dert değil ama kafam karışık

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
42
İstanbul
kızlar size bir sorum olacak,ben evlendiğimden beri hiç tatile gidemedik,balayına bile gitmedim,borçla harçla düğün yapmıştık kendimizi toparlayalım öyle çıkarız demiştim eşime,sağolsun o hiç karışmaz bana bırakır gidelim desem en güzel yere götürürdü biliyorum ama ben gitmedim şimdiki aklım olsa giderdim,o borçlarla tatil parasıda öddenir biterdi neyse uzatmıyım sonra çocuk oldu biraz büyüsün falan filan derken bizim tatil anlayışımız memleket oldu çıktı :) şimdi çalışmaya başladım bu yaz mutlaka gidecem hemde lüx otele derken 5 ay önce ev kredisi aldık :)2.000 lira kredi ödüyoruz birde evi taşı o eksik bu eksik derken açıldık çok şükür beter değil durum 2 aya kadar toparlarız gelelim tatil mevzusuna ben tatil yapacaksak herşey dahil otel istiyorum birkaç otel beğendik yol masrafı falan 3.500 e geliyor,,gitsek gideriz ama dönüşte tabi zorlanıcağımız kesin :) ama toparlanmıcak bişeyde olmaz taksit falan yapılacak..eşim yine bana bıraktı sağolsun her yola gelir :) bir yanım boşver 5 gün keyif yapıp 6 ay toparlanmaya mı çalışacan diyor diğer tarafım hakkın git diyor,hiç tatil yapmadım çok istiyorum ,sizce 5 gün keyif için eve dönünce sıkıntı çekmeye değer mi?birde bu dünyada kaç defa gelicez diyorum..ooff kafam karışık ya..

ertele ertele nereye kadar arkadaş...koca bir yıl boğuluyosun iş güç ev derken 365 günde 5 gün tatil yapın artık cok zor degıl taksıt falan yapıyorlar bence bu kadar ıhmal etme kendını git dinlenın 5 yıldızlı olmasında 3 yıldızlı olsun ohh miss

Son düzenleme:

benimde bir tarafım aynen böyle söylüyor :):)

tatlım öncelikle rabbim sağlık sıhhatle birlikte çalışıp borçlarınızı ödeme kolaylığı versin inşallah. elinde peşin paran olmayınca borç olmadanda birşey olmuyo mecbur ne yapacaksın yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm bizde aynı şekilde evlendik ve tatile gidemedik daha. birde paranın adı var değeri yok ne kadar kazanırsan kazan bi şekilde gidiyo harcasanda harcamasanda üstelik çalışıyomuşsunda çalışıp kazanıyosan harcamasınıda bileceksin yeri geldiği zaman. insanın dinlenmeyede ihtiyacı var ya öyle 5 gün değilde 3 gün gidersin çok lükste takılmazsın olur biter hem kız bak deniz kum güneş olsun baktıkça için açılsın birde kumsalda sen, ailen yanında daha ne istersin al sana tatil bana soracak olursan git derim canım. çünkü biz kendimizi neye yakıştırırsak başkasıda ona yakıştırır erteleme.

eger antalyada tatil yapmayi istersen cok guzel bir Hotel onerebilirim sana,hersey dahil,hemde ucuz bir fiyata..ßen hep ßuradayim ßutun yaz.Internet sitesinden girip incelersin istersen.
Ertele ertele nereye kadar!

Valla yiyip içip geldikten sonra ödemek öyle zor geliyor ki. Eğer taksitlar 12 ay sürecek ve sizi sıkacaksa ya erteleyin yada fırsat sitelerini takip edip yakın yöre (yoldan tasarruf için) uygun birşey düşürün derim.

5 gün için 3500 lira şuanda biraz fazla değil mi? Ev borcunuz olmasa tabi ki gidin ama beş gün vezir gibi 360 gün rezil(teşbihte hata olmaz, yanlış anlamyın genel oalrak söyledim) gibi yaşamaya değmez :)

Onun yerine binseniz arabanıza güzel bi pansiyon bulup 1000-1500 tl ye daha güzel bi tatil yapsanız olmaz mı?

canım o kadar lüks bi yere değilde daha uygun bi yere gidin . hem tatil yapın hem sıkıntıya girmeyin.

3500 tl biraz fazla geldi tatil için, tam mevsiminde olması şart mı, eylül ve ekim ayları bile sıcak olur güney. gayet uygun seçenekler bulabilirsin. özellikle şimdilerde...

E daha ekonomik tatil seçeneklerini düşünseniz. Ege'de Akdeniz'de tertemiz güzel aile pansiyonları var, apart oteller var, yazlık kiralayabilirsiniz, orman kamplarını düşünebilirsiniz. Yani ya hep ya hiç demektentense ara bir yol bulmak daha mantıklı gibi.
Ben şahsen zaten herşey dahil tatilden hiç hoşlanmam. Bebeğim 10 aylıkken bile öyle bir tatile gitmedim maddi sıkıntım olmadığı halde. Siz seversiniz o ayrı, ona da birşey deme ama. Elinizdeki imkanlar belli ise ona göre hareket edilebilir. 3500 TL'ye 5 gün yerine 2000 TL'ye 10 gün tatil yapmak daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…