" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

heee aynen terram ben bu ara rufflesin klasik patates cipsi varya ona dadandım kocamdan hergün istiyom dün taa boyum kadar aile boyu almıs gelmiş başedemiyo napsın ama dün koca bi kaseye koydum beraber yiyelim diye ama akşam küstürdü beni çingene gibi tüm kaseyi pakete geri koydum yedirmedim kendim yicem :KK51:

dün gece sabaha karsı 04,30 da regli oldum bulutum ilk gün midem bulunur benim :26: başka bişey yok yani :26: sen nassın çalışkan gadınım :KK76:

kı bende oldummm benimde bacaklarım ağrıyo çok o nedenle.
napayım benimde burdakilere cnm sıkıldı
:26::26::26:

noldu bebeem ordakiler naptıkii gıı :26:

bu 7511 gadını nerde

aman herzamanki şeyler
bi müşteri kendini kaybetti de bugün telde bana karşı :KK53::KK53:
bide hemen patronumada yetiştirmiş uyuz karııı :KK53::KK53::KK53:
offf işte öleee budum ya vallaha bunaldım ama
napayım :26::26::26:

heee aynen terram ben bu ara rufflesin klasik patates cipsi varya ona dadandım kocamdan hergün istiyom dün taa boyum kadar aile boyu almıs gelmiş başedemiyo napsın ama dün koca bi kaseye koydum beraber yiyelim diye ama akşam küstürdü beni çingene gibi tüm kaseyi pakete geri koydum yedirmedim kendim yicem :KK51:

anam bu tutkumuz ne olcek bizim..adamdan gizli yiyom bi tatlı geliyo ki:KK35:

oğlumla siniyoz bi köşeye yiyoz

:KK55:

sonra bnm oğlan baba biz çitos yedik demiyo mu:KK30:

beynimden vurulmuşa dönüyom:KK53:

aman herzamanki şeyler
bi müşteri kendini kaybetti de bugün telde bana karşı :KK53::KK53:
bide hemen patronumada yetiştirmiş uyuz karııı :KK53::KK53::KK53:
offf işte öleee budum ya vallaha bunaldım ama
napayım :26::26::26:

ayyy tam yolumlukmuş desene neyse canım sıkma canını olur böyle seyler dengesiz çok

anam bu tutkumuz ne olcek bizim..adamdan gizli yiyom bi tatlı geliyo ki:KK35:

oğlumla siniyoz bi köşeye yiyoz

:KK55:

sonra bnm oğlan baba biz çitos yedik demiyo mu:KK30:

beynimden vurulmuşa dönüyom:KK53:

allahtan benim ortağım yokmuş babana söyleme diye tembihlesene rüşvet ver gerekirse :KK1:hem sır tutmayı öğrenir yani eğitim amaçlı :KK76: kocan öğrenirse böyle savunma yaparsın sır olayını :KK76:

ayyy tam yolumlukmuş desene neyse canım sıkma canını olur böyle seyler dengesiz çok

allahtan benim ortağım yokmuş babana söyleme diye tembihlesene rüşvet ver gerekirse :KK1:hem sır tutmayı öğrenir yani eğitim amaçlı :KK76: kocan öğrenirse böyle savunma yaparsın sır olayını :KK76:

akıllı garısınn
uyanık garısın
tecrübeli gadınsın

sen sen sen yüce gadınımmmmmmmmm:KK42:

X