" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terram gözel gadınım öğle yemeğimi yidim seni bekliyom gel yazışalım :26: buzdolabının üzerinde kocaman bir soğanlı cips var hemde aile boyu bana bakıyo terram :KK31:

saat kac oldu bende bır damla uyku yok nıye bılmıorm sınırım tepemde herseye kızıyorum hayatada kendımede bılmıorm nıe
bugun pc bozuktu gelemedım yarın sızleyım ınsallah

[video=youtube;Jf_cM05M-X8]http://www.youtube.com/watch?v=Jf_cM05M-X8&feature=related[/video]

herkese...

Son düzenleyen: Moderatör:
iyidir canım,noolsun:)şimdide benim kocayla başım dertte:)

sen neler yaptın bakalım,canım..iyisiniz inşallah?:KK19:

hayırdır kıı ne oldu hele anlat bakalım???:44:

terram gözel gadınım öğle yemeğimi yidim seni bekliyom gel yazışalım :26: buzdolabının üzerinde kocaman bir soğanlı cips var hemde aile boyu bana bakıyo terram :KK31:

güçlü gadınım, sportif gadınım asla pes etme o alçak cipsin seni yenmesine izin verme, nefsine hakim ol gadınımmmm, platese sığın,soğanlı cipsi bana yolla ben tek başıma yirim..:KK56::KK53:

saat kac oldu bende bır damla uyku yok nıye bılmıorm sınırım tepemde herseye kızıyorum hayatada kendımede bılmıorm nıe

cnm bende gocen evde sandıydım...
hadi gelde konuşak:KK9:

cnm noldu ki sana acaba. diyet yapıyosun aç kalıyosun ruhsal durumun çöktü sanırsam :26:

bende aynı 7511 im gibi hissediyorum özellikle bugün hat safhada ama rejimle alakalı değil benimki sanırım günaydın güzel kadınlarım :KK14:

gunaydın dun sıze yazdım hemen regl oldum sanırım bırazda ondan
ama cogunlukla yalnızlıklatn bıde dıyette etkılıo sanırım ıstedgını yıyememk falan
of
kavaltı edımde gelım

X