" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mauhhh muaaahhhh can hatice gözleri ceylan gatice men sana kurban haticee:KK76:

ahanda böle koca koca toplarla mı:KK53:

he bacım koca toplarlan ama çok zorluyo ebru şallının dvdsiyle yapıyom yanıyom valla terram anam ağlıyo küfür ediyom haha :KK1:

afferim kı sana yap pilatisini neyimmm falla bende istiyomda spora gidim gidemiyorummm fırsat yok yüzmeye gitmek istiyorum aslında bende :26:

kız kaç ay önce aldım pilates malzemelerimi yeni yapıyorum mavişim bacım uzun zamandır görüşemedik ne ediyon sevgilinle aran nasıl anlat tecrübeli arkadaşlarına :KK14:

he bacım koca toplarlan ama çok zorluyo ebru şallının dvdsiyle yapıyom yanıyom valla terram anam ağlıyo küfür ediyom haha :KK1:

kız kaç ay önce aldım pilates malzemelerimi yeni yapıyorum mavişim bacım uzun zamandır görüşemedik ne ediyon sevgilinle aran nasıl anlat tecrübeli arkadaşlarına :KK14:

sevgilim bazen beni kızdırsada aramız çok iyi bitanem zaten ben onun hakkından geliyorum.
bizi yavaş yavaş heycan sarmaya başladı zaman yaklaşıyo bi taraftanda geçmek bilmiyo kısmetse temmuzda takcaz yüzüklerimizi ekimde de vur patlasın çal oynasın
bu aralar çok yoğunum çok çalıştırıyolar beni kendi halime acımıyo değilimm hani eve gidiyomm koltuğa zor atıyorum kendimi :KK31:
öyle işte sen napıyon kocişinle aran nasıl

ayy allah mesut etsin tatlım yaa az kalmış nişana kadar zaman geçmez nişanla düğün arası koşar zaman tadını çıkar o günlerinin :KK14:

kocamla aramda fena değil bi iyi bi kötü öyle yuvarlanıp gidiyoz evliliği çok matah sanıyoz evlenince üff ne beklentileri oluyo insanın evlendikten sonrada oturuyosun totonun üstüne :KK14:

sosyete sporu haa:110:

he ne sosyete ne sosyete terler çıkıyo biyerlerinden insanın :KK53: gel beni gör saç baş dağılıyo terram bu da olmasa benim spor yapacağım zayıflayacağım yok terram baya kilo aldım evlendiğimden beri zati balık etliydim :26:

sen kilondan memnun musun terram sportif gadınım :KK14: d

X