" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terram dertli gadınım iyiiyim rodişim yemek yedi azda olsa bende çok iyiyim o yüzden sen nasıl oldun asıl daha iyi misin? :26:

kızlar naber
kocam olcak o ytarıgı kovdum ewden bana ne dedı bılıomusnuz sankı sen guzellık kralıcesısısn dedı bana
benı begenmı aklınca
bnde adam ol para getr bnde kralıce gbı olım dedım gerızekalı aglattı gttı salak

:s niye böyle bişey dedi ki? Ne haddine? Ya hem kendileri kadınları çirkinleştitirler sonra da beğenmezler.

Aslında hiç düşünmeden harcamak lazım paraları ne yaparlarsa yapsnlar

:s niye böyle bişey dedi ki? Ne haddine? Ya hem kendileri kadınları çirkinleştitirler sonra da beğenmezler.

Aslında hiç düşünmeden harcamak lazım paraları ne yaparlarsa yapsnlar

ya aksam o geldgınde net basında uznmıstım
alıswers yapmıs torba tasıyan oukar vardı kapıda o yuzden ıerı getım hemen uzandım p basına
kapıyı kapadı kopekmı gelıo ıtmı dedı bnde yannda ouklar var dıye gırdım ıerı dedım onlar gttı dedı
saygısızlık bu dedı
sabahta bn kavltı hazrlarken geldı otrdu yemeye basladı sennkı okmu saygı dedım ben daha otrmadan yıyıp kalkıosn dedım daha ok saygıszlıgın varda solemıom dedım
ıste sen ouksun ne zaman kadın olaksın vs vs dır dır landı
bnde begenmıosan nıe pesımden kostun 3 ay dedım sen bu kadar pesmden kosmasan senle asla ıkmaz dım bıle bırak ewlenmeyı dedım
sankı sen guzellık kralıesısın dedı

ya yemn ederım okadar koyuokı ben aptalım aptal
aıyorum ewden ıkmıorm harııaksın aslında ustum basın kızken aldıklarım seyler
al ust bas dedım para wer kuafore gdım ozaman dedım cektı gttı

Hep böyle olur canım..

Kadınlar fedakardır, düşüncelidir, şefkatlidir, anlayışlıdır... Hep düşünüyosun para harcamıym şunu yapmım o rahat olsun kafasına takmasın diye... Ama boşuna canım inan karşında ki bunu anlayamıyosa boşuna .Bende öyleydim ama artık umrumda bile değil bende kazanıyorum bende harcamalıyım diyorum ve dilediğim kadar para harcıyorum çünkü boşuna çabalama bunlar 1-2 ay sana karışmasına izin verme ve günlük sana para bırkmasını söyle yada işe gir güzelim inan bu şekilde hep ezecek seni... Buna karışmasına izin verme mesleğinde vardı sanırım senin güzel bi şirkette işe başlamanı öneririm..

wardı ewet ama ızın wermıo kesnlıkle bende cok ıstıorm calısmak ozaman bole olamaz
bende bılmıorm napıcamı basım donuyo artık stresten bıktım
para bıraksada gdıorm onla ewe bısıler alıorm
dun salak salak cıkolata gfret almıs nıe dedım aldın bunları
okadar eksıgım war
kızdı bana keske bnde ınce dusunmesem tadını cıkarsam

Düşünme bi süre karnın bi şekilde doyar yemekte ne aldıysa onu pişir benim eşimde çikolata cips çok alır eskiden kızardım ama artık bişey demiyorum çünkü o da bana karışmıyo . Eve bıraktığı parayla kendine bişeyler al güzelim şık kıyafetler falan bırak o düşünsün

cok haklısın
almıcam artık
yeemk yok dıcem alamadım

Ve kadınlar,
bizim kadınlarımız:
korkunç ve mübarek elleri,
ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
anamız, avradımız, yarimiz
ve sanki hiç yaşamamış gibi ölen
ve soframızdaki yeri
öküzümüzden sonra gelen
ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki
ve karasabana koşulan
ve ağıllarda
ışıltısında yere saplı bıçakların
oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan
kadınlar,
bizim kadınlarımız

Bütün Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü Kutlu Olsun

cok haklısın
almıcam artık
yeemk yok dıcem alamadım

Yemek yap güzelim evden soğutma adamı ama tatlı tatlı üz onu işte şu pantolonu çok istiyorum şu ayakkabıyı çok istiyorum bu ay alalım bunu de şart koy canım yapalım mı diye sorma yap de ..
Ama eşini çokta ihmal etme güzelim gene yemeğini temizliğini yap ama yemek olarak makarna hazır çorba falan yap alamadım de

cok guzel fıkır
bırıktrıcem yada ufak ufak bı araba ıstıyorum
yapıam gercekten bunu

arkadaşlar bu msj - larınızın altındaki resimleri koymak için pro üye mi olmak gerekiyor

cok guzel fıkır
bırıktrıcem yada ufak ufak bı araba ıstıyorum
yapıam gercekten bunu

Yap güzelim insan kendine değer vermeli yoksa mutlu olamaz...
Oğlum doğmadan önce çalışmıyodum şimdi düşünüyorum da boş yaşamışış gibiyim ne oğlum için hazırlık yapabiliyodum nede kendime bişeyler alabiliyodum doğru düzgün ama şimdi her istediğimi alıyorum elbise ayakkabı inan bu bile insanı rahatlatıyo huzur veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…