• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert Büyük yardımm..

Kesinlikle bu öküz heriften bir bebeğin olmasın... Ailene durumu anlat ve kesinlikle arkana bile bakma... ayrılmak en ıyisi senin için. ..bebeğini onu yüzünden düşürmene diyecek sözüm yok.

korkuyorum boşanmaya evimden ayrılmak çok zor geliyor arkamdan çevirdiği işler gelince nefret edıyorum ondan
Biraz daha bakımlı ve ilgi çekici bir kadın olmanı önerebilirim oda zor bir dönemden geliyor olabilir dayak asla çözüm olmamalı ama erkekler sinirlerine hakim olamıyo daha gençsin huzursuz bir evlilik boşa geçen ve pişmanlıkla dolu bir hayat olabilir kendine önem ver gez dolaş eğlen sırf sen çabalama hep sen veririsen oda hep alır hiç vermez <3

herkese merhaba.. buraya girip bazen soruları okuyordum ama yazmak hiç aklıma gelmezdi demek insan çaresiz kalınca yazarmış.. hiç tanımadığım insanlardan akıl istiyorum ve bence tanıdıklarla konuşmaktansa böylesi en güzeli.. evliyim 5 yıldır ve çocuğum olmuyor. evliliğimin 2.ayında hamile olduğumu öğrendim fakat düştü eşimin bana vurduğu darbe yüzünden ondan sonrası çorap söküğü gibi geldi kavga gürültü insanlar evlendimi hele kı severek evlendimi çok mutlu olcağını sanıyor ama maalesef öyle olmuyormuş her gün kavga gürültü insan bir umut geçer diye bekliyor bende bir huy var çok sadığımdır sabırlıyımdır hep olumlu bakmak istiyorum olaya ama her gün küfür dayak derken 5 yıl oldu tabi ben bu ara çocuk olsun diye mücadele ediyorum çocuk olunca düzelir dedim Rabbim bana çocuk nasip etmedi ama benim içim yandı eşimin laflarıyla her gün işte bir umuttur dedim kendimi avuttum ama gün geçtikçe yoruldumu farkettim 23 yaşındaydım ama sanki 40 yaşında gibiydim bıktım tükendim.. doktorlara gidip çocuk olsun diye mücadele verirken tek başıma olduğumu daha da iyi anladım herkes eşleriyle gelirken ben tek başımaydım doktora verdiğim paraları ise ailemden alıyordum zaten 5 yılda bir çift ayakkabı aldı o kadar başkada bişe istemiyorum minnet etmek istemiyorum ona ama artık dayanamıyorum evde iki kişi ama tekmişim gibi 5 yıldır dışarı beraber belki 5 belkı 10 oda bı ıhtımal 10 :KK43: tek başıma olmaktan sevgisizlikten yoruldum sevmiyorsa benden boşan dememe rağmen inatla boşanmıcam diyor ama ben çok yoruldum konuşmayı deniyorum her seferinde küfür ediyo ki zaten küfür normal artık şaşırmıyorum yatıp kalkıp ettiği için alıştım ama çok zoruma gidiyo bazen .. ben napiim hangi yolu deniyim çare bulayım.. Allah rızası için bişe diyin..
Alınma ,seni tenzih ederek söylüyorum : Allah kime çocuk vermeyeceğini biliyor ..iyi ki de olmamış ..ailene sığın ,o evi hemen terket lütfen ..evimi bırakamıyorum demişsin , bırak ! Bin tane evin olur bir huzurun olmaz ..yol yakınken ,çocuk da yokken bu aşağılık herifi boşa ..

Evlenip ,boşanmış olmak ayıp değil ..çevre baskısından korkuyorsan umursama ..kimse senin cektiklerine ortak olmuyorsa ,tercihlerine de olamaz ..kimseyi de ilgilendirmez. .hadi bir cesaret ! Boşan ,karanlıkların aydınlansın. .

Biraz daha bakımlı ve ilgi çekici bir kadın olmanı önerebilirim oda zor bir dönemden geliyor olabilir dayak asla çözüm olmamalı ama erkekler sinirlerine hakim olamıyo daha gençsin huzursuz bir evlilik boşa geçen ve pişmanlıkla dolu bir hayat olabilir kendine önem ver gez dolaş eğlen sırf sen çabalama hep sen veririsen oda hep alır hiç vermez <3
Hergün dayak yiyen birine önerilecek şeyler değil bunlar ..erimdir, beyimdir vakitleri çoktan geçmiş ..

Hergün dayak yiyen birine önerilecek şeyler değil bunlar ..erimdir, beyimdir vakitleri çoktan geçmiş ..
Geçen ne hala çabalayan bir kadın var ortada ailesi yıkılmasın diye uğraşan tek çözüm ayrılıkmı ama o zaten onu biliyo ve birgün canına tak edecek ve bitti diyecek bende bitti hep tek taraflı düşünüyor insanlar adama sorsak oda kim bilir neler diyecek yeşerecek bir fidan varsa sularsın ama kuruduysa fidan ne yapsan boş

Geçen ne hala çabalayan bir kadın var ortada ailesi yıkılmasın diye uğraşan tek çözüm ayrılıkmı ama o zaten onu biliyo ve birgün canına tak edecek ve bitti diyecek bende bitti hep tek taraflı düşünüyor insanlar adama sorsak oda kim bilir neler diyecek yeşerecek bir fidan varsa sularsın ama kuruduysa fidan ne yapsan boş
Adam hergün döverek fidanın gövdesini çürütmüş ,iki üç kuru dal çıksa nolur ?

Back