" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

he ne sosyete ne sosyete terler çıkıyo biyerlerinden insanın :KK53: gel beni gör saç baş dağılıyo terram bu da olmasa benim spor yapacağım zayıflayacağım yok terram baya kilo aldım evlendiğimden beri zati balık etliydim :26:

sen kilondan memnun musun terram sportif gadınım :KK14: d

5 kilo vermem gerek su içiyom bol bol:KK8:

sabahlarıda işe yürüyerek geliyom:KK55:

5 kilo vermem gerek su içiyom bol bol:KK8:

sabahlarıda işe yürüyerek geliyom:KK55:

ay bende başladım içmeye terram işe yarıyomu sende ? ben 1,5 litrelik su şişesiyle iki şişe içmeye çalışıyom ama sürekli wc m geliyo zıkkım yaa ay orda oturmakta ayrı bi keyif demi terram telefonla konusmak orda falan otur düşün ben seviyom yaa anormalim ben :KK14:

ay bende başladım içmeye terram işe yarıyomu sende ? ben 1,5 litrelik su şişesiyle iki şişe içmeye çalışıyom ama sürekli wc m geliyo zıkkım yaa ay orda oturmakta ayrı bi keyif demi terram telefonla konusmak orda falan otur düşün ben seviyom yaa anormalim ben :KK14:

olmaz mı wc ye gitmenden belli faydası...:KK9::KK9::KK9:

güle güle terram alımlı gadınım oğlunu öp öp

7511 im sendee bana link at o dansı özel mesajla kocam geleeyoo öpüyorum bende hepiniziii bebekleriim seviyorum siziii

anamm burda kıpraşımmm olaydı da arada dürteydimm sizi teraaa kadınların hası nediyon deve kuşu gibi kafanı gömmüşün sesin çıkmıyo popişin yukarda kalmış görüntü var ses yok:KK1:

selam kızlar dun sanırsam msnım acık kalmıs sabah terraylan aylının yazılarını gordum sabahın korunde yazmıslar eeheheh
belkıde koca acmıstır bılemedım sımdı

budu 7511imi msne cağırıoo kendisi msnde gözükmüoo...ama galiba bana gözükmüo neyse

ya güzelim niye alınganlık yapıyosunki ben kaç gündür msne girmiyorumki sanada yazmıyım ayrıca buraya yazmıştım elektiriklerim yoktu bi kaçgün zaten giremedim derin hemen 7511 e dün bana yazdığı o dansın linkini almak için girdim çıktım yeni kalktım bi sürü işim var güzelim daha köpeğimi yedirmedim kendim kahvaltı yapmadım anlatabildim mi ? neden sana kasti cevap vermeyeyimki orda benimm ablalarım yiğenlerimde var onlarada yazmadan çıktım çünkü vaktim yoktu neden hemen küsüyosunki neden sormuyosun önce bana nedenini hemen alınıyosun çocuk gibi ? ben sen işyerinde yoğun olup yazamadığında sırf bana yazmıyosun diyomuyum iştedir diyorum anlayış gösteriyorum lütfen derinim çocuk gibi alınmayalım önce soralım birbirimize ben çok üzüldüm böyle düşünmene 7511 e yaptığım bi ayrıcalığım yokki ben hepinizi çok seviyorum sadece selam vermeden çıkmamak için ki orda bi sürü kişi var uzuycak selam sabah diye hemen kıza bişey sordum çıktım

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel tpikinnnn güzelllllllllllllllllll hatunlarıııııııııı

canımmmmmmmmmm:KK16:

anamm burda kıpraşımmm olaydı da arada dürteydimm sizi teraaa kadınların hası nediyon deve kuşu gibi kafanı gömmüşün sesin çıkmıyo popişin yukarda kalmış görüntü var ses yok:KK1:

leynnnnnnnnn gadın gadın adayıııı sureti var aşk yokkk:KK15::KK15::KK15:

selam kızlar dun sanırsam msnım acık kalmıs sabah terraylan aylının yazılarını gordum sabahın korunde yazmıslar eeheheh
belkıde koca acmıstır bılemedım sımdı
bende diyom bu hatun sabahın goründe şaştım kaldım vallahii:KK9:

günaydın güzel gadınlarııım 7511 msne gel hemen bbebem:KK14:

:44::44::44::44::44::44::44:

X