorum midem kotu oluyor diye yemegi o yapiyor orda yiyoruz hamilelikten dolayi ama hergun ayni seyler bıktım ben.. kendi ailemde uzak bi sehirdeyim hamileligimde biraz zor geciyor ne yapacagimi sasirdim kac kitap okudum bitti bilmiyorum. Bu arada kv ile arkadas gibiyiz cok kafa dengidir ama ben sıkıldım artik.. eşim bi yere de gondermez tek basima geziyim alisveris yapiyim offff yani nasil dize getirecegim bu adami ben?