- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 34
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
kızınıda al bence.abimlerden biliyorum abimin en küçüğü annesi olmayınca susturamıyorsun gerçekten. o yüzden bebeği almalısın kesinlikle :)
İkilem yaşıyorum hala :-/ havada soğuk ya üşürse diye korkuyorum.
Hem anne,hem kocanın karısı,hem iş kadını,hem ev kadını kaç parçaya bölünüyoruz yaw :-/
bebeğini de götür
erkenden uyut
Bence bebişinizide alın uyutun. Yazık oda akşama kadar özlüyodur sizi.
Çocuklar belli bi yaşa gelene kadar bazı kimliklerimizi ikinci planda bırakmak gerek bence.
Kendi keyfimiz için doğuruyoruz. Ama kendi keyfimiz için onları ihmal etme gibi bir lüksümüz olmamalı..
kesinlikle size katılıyorumBence bebişinizide alın uyutun. Yazık oda akşama kadar özlüyodur sizi.
Çocuklar belli bi yaşa gelene kadar bazı kimliklerimizi ikinci planda bırakmak gerek bence.
Kendi keyfimiz için doğuruyoruz. Ama kendi keyfimiz için onları ihmal etme gibi bir lüksümüz olmamalı..
Merhaba arkadaşlar,
Bugün eşimin doğum günü.
Ona cumartesi günü bir süpriz yapacağım.Otelden rezervasyon yaptırdım.
6 aylık bir bebeğim var çalışıyorum ve kayınvalidem bakıyor.O gün için kızımı kayınvalideme bırakmayı düşünüyorum.Eşimle bir ikinci balayı yaşamak istiyorum.Fakat geçen cumartesi kızımı uyuduğu için kayınvalideme bırakıp arkadaşımıza gitmiştik.Kayınvalidem durmuyor ağlıyor gelin diye aradı bizde apar topar eve döndük. Yine aynı şeyi yaşarız diye korkuyorum uzakta olucaz bide.
Doğum yaptığımdan beri kocamla hiç başbaşa kalamadık aslında bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum. Ama ya kızım gece bensiz ağlarsa diye de içim acıyorNe yapsam sizce kızlar? Kızımı da alsam mı eşimle başbaşa mı gitsek. 1 gece kalıcaz.
ben olsam 6 aylık bebğim varken dışarda uzakta bi yerde doğum günü yerine evde bebğimi yatağında uyuttuktan sonra bişeyler yapardım. tabi sizin kararınız. götürüseniz belki gittiğiniz yerde durmayacak huysuzlanacak ateşlenecek geceniz mahvolacak. götürmesseniz kv niz belki bakamayacak sizi arayacak. bence iki türlüde risk
ama benim önceliğim çocuğum... akşama kadar beni özlüyor diye düşünerek 4 yıldır bir gece bile onsuz olmak istemedim.
6 aylık bebekle yapılacak organizasyon değil bu. Götürsen bir dert götürmesen ayrı dert. Bir yıl sonranın organizasyonu, acele etmişsiniz.
o bebek sizin de bir parçanız eşinizle tabi ki onu da götürün bencil olmayın , h.içi zaten yeterince vakit geçiremiyorsunuz , h.sonunu da mı annesinden ayrı geçirsin ?
Mazur görmek ne haddimizeoldu bi kere
doğalgaz açılamadığı için yaklaşık 1 aydır yeni taşındığımız evimizde kalamıyoruz,kayınvalidemlerle yaşıyoruzeşimle hiçbir münasebetimiz yok kızım aramızda uyuyoruz.
Aklıma böyle bir plan geldi başbaşa olalım değişiklik olsun dedim.
tecrübesiz anneyi mazur görün