Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

aynen o ...
zaten şu saatler daraldıgım saatler..
off off diyesim geliyo
Oflama umudunu kesme insllh. Kalpten inanmak gerekiyormus. Ben umutsuzlanmistim ama simdi kalpten inaniyorum. Yakinda bebislerimiz olacak

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Oflama umudunu kesme insllh. Kalpten inanmak gerekiyormus. Ben umutsuzlanmistim ama simdi kalpten inaniyorum. Yakinda bebislerimiz olacak

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

herseyi bebeğe bağlamaya başladım bende eşimde çook üzülüyoruuuzzz RABBİM HEPİMİZE TEZ ZAMNDA NAASİP ETSİNN

Ooo amma çok sey denemişin valla azmin zaferi gerçekten istemek ve elinden geleni yapmk çk onemli cnm galiba yeni hamişsin hayırlı olsun bebişin darısı olmayanların basına

sormaaaa canım yaaa deney gibim oldum daha da yazmadıklarım kesin vardır..
ne duyduysam hangi dr.iyi demişlerse hep gittim..biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış
evet tatlım yeni hamişim şu yarın gelsede bi rahatlasam..keseyi görecekmiyiz allah korusun dış gebelik vs varmı diye bakıcakmış dr.
allahım hayırlı haberler duyurtsun..
rabbim tez vakitte tüm isteyenlere mucizesini versinn

tatlım bekliyorum belli bie kısmını sendennn :26:

Canm bak yanlış duymuşm ya o öyle deilmiş de 40 hurma die bişey var.40 hurmayı 40 kişiye dağıtıosn hepsi o hurmalara bi kez meryem suresini okuyor sonra sana veriyorlar.sen ve eşin onları her gece yiyosunz yani 20 sen 20 eşin.bi de meryem otunu bi beze sarıp onu kolye haline getiriomuşsn ama kolyenin ipi göbeğine kadar inmeliymiş.hamile kalana kadar banyo hariç boynundan çıkarmckmşsn böle işte.benim bugn reglimn son günü başlıycm Allah ın izniyle yarın.bi de bugn serophene kullanmaya başladm günde bi tane.inşaallah bu ay hamile kalırım 🙏

💕✨

aynn cnm aama cok moralım bosuk salmıyım kendımı dıorum ama cok kotuyum (((

nezamandır bebek düşünüyorsun cnm..olsun sen yınede kafanı başka şeylere ver yılmak üzülmek yok bizimde olucak bızde anne olucz bigün..demekki bizim için hayırlı olan zaman bu zaman değilmiş o şekilde düşün..

3 yıllık ewlıyım busene dusunuduk basladık calısmalara bısıy cıkmadı ama klomen kullnıom kendılıgınden catlıo yumurtalr bılmıom ya ((

3 yıllık ewlıyım busene dusunuduk basladık calısmalara bısıy cıkmadı ama klomen kullnıom kendılıgınden catlıo yumurtalr bılmıom ya ((

ahh ahh banada uc yıl olcak kuzenle aynı hafta evlendık onlar sımdı ıkıncı cocugu bekklıyomus aman hıcde ıstemıyolarmıs falan ay nasıl moralım bozuldu

dert edersem kalamazmısım.. aman sankı baska derdım mı varda tek sonunda yafrularımız gelsınde ne dert cektık zamanında dıyelım.. dert bızde derman sende allahım allahım sen yardım et

40 kişi bulamam ki canım bende suyunu içip Meryem suresini okuyup ota üzerimde tasıcam yarın başlıcam hadi hepimiz içn hayırlsıı

nuraycımm nasılsın ne oldu senin aşılama kuzum..zeynodan haber yok kayıplara karıştıı..

canım malsef 2.aşılamada negatif kendimi bitkilere adadım hayıt tohumu ve soğan suyu içiyorum şimdilik hayırlısını versin sen neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…