Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

Meryem suresini 3 kez okudun mu canım o parçaya bide ovulasyon günlerinde birer bardak o sudan içtin mi 3 gün eşin ve sen

ewt cnm aynen yaptım hacdan bı tanıdık getırdı banada..sadece Meryem suresını degıl bıldıgım butun surelerı duaları okudum ..nasip meselesi allah nasip etsin yeterki..

hayırlı olsun cnm inşallah sağlıcakla kucaına alırsın

ewt cnm aynen yaptım hacdan bı tanıdık getırdı banada..sadece Meryem suresını degıl bıldıgım butun surelerı duaları okudum ..nasip meselesi allah nasip etsin yeterki..

öyle tabi canım dediğin gibi nasip ...

öyle tabi canım dediğin gibi nasip ...

ewt cnm ..parçasını hala bi umut taşıyrum ama suyunu bi o ay içtim midem almıyor değişik bi aroması var..bıde ınternette bı hocayı dınledım parçasını taşımak ıyı dedı otu doğum esnasında suya atınca doğumu kolaylaştırıyormuş...

Bende bebişş istiyorummm hamile kalmiş bayanlar size seslenyorum nasıl basardınız tabi once hersey allahtan nasip kısmet işi ama sebep olan şeyleriniz neler açiklarmisiniz ltfn

canım gittigidiyor satıyormuş birtek garantili hacdan gelen yada hacca umreye giden bi yakının varsa ondan isteyebilirsin aktarlar orjinalini vermeyebilir

Bak ben bunu bugn kv le konuştum aklına benimşe konuşnca gelmiş bi akrabasının çocugu olmuomuş baya eskiden meryem suresini okumşlar sayısı önemli deil bi de ben internetten biraz araştırdm 41 tane meryem duası okuosn regl bitiminde başlıosn hergün bi tane okuosn biri yapmış bunu 41 i bitirmeden hamile kaldığını öğrenmiş değer bence.

💕✨

Bende bebişş istiyorummm hamile kalmiş bayanlar size seslenyorum nasıl basardınız tabi once hersey allahtan nasip kısmet işi ama sebep olan şeyleriniz neler açiklarmisiniz ltfn

1 YIL İÇİNDE NELER YAPMADIM Kİİİİ..
EŞİM AMELİYAT OLDU BEN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.SOĞAN SUYU
BAL TARÇIN ÇÖREK OTU ,İNCİR KÜRÜ ,HAYIT SUYU VS.
EN SON YENİ BİR DR.GİTTİM BANA DEDİKİ BU AY NORMAL KONTROL EDELİM.
SONRA KLOMEN (DAHA ÖNCE KULLANDIM.ÇATLATMA İĞNESİ İLE ) OLMADI AŞILAMA DEDİ
VE BEN KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ OLDUMMMMM

Ooo amma çok sey denemişin valla azmin zaferi gerçekten istemek ve elinden geleni yapmk çk onemli cnm galiba yeni hamişsin hayırlı olsun bebişin darısı olmayanların basına

yavrum onu bende duydum okumaya çalıştım ama her gün okuyamadım biraz uzun Meryem suresi çok hızlıda okuyamıyorum

Konu başlığı dikkatimi çekti okudum konunuzu. Neden bu kadar asabi yaklaşmışsınız. Bunu söyleyen insanlar sizin arkanızdan gülen insanlar değil, sizi teselli etmek için böyle söylüyorlar... yoksa onların çok da umursadığını sanmıyorum, insanların gebe kalıp kalmamasını.. Asabiyeti atın üzerinizden kimse düşmanınız değil. kimsede itiraz etmez, aman bana ne der geçer köşeye. ben de arkadaşlarımı moral olsun diye nemzeri cümleler kullanıyorum ama başka yapacakta bişey gelmiyor elden zaten. demet akalının açıklmasını hatırlarsanız insaların söylediği rahat ol takma kafaya olacaktır sözünün doğru olduğunu anlarsnız. kendiside artık bırakmıştım bebek yapma fikrini, tatile gittim. yıllarder tedavi ilaç vs derke hiç bir şeye gerek kalmadan gebe kaldım ded... demkki doğruluk payı var.

Selam.evliligimin 2. ayında sürpriz bi gebelik yaşadım 6 haftalık iken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. 1 yıl sonra tekrar hazır hissedip doktora gittim folik asit vs tavsiyesi için. Smear testi sonucumda CIN3 çıkınca rahim ağzı leep operasyonu geçirdim kâbus gibi günlerdi bir süre sonra korunmayı bırakıp gebe kalmaya çalıştım ve kaldım sandım.butun belirtiler vardı.meger kist olusmus ve 1 ayda onun için ilaç kullandım şimdi yine aynı durumdayım reglime 1 hafta var yine korkuyla bekliyorum

konu basligini cok begendim.. muhakka iyi niyetle böyle seyler söyleniyor ama kafaya takmamak nekadar mümkün ist ebunu anlayamiyorlarrr

ya öyle bi sıkıntı ki bu..
yani zor ya çok zor
sabretmesi zor dayanması zor
allah yardımcımız olsun
(

konu basligini cok begendim.. muhakka iyi niyetle böyle seyler söyleniyor ama kafaya takmamak nekadar mümkün ist ebunu anlayamiyorlarrr

hemde kimse anlamıyo
yani gebe olmadan aklımızdan nasıl atcaz onu söylesinler bide

Yumurtlama günlerinde 10 ile 14 arası Korunmasız ilişki oldu 17. Günden itibaren 3 gün bel ve kasık ağrısı yaşadım yumurtlama belirtileri olabilir düşüncesiyle 17.gecede çalıştık. Yerlesmemiydi yumurtlama miydi bilemiyorum belki de yine kist tir ama baya hissedilir derecede bel ve kasık ağrısı oldu

Geçenlerde forumu okurken eşim gördü yazılanları vay be demek ki sadece sen degilmissin bu konuyu bu kadar takıntı yapan dedi. Ilk gebeligimde hiç hazır değilim şu an diyordu şimdide uğraş dur bakalım sanki hemen ilk denemede olacak sanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…