- Konu Sahibi manikurlukedi
-
Bir adam kazak almış yıllar önceydi aldığı kazağın üstünde şık pez.yazıyormuş ne olduğunu anlamışsınızdır, adam mahkemeye vermişti mağzayı kazağı geri almak istememişler.Herkese selamlar arkadaşlar...
Çok dert sayılmaz ama takıldık yinede..
Arkadaşım kendine elbise almış,elbisenin üstünde japonca harfler var..İnternette biraz araştırdık içinden çıkamadık..
Arkadaş "anlamlarını bilmiyorum,giyip sakata gelmeyim" diyo:)
Japonca bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi..Fotoğrafı bu, telefondan yüklüyorum umarım ters yüklemem..
Peki yabancı mı yazıyomuş alırken anlamadığına göre..Bir adam kazak almış yıllar önceydi aldığı kazağın üstünde şık pez.yazıyormuş ne olduğunu anlamışsınızdır, adam mahkemeye vermişti mağzayı kazağı geri almak istememişler.
Evet anladığınız şey kısaltılmışını yazdım yasak çünkü.Anladığım şey mi? Yok artık ya..
Ingilize yazıyormuş galiba adamda bilmiyormuş yolda yürürken insanlar adama takılmış daha sonra adam anlamını öğrenmiş.Peki yabancı mı yazıyomuş alırken anlamadığına göre..
Evet beğenmiş de takıntı yapmış..Olsa olsa japonlar anlar yolda
Giysin çok beğendiyse
Evet beğenmiş de takıntı yapmış..
Aslında olduğundan küçük çıkmış..Tüm elbise bununla kaplı..Yazılarda göze batıyo..Ama kim okuyacak..Dediğiniz gibi anca yolda japona falan rastlarsa:)Çok küçük zaten birinin dur bi okuyun demeden okuma ihtimali yok :₺
Sağol tatlım..ben bilmiorum bilen birini tanısam yönlendrirdmde oda yok:8
biraz biliyorum :)Bulamayacagz sanırım anlamını..Japonca bilen yokmuuuu?
japonca o,katakana ve hiragana ile yazılmış,arada ki kanjiler kısıltmalar içinBiraz baktım belki bişey anlarım diye ama, yok. Japonca olduğunu nereden öğrendiniz ayrıca? Birisi söylediyse o kişi japonca biliyor olabilir.
bende yeni gördüm mesajınızı,sonuç ne oldu peki?aslında anlamını çıkartabilirim ama baya uzun gibi :)Biraz baktım belki bişey anlarım diye ama, yok. Japonca olduğunu nereden öğrendiniz ayrıca? Birisi söylediyse o kişi japonca biliyor olabilir.
Ben bi kısmını koydum zaten onun tekrarından ibaret yazılar..Bilmene çok sevindim uzun sürer diyosun,uğraştırmak istemem canım seni...Sonuç, öğrenemedik anlamını ama arkadaş giymeyi düşünüyodu enson:)..bende yeni gördüm mesajınızı,sonuç ne oldu peki?aslında anlamını çıkartabilirim ama baya uzun gibi :)
Bende internette biraz araştırdım evet öyle diyodu..Tabi anlamını çözmeye çalıştım olmadı...japonca o,katakana ve hiragana ile yazılmış,arada ki kanjiler kısıltmalar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?