- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Meryem suresini 3 kez okudun mu canım o parçaya bide ovulasyon günlerinde birer bardak o sudan içtin mi 3 gün eşin ve sen
şekerim öncelikle boşluklarım sanki üşütmüşüm gibi değişk bir ağrı ..ve ha adet oldum ha olucam gibi sürekli wc koştum ki halada öyleyim..
karnım değişik ağrıdı ince ince ..belim felaket çok ağrıyo
bulantı vs bişey yok şimdilik iyi gidiyo bakalım
rabbim hepinizi sevindirsin inşallahhhh
ewt cnm aynen yaptım hacdan bı tanıdık getırdı banada..sadece Meryem suresını degıl bıldıgım butun surelerı duaları okudum ..nasip meselesi allah nasip etsin yeterki..
öyle tabi canım dediğin gibi nasip ...
hayırlı olsun cnm inşallah sağlıcakla kucaına alırsın
canım gittigidiyor satıyormuş birtek garantili hacdan gelen yada hacca umreye giden bi yakının varsa ondan isteyebilirsin aktarlar orjinalini vermeyebilir
Bende bebişş istiyorummm hamile kalmiş bayanlar size seslenyorum nasıl basardınız tabi once hersey allahtan nasip kısmet işi ama sebep olan şeyleriniz neler açiklarmisiniz ltfn
1 YIL İÇİNDE NELER YAPMADIM Kİİİİ..
EŞİM AMELİYAT OLDU BEN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.SOĞAN SUYU
BAL TARÇIN ÇÖREK OTU ,İNCİR KÜRÜ ,HAYIT SUYU VS.
EN SON YENİ BİR DR.GİTTİM BANA DEDİKİ BU AY NORMAL KONTROL EDELİM.
SONRA KLOMEN (DAHA ÖNCE KULLANDIM.ÇATLATMA İĞNESİ İLE ) OLMADI AŞILAMA DEDİ
VE BEN KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ OLDUMMMMM
Bak ben bunu bugn kv le konuştum aklına benimşe konuşnca gelmiş bi akrabasının çocugu olmuomuş baya eskiden meryem suresini okumşlar sayısı önemli deil bi de ben internetten biraz araştırdm 41 tane meryem duası okuosn regl bitiminde başlıosn hergün bi tane okuosn biri yapmış bunu 41 i bitirmeden hamile kaldığını öğrenmiş değer bence.
💕✨
Gebe kalmayı bekleyen arkadaşlarım
Eminim büyüklerden konudan komşudan en çok duydugunuz şeydir .......
Boş ver kafaya takma
Bi zamanı vardır
Düşünürsen olmaz
Kafandan at önce
Stresten olmaz
Dert edersen zor
Bu laflara karnımız yok ! Evet sizin istatik verileriniz doğru sonuç veriyor olabilir !
Ama biz aklımızdan çıkarmıyacagız..Olana kadar umutla bekliyeceğiz..
Dert de edicek streste olcaz !
Gerilip her regl olunca ağlıyacagız ayrıca ! !
Ama Allah izin verdikten sonra gebe de olcaz !
İtirazı olan ? ? ? ?
yavrum onu bende duydum okumaya çalıştım ama her gün okuyamadım biraz uzun Meryem suresi çok hızlıda okuyamıyorum
Selam.evliligimin 2. ayında sürpriz bi gebelik yaşadım 6 haftalık iken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. 1 yıl sonra tekrar hazır hissedip doktora gittim folik asit vs tavsiyesi için. Smear testi sonucumda CIN3 çıkınca rahim ağzı leep operasyonu geçirdim kâbus gibi günlerdi bir süre sonra korunmayı bırakıp gebe kalmaya çalıştım ve kaldım sandım.butun belirtiler vardı.meger kist olusmus ve 1 ayda onun için ilaç kullandım şimdi yine aynı durumdayım reglime 1 hafta var yine korkuyla bekliyorum
konu basligini cok begendim.. muhakka iyi niyetle böyle seyler söyleniyor ama kafaya takmamak nekadar mümkün ist ebunu anlayamiyorlarrr
hemde kimse anlamıyo
yani gebe olmadan aklımızdan nasıl atcaz onu söylesinler bide
aynen .. sanki biz istemiyoruz düsünmemek.. iste yengin fakirin halinden anlamazmis olayi bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?