" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

günaydın kızlar. kk güzellik kraliçesini seçecez. var mı sizin aranızda güzelliğine güvenen bayan. öyleyse kadınlar hamamına bi bakın derim

ben öyle yarışmalara karşıyım terram herkes kendine göre güzeldir haksızlık olur bence katılanlara ne yani seçilemeyen herkes çirkin mi o zaman

evet terram güzel gadınım bu topicteki bayanlar zaten kıralıça

ütülerim süpürgem ve viledam beni bekliyo üff yemekte yok daha yeni kahvaltı yaptım hadi behlül kaçar benim sanatçı arkadaşlarııım

kızlar ya torbasız elektrikli süpürge kullanan var mı?

MEMNUN MUSUNUZ?
:26:

selam terram nasılsın iyileştinmi :2:
kardeşimin var benim süpürgem bozulduğunda bende kullanmıştım çok rahat işin bitince dök

iyiyim cnm iyileştim kendime geldim şükür,sende iyisin dimi?

ya ben almayı düşünüyorumda philipsin torbasız elektirikli süpürgesini

aslında temizlik robotu alayım dedim ama çok fonksiyonlu olunca gözüm korktu aparat falan..

torbalılar çok toz salıyo etrafa,bnm yavrununda alerjisi var toza o nedenle.:26:

kızlarrrrrrrrr güzellik kreliçesi seçileceeeemişşş

bizim topikten güzeli varmı kiii

ben öyle yarışmalara karşıyım terram herkes kendine göre güzeldir haksızlık olur bence katılanlara ne yani seçilemeyen herkes çirkin mi o zaman

düşünceli ve mesgul kadınım

çok fonksiyonlularda randıman düşüyor cnm...
tek iş görecek olanlar herzaman daha iyidir.

iyiyim canım bende asayiş berkemal:128:
alerjisi varsa su filtreli daha iyi olur heralde dışarıya hiç toz çıkarmıyor onlar diye biliyorum
temizlik robotunu günlük kullanmak için iyi olmaz zaten hergün kocaman makinayı çıkart üşenirsin ama büyük temizliklerde güzel olur arada çıkar herşeyi temizle

neyse ben kaçayım eşim izinli 5 dakikalığına girdim kaldım kendinize iyi davranın görüşüşmek dileğiyle

bizim topikten güzeli varmı kiii

çok fonksiyonlularda randıman düşüyor cnm...
tek iş görecek olanlar herzaman daha iyidir.

hee kreliçeler burda seçmeye ne gerekkkkkk

haklısın cnm ben normal torbasızlardan aliim gene...

kızlar ya torbasız elektrikli süpürge kullanan var mı?

MEMNUN MUSUNUZ?
:26:

Canım bende ihlasın aura cleanmax temizlik robotu var ben çok memnunum haftada bir acıyorum heryer mis gibi oluyor tozu falan yakalıyor ben toz falan almıyorum çok rahat ayda bir koltuk ve yatağında supuruyorum inanilmaz kir cikiyor daha esyalirim 5 aylik Temizlersen resmen yiyiyor halıları tavsiye ederim mutfakta birşey dokuldugundede acil seylerde acmak icinde arzum elektrikli saptı süpürgem var

he işte bende senin robottan aliim iistiyom aslında ....ama aparatı çok bide 1000watya iyi çekmez diyolar...çekiş gücü düşükmüş:26:

he işte bende senin robottan aliim iistiyom aslında ....ama aparatı çok bide 1000watya iyi çekmez diyolar...çekiş gücü düşükmüş:26:

Evet 2 kutu aparati var baya çok ama heryerlerde kullanılacak sekilde yapmışlar ben çok memnunum dediğim gibi çekmiş gücünde güzel halıları kabartıyor supururken yine tercih senin benim eniştem astım evde fenalasiyordu hep bu süpürgeyle care buldular. eve tanıtıma geliyorlar bir çağır tanıtsınlar bak incele ona göre karar ver ben şimdi nedensem boş gördüğünde daha iyi karar verirsin süpürge esimizde çok hosuna gidiyor o halıları sürüyor halı ucuyla parke ucunu takip bende parkeleri supuruyorum temizliği genelde birlikte yapiyoruzZaten böyle bir süpürgenin cekim gücünün zayıf olması imkansız arkadasında falan varsa gidip odada deneyenlerin daha iyi olur ama ücretsiz evet tanıtılmada çağırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…