• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert desen dert değil,sussam susamıyorum

canım sana tek bısey dıcem...
salla gıtsın.
cocuk senın cocugun para senın paran koca senın kocan yuva da senın yuvan...
ıstedıgını alırsın cocuguna ona neymiş.
sana alma mı dedı. gozunun ıcıne baka baka gıt al. duymamazlıktan gel. ınan daha cok sınır olurlar.
boylelerıne de gıcıgım ya.
sanane cocuk benım ıstedıgımı alırım. tamam sagolasın kızının kıyafetlerını verıyosun Allah razı olsun ama ben kendı cocuguma ne alıp ne almıcagımı sana mı sorucam?
bosver derım.
doktor kontrolune goturme yanında. bı bahane bul. annem gelıcek de arkadasımla gıdıcem de esımle gıdıcem de...
bu kadar daraldıysan mesafe koy arana gorusme cok fazla.
hamılesın zaten hormonlar tavan...
bu zamanlarının tadını cıkar onların fıkrıne gore hareket etmek zorunda degılsın koyver gıtsın...

Valla şahsen bana da abartıyorsunuz gib geldi. Ben anlamadım kadınların yaptığında ne var ? Siz de her cümlelerini, her kelimelerini takıyorsunuz. Burada bize anlatışınızdan belli .Yok telefonu açtı, sonra naBıyosunuz abla dedim, iyiyiz canım dedi, şunu dedim sonra o da bunu dedi, sen karşıya gel dedi, yok abla işim var dedim vs.vs....Okurken bunaldım her maceranızı inanın. Bence olaylara bakışınızı değiştirin. Her diyalogu burada bize anlattığınız kadar kelime kelime analiz edip beyninize kazıyorsanız sizin işiniz kimle olursanız olun çok zor. Siz zorluğu kendinize yaratıyorsunuz.

e hem de kiradaymışsınız. çekin gidin doğru dürüst ısınan bi yere. zaten çocuk olacak, arabası olacak çantası olacak, asansör de yok. eğer taşınmazsanız sürekli bizim ev altta, bizim ev sıcak diye diye kendi evlerinden çıkarmazlar çocuğu. şimdiden belli.

Canım tek maasla kıraya nasıl cıkıcaz.Şu an 600 lıra vermemız gereken kıranın ucte bırını verıyoruz o yuzden hesaplı gelıyor.Ben de ısten cıktım çalıssam bu sene sonu tasınmayı dusunuyorduk.Ama bebişim gelince herseyı erteledik.

canım sana tek bısey dıcem...
salla gıtsın.
cocuk senın cocugun para senın paran koca senın kocan yuva da senın yuvan...
ıstedıgını alırsın cocuguna ona neymiş.
sana alma mı dedı. gozunun ıcıne baka baka gıt al. duymamazlıktan gel. ınan daha cok sınır olurlar.
boylelerıne de gıcıgım ya.
sanane cocuk benım ıstedıgımı alırım. tamam sagolasın kızının kıyafetlerını verıyosun Allah razı olsun ama ben kendı cocuguma ne alıp ne almıcagımı sana mı sorucam?
bosver derım.
doktor kontrolune goturme yanında. bı bahane bul. annem gelıcek de arkadasımla gıdıcem de esımle gıdıcem de...
bu kadar daraldıysan mesafe koy arana gorusme cok fazla.
hamılesın zaten hormonlar tavan...
bu zamanlarının tadını cıkar onların fıkrıne gore hareket etmek zorunda degılsın koyver gıtsın...
Bugun hıc ınmedım de aramadım da.Cumartesı gunu gorumcem sonunda evıne gıdıyor cook uzaklara.Kayınvalıdem de artık nabar bılmem.

Valla şahsen bana da abartıyorsunuz gib geldi. Ben anlamadım kadınların yaptığında ne var ? Siz de her cümlelerini, her kelimelerini takıyorsunuz. Burada bize anlatışınızdan belli .Yok telefonu açtı, sonra naBıyosunuz abla dedim, iyiyiz canım dedi, şunu dedim sonra o da bunu dedi, sen karşıya gel dedi, yok abla işim var dedim vs.vs....Okurken bunaldım her maceranızı inanın. Bence olaylara bakışınızı değiştirin. Her diyalogu burada bize anlattığınız kadar kelime kelime analiz edip beyninize kazıyorsanız sizin işiniz kimle olursanız olun çok zor. Siz zorluğu kendinize yaratıyorsunuz.

O zaman doktora gıtmelıyım yanı eyvahedigeldismile

Doktorsuz da çözebilirsiniz diyebilirdim belki sizi tanısam ama şu an buna sadece siz karar verebilirsiniz. Ben insanın çok çok kronik depresyonlara girmedikten sonra kendi kendine sorunlarını çözebilecegini düşünnenlerdenim. Ama halinize bi bakın, hergün her dakika onlarla olan gelişmeleri takip eder olmuşsunuz. Başka şeylerle ilgilenin. Hatta bence başka bi yere taşının bu ısınamama işini de bahane edip. Böylece fiziken ve ruhsal olarak da uzaklaşırsınız olaylardan.

Doktorsuz da çözebilirsiniz diyebilirdim belki sizi tanısam ama şu an buna sadece siz karar verebilirsiniz. Ben insanın çok çok kronik depresyonlara girmedikten sonra kendi kendine sorunlarını çözebilecegini düşünnenlerdenim. Ama halinize bi bakın, hergün her dakika onlarla olan gelişmeleri takip eder olmuşsunuz. Başka şeylerle ilgilenin. Hatta bence başka bi yere taşının bu ısınamama işini de bahane edip. Böylece fiziken ve ruhsal olarak da uzaklaşırsınız olaylardan.

Çok kolay dimi arkadasım tek maasla ayrı eve cıkmak,dogum yapmak.Keske bahane etseydım de cıkmak ıcın ımkanım olsaydı.Benım de amacım zaten sadece dert yanmak baska bırsey degıl dimi? Buraya bır derdım var dıye yazanların hıcbırı cozemıyo o zaman sorunlarını ki buraya yazıyor.

Kendi kendinize çözebilirsinizden kastım buraya yazmanızı eleştirmek değil. Psikologların çok çok ileri derece depresyonlar haricindeki sorunlara çözüm bulamayacagını düşündüğümü anlatmaya çalışıyorum . Burada bi sürü insan bi sürü aklı başında yorum yapmış size, okuyun onları, kendiniz de düşünün azcık , sorununuzu çözersiniz. Moda olmuş bu aralar "doktora gitmek"Arkadaşlık yok, derdimizi dinleyecek dostluk kalmamış, ota bka psikolog, psikiyatr. O ilaç sektörü sizin bizim gibilerin sırtında büyüyor işte.

Yanlıs anlamısım arkadasım kusura bakma.Bugun pazara gıttım ıyı bı stres attım bırsuru alısverıs yaptım oh rahatladım bırazopuyorumnanaktan

Back
X