Dert mi bilmem ama anlatmak istedim

Tüp bebek mi Canım olabilir Benim bu hamileliğim e aynı tarif ettiğin gibi oldu ama Regl belirtileri de aynı. Bence biraz bekle kaç gün geçti
Yok canim tup bebek degil yumurtaliklarda tembellik oldugu icin ilac tedavisi gordum 10 gun iki gun araylq iliski dedi ama dedigim gibi sadece iki kere yapabildik tuttu mu tutmadi mi bilemiulrum cok heyecanliyom sanki ilk kez anne olacagim
Daha adetim gecikmedi ama genelde 1 2 gun gecikir bekleyeyim en iyisi

Yahu herseyin geçtim de telefona program yuklemeler takip etmeler bunlar normal davranislar değil. Boyle yasamak zor degil mi ? Bu kadar mi güvenmiyorsunuz eşlerinize bunu burda cogu kadinda gordum bu kadar mi caresizsiniz bu konuda ?

Her bebek ayrı heyecanmış bende 2. De artık tecrübe olur dedim ama ilk heyecan gibi :) inşallah tutmuştur Canım enerjimi gönderdim sana :)

Yahu herseyin geçtim de telefona program yuklemeler takip etmeler bunlar normal davranislar değil. Boyle yasamak zor degil mi ? Bu kadar mi güvenmiyorsunuz eşlerinize bunu burda cogu kadinda gordum bu kadar mi caresizsiniz bu konuda ?
Ne alaka anlamadim. Ben yukletmedim programi kendisi yukledi. Çünkü dukkana babasi yokken arkadaslari geliyor. Neler yapıyorlar kontrol ediyor. Kontrolcu babasi var biraz. Guvensizlikle ne alakasi var. Bazen bakıyorum telefona el salla bana falan diyorum girgir amacli her sey yani. Hemen bir yerden linc etmeye hazirsiniz

Eksik yazmisim babasinda da var program o tv seyreder gibi izliyor. Babasi da güvenmiyor o zaman

Kamaralardan neden ızlıosunuz.Yapmak ısteyen adamı zıncıre baglasan yıne bır yolunu bulur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…