Oflama umudunu kesme insllh. Kalpten inanmak gerekiyormus. Ben umutsuzlanmistim ama simdi kalpten inaniyorum. Yakinda bebislerimiz olacakaynen o ...
zaten şu saatler daraldıgım saatler..
off off diyesim geliyo
Hepsini okumak gerekmio galiba belli bi kısmı öğrenirsem yazcm sana da
💕✨
Oflama umudunu kesme insllh. Kalpten inanmak gerekiyormus. Ben umutsuzlanmistim ama simdi kalpten inaniyorum. Yakinda bebislerimiz olacak
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ooo amma çok sey denemişin valla azmin zaferi gerçekten istemek ve elinden geleni yapmk çk onemli cnm galiba yeni hamişsin hayırlı olsun bebişin darısı olmayanların basına
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaminnnnnnnnnnnnn..allah razı olsun tez vakitte rabbim tüm isteyenlere versin..
bu hasretle kimseyi sınamasın..müjdelerinizi verin bizde sizi tebrik edelimmmmm inşallah en kısa zamanda
cnm ben 5 ay önce fln denedim ve hala o parçayı ıc camasırımda üzerimde taşıyorum ama maalesef gebe kalamadım hiç...
Hepsini okumak gerekmio galiba belli bi kısmı öğrenirsem yazcm sana da
💕✨
tatlım bekliyorum belli bie kısmını sendennn :26:
kız birsen kaderde burda buluşmakta varmışzeynepten habermi varmı hiç
selamm kızlarrr nsılsınızzz..tedavınızınn nee aşamasındasınız
klomen kullnıom cnm bn ama adet oldum(((
hadii yaa bugünmü oldun sıkma canını kuzummm nazlı bebiişin gelme zamanı gelmemiş demekkii
aynn cnm aama cok moralım bosuk salmıyım kendımı dıorum ama cok kotuyum(((
nezamandır bebek düşünüyorsun cnm..olsun sen yınede kafanı başka şeylere ver yılmak üzülmek yok bizimde olucak bızde anne olucz bigün..demekki bizim için hayırlı olan zaman bu zaman değilmiş o şekilde düşün..
3 yıllık ewlıyım busene dusunuduk basladık calısmalara bısıy cıkmadı ama klomen kullnıom kendılıgınden catlıo yumurtalr bılmıom ya((
3 yıllık ewlıyım busene dusunuduk basladık calısmalara bısıy cıkmadı ama klomen kullnıom kendılıgınden catlıo yumurtalr bılmıom ya((
Canm bak yanlış duymuşm ya o öyle deilmiş de 40 hurma die bişey var.40 hurmayı 40 kişiye dağıtıosn hepsi o hurmalara bi kez meryem suresini okuyor sonra sana veriyorlar.sen ve eşin onları her gece yiyosunz yani 20 sen 20 eşin.bi de meryem otunu bi beze sarıp onu kolye haline getiriomuşsn ama kolyenin ipi göbeğine kadar inmeliymiş.hamile kalana kadar banyo hariç boynundan çıkarmckmşsn böle işte.benim bugn reglimn son günü başlıycm Allah ın izniyle yarın.bi de bugn serophene kullanmaya başladm günde bi tane.inşaallah bu ay hamile kalırım 🙏
💕✨
nuraycımm nasılsın ne oldu senin aşılama kuzum..zeynodan haber yok kayıplara karıştıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?