- 19 Şubat 2009
- 2.729
- 9
- 40
b,ir uyumusum bır uyumusum koltukta
carrefour evime uzak cnm ya internetten almak istyrm daha çok ben var mı bildiğiniz bi site falan
biz eşimle istanbula gidiyoruz. arkadaşlarımızn evinde olacağız kalabalık bir grup
dışarısıda eğlenceli olur bence. bikaç kişi olursanız çok eğlenirsiniz.
ıwıt 7 de uyandımdı duramadım sız napıosn bakımmmm bakımmmoh oh yarasınsabahın köründe kalmıştın zate
ah ah bende uyumak istiyorum :26:ıwıt 7 de uyandımdı duramadım sız napıosn bakımmmm bakımmm
al valla yılbasında gıymek ıcın kırmızı rugan al hemde ufffah ah bende uyumak istiyorum :26:
yorgunum vallaha ama çalışıyorum herzamanki gibi :18::18:
birde hesap kitap yapıyorum bi tane daha ayakkabı alsammı diye
napsamki acaba
ıwıt 7 de uyandımdı duramadım sız napıosn bakımmmm bakımmm
al valla yılbasında gıymek ıcın kırmızı rugan al hemde ufff
al kız kndın ıcın bı guzellık yap ıste..:)ay ay alsammıki acaba
dayanamıyorum ayakkabılara
hepsiburadayla gitti gidiyorda vardır belki. Güvenli o siteler
yok be cnm malesef aradım ama galiba karacanın yeni renkli tabakları var ondan alıcm gbi bulamıyrm çnk
ben alışveriş merkezlerinde kütahya porselenin mağazasında görmüştüm renkli tek tek alabiliyosun ve çok ucuzdu ama kipada da oluyo...
derinin annesi nbr cnm sesn çıkmıyo mu ne?
Kızım napıyo benm
iyiyim kıslaarrr siz ne ediyonuzzzzz?dün evdeydim hastaneye gttk felan bgn daha iyi şükür:)
ayy aman iyi olsn iyi bak be sende hasta etme derini
hıc tavsıye etmem onları ben guraldan normal set almıstım tabak hedıye verdıler renklı bı takımda hıc ıyı deılben alışveriş merkezlerinde kütahya porselenin mağazasında görmüştüm renkli tek tek alabiliyosun ve çok ucuzdu ama kipada da oluyo...