- 19 Şubat 2009
- 2.729
- 9
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öyle yarışmalara karşıyım terram herkes kendine göre güzeldir haksızlık olur bence katılanlara ne yani seçilemeyen herkes çirkin mi o zaman
evet terram güzel gadınım bu topicteki bayanlar zaten kıralıça
ütülerim süpürgem ve viledam beni bekliyo üff yemekte yok daha yeni kahvaltı yaptım hadi behlül kaçar benim sanatçı arkadaşlarııım
kızlar ya torbasız elektrikli süpürge kullanan var mı?
MEMNUN MUSUNUZ?
:26:
selam terram nasılsın iyileştinmi :2:
kardeşimin var benim süpürgem bozulduğunda bende kullanmıştım çok rahat işin bitince dök
kızlarrrrrrrrr güzellik kreliçesi seçileceeeemişşş
ben öyle yarışmalara karşıyım terram herkes kendine göre güzeldir haksızlık olur bence katılanlara ne yani seçilemeyen herkes çirkin mi o zaman
iyiyim cnm iyileştim kendime geldim şükür,sende iyisin dimi?
ya ben almayı düşünüyorumda philipsin torbasız elektirikli süpürgesini
aslında temizlik robotu alayım dedim ama çok fonksiyonlu olunca gözüm korktu aparat falan..
torbalılar çok toz salıyo etrafa,bnm yavrununda alerjisi var toza o nedenle.:26:
iyiyim cnm iyileştim kendime geldim şükür,sende iyisin dimi?
ya ben almayı düşünüyorumda philipsin torbasız elektirikli süpürgesini
aslında temizlik robotu alayım dedim ama çok fonksiyonlu olunca gözüm korktu aparat falan..
torbalılar çok toz salıyo etrafa,bnm yavrununda alerjisi var toza o nedenle.:26:
bizim topikten güzeli varmı kiii
çok fonksiyonlularda randıman düşüyor cnm...
tek iş görecek olanlar herzaman daha iyidir.
iyiyim canım bende asayiş berkemal:128:
alerjisi varsa su filtreli daha iyi olur heralde dışarıya hiç toz çıkarmıyor onlar diye biliyorum
temizlik robotunu günlük kullanmak için iyi olmaz zaten hergün kocaman makinayı çıkart üşenirsin ama büyük temizliklerde güzel olur arada çıkar herşeyi temizle
kızlar ya torbasız elektrikli süpürge kullanan var mı?
MEMNUN MUSUNUZ?
:26:
Canım bende ihlasın aura cleanmax temizlik robotu var ben çok memnunum haftada bir acıyorum heryer mis gibi oluyor tozu falan yakalıyor ben toz falan almıyorum çok rahat ayda bir koltuk ve yatağında supuruyorum inanilmaz kir cikiyor daha esyalirim 5 aylik Temizlersen resmen yiyiyor halıları tavsiye ederim mutfakta birşey dokuldugundede acil seylerde acmak icinde arzum elektrikli saptı süpürgem var
he işte bende senin robottan aliim iistiyom aslında ....ama aparatı çok bide 1000watya iyi çekmez diyolar...çekiş gücü düşükmüş:26:
günaydın canlarrrrrr