arkadaslar turkcell in tamnerede diye bi uygulaması var bilmiyorum duydunuz mu? bende bi arkadasımdan duydum,eğlence için kardesimle aramızda yaptık,gercekten süper. bu uygulamaya üye olarak eşleştirdiğiniz telefonun tam olarak nerede oldugunu öğrenebiliyosunuz,hatta haritadanda görebiliyosunuz.detayları tam hatırlamıyorum ama netten bakabilirsiniz yada sorunuz olursa yardımcı olmaya calısırım.
dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla anlatıyım. önce siz üye oluyosunuz. bi nick secip 7017 ydi sanırım kayıt oluyosunuz. sora diğer telefonuda aynı sekilde üye yapıyosunuz. sıra eklemeye geldi. bu kısmını tam hatrlamıyorum,ekle bosluk eklemek istediğiniz kişinin nick ini yazıp yine 7017 ye yolluyosunuz. sora karsı tarafta kabul ederse istediğiniz zaman nerede yazıp karsı tarafın nerde olduğunu ögreniyosunuz. ama bazı kilit noktalar var. 1.si güvenlik için,ekle yazdıktan sora hemen msj gitmiyo karsı tarafa,kabul ediyomusunuz msjı. 2-3 saat sora gelmişti bizimki. yani telefonlar msj gelene kadar elinizde olmalı. bide bikaç gün sonra tamnerede üyeliğinz devam ediyo die msj gelyo. bide sanırım ayda bi bilgilendirmek için üyesiniz diye msj gitcekmiş.
evet bnde yaptm bunu ama 5255 ten kayıt oldm,sevgilimin telinide kayıt ettim. sora birbirinizi ekliyorz listenize, daha sora istediginiz zaman karşınızdaki kişinin nerede oldugunu,yakında neler oldugu ayrıntıyla gelio. hatta gelen web adresine girip haritadanda nerde olduğunu görebilirsiniz.
kocasından,sevgilisinden şüphelenenler çaktırmadan yaparlarsa bunu yardımcı olur die düşünüyorum.