çok güzel konuştun nurayy bende her zamn öyle yapıyorum dediğin gibi eşimi onlar yüzünden kaybettmek kendimde soutmak istemiyorumonce sakin ol kendine gel bir carpik kaynanadan mi korkuyorsun nereye bosiycak seni sen bosamadigin surece zor hadi bosadi bakicak hemde es... gibi o bakmasi devlet ona baktirir sana gelince aklini kullan esinin yaninda kaynana lafi acma yoklar gibi davran mesafeni koru hanimligini bil cirkefe bulasma birsure iyi gelini oyna biri sana kaynanan senin icin sunu soyledi mi dedi olsun oda benim annem der de ama disariya karsi o cadiya karsi yinede mesafeli ol uzak dur esin elbet zamanla cozer olayi sen iyi oldukca kaynanan konustukca sen hakli gorunucen politik ol esine karsida anasini ov kotu laf etme bakalim o senin hakkinda konustukca esin onun haksizligini gorecek
ama öyle biran geliyorki haksızlıklar beni ters işler yapmam neden oluyor eşime krşı sinirli asabi deli umursamaz davranıyorum bunları yaptıktan sonrada ona sarılıp kucaklamak basitlik ve baal gurursuz geliyor
çok tatlısın yaaa tşk bebeğinin resimlerinide gördüm allah bağışlasın kilo vermek istiyorum ama sorunlar verdirmiyor eşimde istiyor mad açıdan alamam ilç falan en iyisi ne sence ağzımı kilitlemek sağol önerilerin için allaha emanet ol çoçuğunu sana ve eşine bağışlasın yüce allah
bugün eltim aradı bak kaynana şöyle diyor böyle diyor tabiki geçmişide var bu olayların benim yediremediğim taraf ağalamasıyla eşime duygu sömürüsü yaparak kendi taraflarına çekemlri
eşiminde bu duygu sömürülerine kanarak hep beni haksız görmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?