" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

benimde kııı hiç yokdu busene oldu uyuz oluyom bazen varya ama ben bunun sebebini biliyom hep bu düşük bel pantalon giymmemin halt yemesi daracık pantalonu giyiyorum göbeğin altından sıkı sıkı veriyo göbişde ne yapsın çıkı çıkı veriyo

şekerlerim geldimmmmmmmmmm
ne ediyonuz

bulutum , derinim, lalcım, gecem,7511 im, budum, shelnim,durucum

heee ondan olma ihtimali fazla sen hemen yüksek bel pantolanlara geçiş yap gecem

lalcimm çok haklısın aslında çok orantılı tam kıvamında

orantılı ama ben daha zayıftım. eskiye oranla fazlam var.
hem göbek ve selülit çıktı dümdüz ve sıkı değilim malesef :26::26::26:
hep oturuyorum ondan oluyo işte

tam orantili degilmi aslinda? söyle bi hayal ettimde....

terra nerde bu arada ya?

offf öyle belki görsen yine aynısını diceksin ufak tefek minyon biriyim ama işte gerçekler böyle değil malesef

şekerlerim geldimmmmmmmmmm
ne ediyonuz

bulutum , derinim, lalcım, gecem,7511 im, budum, shelnim,durucum

gadınım nerelerdesin yawww senn

selülit bende de var bazen esim dalga geciyor ama spor yapmak bana da artik zor geliyor birde vakit yok zaten...

selülit bende de var bazen esim dalga geciyor ama spor yapmak bana da artik zor geliyor birde vakit yok zaten...

bende aynısını diyodum ama yarım saat ayırmak istedikten sonra gerçekten zor değil.
yarım saat nedirki
tv karşısında oturmaktan fedakarlık yapmak.
yaptıkça açılıyosun
12121212

tünaydıın güzell gadınlarııım bende kahvaltımı yaptım iş yapıp sporumu yapcem bulutum sıkılaşmak istiyosan sana ebru şallının dvd 2 sini şiddetle tavsiye ediyorum haftada 3-4 gün yap diyoki 10. yapışınızda farkı göreceksiniz hakikaten çok işe yarıyo bence acayip güzel hareketler yaptırıyo

napıyonuz gadınlarııım

sende haklisin canim...
peki selülite karsi ne yapiyorsun?

bol su içiyorum ve hareket
selüliti yok etmenin yolları bunlar ve hayatından şeker un tuzu çıkarıcaksın
sağlıklı yaşam yani

budum atletik gadınım nasılsın
benim ağrım kalmadı...
sporu attırmayı düşünüyorum
ebru şallıyı araştırcam bakayım o hatunda sımsıkı yaaa

bol su içiyorum ve hareket
selüliti yok etmenin yolları bunlar ve hayatından şeker un tuzu çıkarıcaksın
sağlıklı yaşam yani

ben suyu cok az iciyorum hic aklima gelmez yani kolay kolay cok kötü biliyorum ama aklima gelmiyor iste.

sabahtan aksama kadar da ofiste oturuyorum

sekeri cok kullanmam, tuz ayari da iyi...daha cok kepek ekmek yerim...

iidir bulutum yaa benim bacakalr ağrıyor hala bugün temizlik yapıp sporumu yapıcam çok işim var ama sana pilatesi tavsiye ediyorum şiddetle eğer yoksa bi top minder birde bant al dvd2 yi bir dene derim bacım

terraam sağlıkçı gadınııım kız öle kas olmazmış onlar ilaç kullanıolarmııış bacılarım ben işlerime bakayım bitirebilirsem uğrıcam öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…