" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

günaydın güzel kadınlarıııım :KK3:

terram biliyorum rejimdesin ama böyle günlerde bi parça çikolata ye mutluluk hormonu salgılatıyo birde muz istersen iki tane muz ye o daha sağlıklı mutlu eder seni bence tatlı ya ne bilim kuru kayısı al hem sağlıklı hem tatlı regli döneminde tatlı şeyler yemek mutlu edermiş kadınları şahsen beni ediyo :KK14:

hep mi böyleydi peki....benim evlenmeden önce cok agrili sancili gecerdi...evlendikten sonra cok hafifledi...

ağrıyı sızıyı geçtim psikolojik olarak çok sarsıyo
ters düz oluyorum
parmağımı oynatamıyorum
sinir sistemlerim çöküyor resmen

bende bu yeni saate ve bahara hala alışamadım.
akşam uyuyorum
sabah kalkamıyorum
bi garip yani
bunun dışında spora devam :KK8::KK8::KK8::KK8:

sportif hatunum...

selam hatunlar napıyosunuz
canım iyilik senden ne haber

günaydın güzel kadınlarıııım :KK3:

terram biliyorum rejimdesin ama böyle günlerde bi parça çikolata ye mutluluk hormonu salgılatıyo birde muz istersen iki tane muz ye o daha sağlıklı mutlu eder seni bence tatlı ya ne bilim kuru kayısı al hem sağlıklı hem tatlı regli döneminde tatlı şeyler yemek mutlu edermiş kadınları şahsen beni ediyo :KK14:

cnm bnm evet çikolata iyi geliyor
ama nasıl desem çok sarsılıyorum
resmen hasta oluyorum ya

ağrıyı sızıyı geçtim psikolojik olarak çok sarsıyo
ters düz oluyorum
parmağımı oynatamıyorum
sinir sistemlerim çöküyor resmen

sportif hatunum...

canım iyilik senden ne haber

cnm bnm evet çikolata iyi geliyor
ama nasıl desem çok sarsılıyorum
resmen hasta oluyorum ya

bi doktora danissan?

bugün dedim yatak odamı sileyim dip köşe katlıyayım çekmecelerimi nevresim değişeyim anacım hepsini yaptım oh bitti diye sevinirken tam kapıdan çıkıyodumki hoop vileda bir devril sen bütün su tekrar yere döküldü hiç bişey yapamadım bu saate kadar spor mıpor ...sinirden çatladım resmen yaaa

bugün dedim yatak odamı sileyim dip köşe katlıyayım çekmecelerimi nevresim değişeyim anacım hepsini yaptım oh bitti diye sevinirken tam kapıdan çıkıyodumki hoop vileda bir devril sen bütün su tekrar yere döküldü hiç bişey yapamadım bu saate kadar spor mıpor ...sinirden çatladım resmen yaaa

yuhh artık bu kadar olmaz ....sporda kaldı desene:KK53:

günaydın gözal kadınlar
budum gerçekten sinir bir durum yaşamışsın.
çok gıcıkkkk

X