DERT DEĞİL AMACIM DANIŞMAK :(

bencilce bir organizansyon o bebeği kayınvalidenize doğurmadınız bu kadar küçükken bırakıpta gitmek bu şekilde org. yapmak gereksiz biraz daha büyür anlarım.zaten biz çalışan annelerin bebekleri özlemle büyüyor kızım 1 yaşına girdi ben işten gelince nasıl gülüp çığlık atıyor birde gece ondan ayrı kalamam hadi bir akşam yemeğini anlarımda bu kadarıda fazla bwence eşiniz düşüse böyle bir şeyi sizin henüz küçük olmaz demeniz gerek bu kadar kendinizi düşünmeyin bence.kaınvalide ve bebeğinizide düşünmek gerek.

hamilelikti,doğumdu karı koca ilişkileri ne kadar etkileniyor bir anne olarak sizde bunları yaşadınız biliyorsunuzdur.
Başbaşa kalmak birlikte vakit geçirmekti amacım.
Başta kızımı da alırım düşüncesiyle yaptım zaten bu organizasyonu.
Sonra havalar bir türlü ısınmayınca kayınvalidem de bırakın ben bakarım diyince kafam karıştı danışmak istedim.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün eşimin doğum günü.
Ona cumartesi günü bir süpriz yapacağım.Otelden rezervasyon yaptırdım.
6 aylık bir bebeğim var çalışıyorum ve kayınvalidem bakıyor.O gün için kızımı kayınvalideme bırakmayı düşünüyorum.Eşimle bir ikinci balayı yaşamak istiyorum.Fakat geçen cumartesi kızımı uyuduğu için kayınvalideme bırakıp arkadaşımıza gitmiştik.Kayınvalidem durmuyor ağlıyor gelin diye aradı bizde apar topar eve döndük. Yine aynı şeyi yaşarız diye korkuyorum uzakta olucaz bide.
Doğum yaptığımdan beri kocamla hiç başbaşa kalamadık aslında bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum. Ama ya kızım gece bensiz ağlarsa diye de içim acıyor :KK43: Ne yapsam sizce kızlar? Kızımı da alsam mı eşimle başbaşa mı gitsek. 1 gece kalıcaz.

Kaynana durumu anlatsam bir gecelik anlayış göstermez mi ?
Sonuçta oğlunun mutluluğu için bir süpriz ..
Kızın sonuçta alışkındır babaannesine, çocukla balayı gibi yaşamak zor,
bence bir gecelik idare edilebilir .
Çok mu uzak gideceğiniz yer ?

hamilelikti,doğumdu karı koca ilişkileri ne kadar etkileniyor bir anne olarak sizde bunları yaşadınız biliyorsunuzdur.
Başbaşa kalmak birlikte vakit geçirmekti amacım.
Başta kızımı da alırım düşüncesiyle yaptım zaten bu organizasyonu.
Sonra havalar bir türlü ısınmayınca kayınvalidem de bırakın ben bakarım diyince kafam karıştı danışmak istedim.
tabi siz bilirsiniz ama bana göre olacak şey değil.havalar ısınınca bir hafta sonu bebğinizide alıp tatil gibi bir yerlere gidersiniz hem bebğinizi gezdirip hava aldırı ailecek güzel bir gün geçirirsiniz.emin olun kayınvalidenizde çok bunalmıştır sizinle bir arada yaşayıp çocuğun koca gün sorumluluğu üstüne birde gece de kalırsa sonra size laf söylemeyi kendine hak bilir .tabi karakter ile alakalı ama çocuğunuzun sorumluluğunun çoğunu siz ve eşiniz almalısınız sinamadır ,yemektir oalbilir ama ben yatılı bırakılmasına karşıyım.

Kaynana durumu anlatsam bir gecelik anlayış göstermez mi ?
Sonuçta oğlunun mutluluğu için bir süpriz ..
Kızın sonuçta alışkındır babaannesine, çocukla balayı gibi yaşamak zor,
bence bir gecelik idare edilebilir .
Çok mu uzak gideceğiniz yer ?

Kayınvalidem bakarım diyor zaten.
Ama geçen cumartesi durmuyor gelin diye arayınca ya yine aynı şey olursa diye endişeleniyorum :KK43:
istanbulda oturuyorum.Otel gebze de 1-1 buçuk saatlik bir yol.

tabi siz bilirsiniz ama bana göre olacak şey değil.havalar ısınınca bir hafta sonu bebğinizide alıp tatil gibi bir yerlere gidersiniz hem bebğinizi gezdirip hava aldırı ailecek güzel bir gün geçirirsiniz.emin olun kayınvalidenizde çok bunalmıştır sizinle bir arada yaşayıp çocuğun koca gün sorumluluğu üstüne birde gece de kalırsa sonra size laf söylemeyi kendine hak bilir .tabi karakter ile alakalı ama çocuğunuzun sorumluluğunun çoğunu siz ve eşiniz almalısınız sinamadır ,yemektir oalbilir ama ben yatılı bırakılmasına karşıyım.

kayınvalidem evinize geçince gece de bırakın uykusuz kalmayın diyor ama ben bırakmam tabiki zaten kısıtlı zamanlarda görüyorum kızımı :KK43: ondan yana bi sıkıntı yok o çok mutlu torunuyla olmaktan.Kızımda uysal bi çocuk çok şükür sorun çıkarmaz pek.
Bende ilk defa gece ayrılma düşüncesi olduğu için endişeliyim.Bende bırakmam normal şartlarda.Eşimin doğum günü bu mevsime denk geldi malesef ki :) yaz için güzel planlarımız var çok gezicez kızımla inşallah.

Kayınvalidem bakarım diyor zaten.
Ama geçen cumartesi durmuyor gelin diye arayınca ya yine aynı şey olursa diye endişeleniyorum :KK43:
istanbulda oturuyorum.Otel gebze de 1-1 buçuk saatlik bir yol.

Kayınvaliden bakarım dediyse, çok çok zora düşmedikçe aramaz bence ..
Bak yukarıda da yazmışsın, iş, çocuk, ev derken karı koca hayatı kalmıyor ..
Bence böyle başbaşa bir akşam ilişkinize renk katar, yakınlaştırır ..
Benim çocuğum yok tabi siz gibi hissedip, düşünemiyorum ama,
arada böyle kaçamakların çok iyi geleceğini düşünüyorum ..
Sonuçta kızın alışık babaanneye ..

Kayınvaliden bakarım dediyse, çok çok zora düşmedikçe aramaz bence ..
Bak yukarıda da yazmışsın, iş, çocuk, ev derken karı koca hayatı kalmıyor ..
Bence böyle başbaşa bir akşam ilişkinize renk katar, yakınlaştırır ..
Benim çocuğum yok tabi siz gibi hissedip, düşünemiyorum ama,
arada böyle kaçamakların çok iyi geleceğini düşünüyorum ..
Sonuçta kızın alışık babaanneye ..

teşekkür ederim düşüncelerin için.
cumartesi gününe kadar gamlı baykuş gibi düşünücem sanırım ne yapsam diye :)

teşekkür ederim düşüncelerin için.
cumartesi gününe kadar gamlı baykuş gibi düşünücem sanırım ne yapsam diye :)

Bence sağlıklı, mutlu bir çocuğun yetişmesi biraz da anne babanın birbirini sevmesi ve ilgilenmesiyle de doğru orantılı ..
Evet annelik içgüsü ağır basıyordur mutlaka ama, böyle bir haftasonu geçirerek çocuğunuzu ihmal etmiş
olmuyorsunuz bence ..

X