maddı durumumun yetersiz oldugunu nerden cıkardınız ki ? kredi kartımızın limiti uymuyor cunku karta abanan bir çift degılız. taksıtle odemek daha mantıklı birden 2800 vermek yerıne taksıt ödemek daha mantıklı gelıyorMaddi durumunuz yetersizken bu lüks niye?
aklıma gelmemişti hiç bir arastırayım canımKredi kartının limitini artırın?
inanın çok asırı pahalıya gelıyor baktım neredeyse telefonun ıkı katı fiyat oluyor ve zaten telefon paketleri kullanan biri değilim sms olsun dakika olsun eşimnde şirket hattı var... teşekkürler öneri için:)Hattınızın üZerine taksitle alsanız?
evet :) kart güvencemiz olarak kenarda duruyor bazen kucuk taksıtlere giriyoruz hayat kurtarıyor.kayınvalidemlede aram oldukça iyidir .iyi de bir insan emınım böyle bir talep gelince olurmu oyle sey ben hedıye ederm dıcek ama bende kabul edemıyorum işte o yuzden kv olayına sıcak bakamıyorum öneriniz fikriniz için çok teşekkür edıyorum ♥Canım kv ile aran iyise uygun bir dilde izah edin, kabul etsin taksidi eşinin dediği gibi yapın.
Eşin almanda mahsur görmemiş, eh sende istiyorsun. Durumunuzda kötü değil, al tabii. Kendi kart limitinizi önlem olarak düşük tutmakta çok hoşuma gitti ayrıca. Mantıklı iş.
Ben kullanıyorum, pişman olmazsın :) çok güzel... Kullandığın telin aynısını almak, çok manidar değil...
Vestelleri bilmem neleri hiç tavsiye etmiyorum. Marka olsun ne olursa olsuncu değilim iphone 6 kullanıcısıyım bir kez teklediğini görmedim. ama s lerin bir farkı yok inan ki. Alın bi tane sağlamından 6 illa s diye kendinizi zorlamayın belki 6ya limitiniz yeter.
Kvye de aldıracaksanız her ay vereceğiz almazsan kredi çeker oraya öderiz aynı şey olur alacaksın diye söz verdirtin.
Edit: beko olayını yanlış anlamışım o markaların telefonlarını alsak gibi anlamışım pardon :)
İnsanlık hali, acil durumlar için ufak limitle cepte tutmak en manidar çözüm şu devirde, haklısın :)evet :) kart güvencemiz olarak kenarda duruyor bazen kucuk taksıtlere giriyoruz hayat kurtarıyor.kayınvalidemlede aram oldukça iyidir .iyi de bir insan emınım böyle bir talep gelince olurmu oyle sey ben hedıye ederm dıcek ama bende kabul edemıyorum işte o yuzden kv olayına sıcak bakamıyorum öneriniz fikriniz için çok teşekkür edıyorum ♥
ayy cok tatlısınız yaaİnsanlık hali, acil durumlar için ufak limitle cepte tutmak en manidar çözüm şu devirde, haklısın :)
Kv ile almadan evvel anlaşma yapmak dışındaki fikirler sıkıntılı alternatifler. Evve-evkur gibi mağazalardan senet yapılıyor ama 2 kat ücretle...
Hat üstüne alma şansınız var, iki kat taksitle...
Kredi kartına bölmek var, limit artırım deneyin. (Ama artık kredi kartına teknolojik aletlerden telefona taksit kalktı bankacı olduğum için biliyorum, onu mutlaka araştırın)
Ay valla heves ettim, insallah alırsınız
Telefonun iki katı fiyatına mı geliyor, biz dün aldık iki tane telefon samsung j7 1400 normalde fiyatı ama 1500e falan geldi 100 tl civarı oynadı. 12 ay taksit yaparsanız o kadar katına çıkmaz diye düşünüyorum ama merak ettim ben de bir bakayım ne kadara geliyormuş. Evkur gibi yerler de ayni şekilde satıyor. Üzerine para koyup hatta daha fazla koyuyorlarinanın çok asırı pahalıya gelıyor baktım neredeyse telefonun ıkı katı fiyat oluyor ve zaten telefon paketleri kullanan biri değilim sms olsun dakika olsun eşimnde şirket hattı var... teşekkürler öneri için:)
teknosada ki olayı ılk kez duyuyorum normalde taksıt yapmadıklarını bılıyordum. bende bir arastırmalıyım ozman teşekkürler:) hat üzerinden tek bir hat tarifesine baktım 3bin küsür fiyat cıktı çok uçurum fark var arada konusma dakıka paketleride kullanmıyorum. evkurlarda zaten iphone kaldırıldı.♥♥Telefonun iki katı fiyatına mı geliyor, biz dün aldık iki tane telefon samsung j7 1400 normalde fiyatı ama 1500e falan geldi 100 tl civarı oynadı. 12 ay taksit yaparsanız o kadar katına çıkmaz diye düşünüyorum ama merak ettim ben de bir bakayım ne kadara geliyormuş. Evkur gibi yerler de ayni şekilde satıyor. Üzerine para koyup hatta daha fazla koyuyorlar
Aa aklıma ne geldi teknosada alabiliyorsunuz. Ama bankadan kredi çekme gibi bir islem oluyor sanırim. O şekilde de iki telefon aldık aylık ödüyoruz akbanka ücretleri. Karta gerek yok aynı senet öder gibi oluyor sanırım. Ablam ödüyor tam detaylı bilmiyorum ancak.
Teknosadaki bildiğim kadarı ile bir bankadan kredi çekilmiş gibi oluyor. Siz telefonu alıyorsunuz ayni kredi kartı ile almış gibi. Daha sonra size bir ödeme planı veriyorlar aylık ödüyorsunuz ama bankaya. Fiyat farkı olabilir ama yine de dikkat edin :)teknosada ki olayı ılk kez duyuyorum normalde taksıt yapmadıklarını bılıyordum. bende bir arastırmalıyım ozman teşekkürler:) hat üzerinden tek bir hat tarifesine baktım 3bin küsür fiyat cıktı çok uçurum fark var arada konusma dakıka paketleride kullanmıyorum. evkurlarda zaten iphone kaldırıldı.♥♥
tamamdır cok tesekkur ederım degerlı bılgınız ıcın :)♥Teknosadaki bildiğim kadarı ile bir bankadan kredi çekilmiş gibi oluyor. Siz telefonu alıyorsunuz ayni kredi kartı ile almış gibi. Daha sonra size bir ödeme planı veriyorlar aylık ödüyorsunuz ama bankaya. Fiyat farkı olabilir ama yine de dikkat edin :)
Rica ederim şimdi baktım turkcell e fiyat 2700 den 3800 e çıkıyor aynentamamdır cok tesekkur ederım degerlı bılgınız ıcın :)♥
daha oncede konu acmıstım telefonum bozuk sureklı sarjda cıkarınca yarım saat ıcınde bosalıyor. dokunmatıgı kıtlenıyor telefon almam gerekıyor yani sıkıldıgım ıcın degıldiBen olsam sirf telefondan sikildim diye kaynanayla bu konularda yuzgoz olmazdim.