" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terrakota

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
4.606
7
Kızlar şimdi eşimin yanından geliyorum.öğle arasına gitmiştim...

uzun süredir eşimle aramız iyi....

bana dediki xxxx şarkıcısı yılbaşında kaça çıkıyomuş...

dedim şu fiyata; ben heyecanlandım

ayy dedim beni mi götürücen..acık kıvırttım orda heyecandan:KK76::KK76::KK76:

HAYIR dedi;
arkadaşlarımla gidicem..:KK53:

e dedim biz ne olcaz=oğlum ben

annenin evinde kutlarsın dedi..

arkadaşlarının hepsi bekar o evli....

Ben dedim ki senin aile babası olmaya niyetin yok...

UTANMIYORSAN GİT DEDİM...:KK57:

gider mi gitmez mi bilmiyorum

ancak niyetine girmiş o bir gerçek..

Şimdi kızlar gidemezsin diye inat edersem..bana inadından gitmeyeceği varsada gider.....

polemiğe girmesem...gitsin.o vicdan azabını yaşasa mı iyi..(vicdanı varsa)

yoksa yılbaşına kadar başını mı yiyim...:26:

bu bencillik ötesi bir şey değil mi ya....kendini düşünmek gerisi umrumda değil...

içim içimi yiyor....

nasıl davransam sağlıklı olur?

sizin böyle birşey başınıza gelse???

ne yapardınız..:44::KK14::KK14:

:KK53::KK53:valla çok şaşırdımmm
sizi kızdırmak için söylemiş olabilir mi?
belki de sizinle gitmeyi planlıyordur aslında, yani aksi çok tuhaf olur..

:KK53::KK53:valla çok şaşırdımmm
sizi kızdırmak için söylemiş olabilir mi?
belki de sizinle gitmeyi planlıyordur aslında, yani aksi çok tuhaf olur..

bende çok şaşkınım...
şaka olmasını ümit ederim...
eğer bunuda yaparsa zaten....
sözler yetersiz kalır....
:KK14::KK14::KK14:

ben onun sinirine öfkesine nelerine katlanıyorum

ama bu bencillik ötesi olur ,siniye çekemem....

Kızlar şimdi eşimin yanından geliyorum.öğle arasına gitmiştim...

uzun süredir eşimle aramız iyi....

bana dediki xxxx şarkıcısı yılbaşında kaça çıkıyomuş...

dedim şu fiyata; ben heyecanlandım

ayy dedim beni mi götürücen..acık kıvırttım orda heyecandan:KK76::KK76::KK76:

HAYIR dedi;
arkadaşlarımla gidicem..:KK53:

e dedim biz ne olcaz=oğlum ben

annenin evinde kutlarsın dedi..

arkadaşlarının hepsi bekar o evli....

Ben dedim ki senin aile babası olmaya niyetin yok...

UTANMIYORSAN GİT DEDİM...:KK57:

gider mi gitmez mi bilmiyorum

ancak niyetine girmiş o bir gerçek..

Şimdi kızlar gidemezsin diye inat edersem..bana inadından gitmeyeceği varsada gider.....

polemiğe girmesem...gitsin.o vicdan azabını yaşasa mı iyi..(vicdanı varsa)

yoksa yılbaşına kadar başını mı yiyim...:26:

bu bencillik ötesi bir şey değil mi ya....kendini düşünmek gerisi umrumda değil...

içim içimi yiyor....

nasıl davransam sağlıklı olur?

sizin böyle birşey başınıza gelse???

ne yapardınız..:44::KK14::KK14:

:yaa bunu sağlıklı davranmasımı kalmışş yanlış nalama sinilndirmk için demiyorum ama Adamm senn gt annanınn evine bn gitcem eylencem gzcmm karı kızlarla yatcam kalkcam demiş yılbşaı gecesi sanaa Resssmennnnn!!!!!

aaaa benimki mumkunattı yok söylemz bana böyle şeyler.. ya empati kurayım diyorum.. Ama ben vlhha ğarçalarımm olduu bee çocuk bnede cefa bendee sen git gezzz sürtt olduuu şekerimm Uyku hapı att suuyuna uysun btn geceeee:KK53::KK53:

bende çok şaşkınım...
şaka olmasını ümit ederim...
eğer bunuda yaparsa zaten....
sözler yetersiz kalır....
:KK14::KK14::KK14:

ben onun sinirine öfkesine nelerine katlanıyorum

ama bu bencillik ötesi olur ,siniye çekemem....

yani siz huyunu suyunu bilirsiniz, yapar mı böyle şeyler sizi kızdırmak için?
benim eşim bayılır beni kızdırmaya mesela..

ama ciddiyse de kavga gürültü ile hallolmaz hiçbişey,
güzellikle anlatın en azından özel bir günde ayrı olmanızın doğru olmayacağını, normal bir akşam tabi ki arkadaşlarıyla çıkabileceğini..
diretirse de yapacak bişey yok, kafaya koyduysa gider, siz de kendinize oğlunuzla güzel bir akşam planlarsınız ailenizle ya da arkadaşlarınızla..

Kız sana sürpriz mi yapacak yoksa keşke öyle bir şey olsa:KK31:
Ama Erkeklerde akıllarına koydoğu şeyi yaparlar canım
Helede arkadaşlarına söz verdiyse asla vazgeçmezzz
Ama asıl yanlış olan Eşinin böyle düşünüp
Ailesiyle değilde arkadaşlarıyla yeni yıla girmeye yeltenmesi

canim merhaba,

simdi dusunuyorum benim basima gelse ne yapardim,,esim bana boyle bisey bana soylermiydi soylerdi evet..cok gercekci gibide soylerdi cunku yapmadigi sey degil..bende inanir gibi olurum bazen ama eninde sonunda bi saka oldugu ve benim icin planladigi birsey olarak cikar ortaya..yani seni sinir etmek icin saka yapiyor olmasin..supriz amacli..?? esini sen tanirsin cunku..eger bugune kadar bekar arkadaslariyla eglenmeye gitmedyse hic ve senin hoslanmadigini biliyorsa bence buyuk ihtimal dedigim gibi olabilir ama oncedende yaptiysa bunu bilemem..ne dersin?:44:

Son düzenleme:
:yaa bunu sağlıklı davranmasımı kalmışş yanlış nalama sinilndirmk için demiyorum ama Adamm senn gt annanınn evine bn gitcem eylencem gzcmm karı kızlarla yatcam kalkcam demiş yılbşaı gecesi sanaa Resssmennnnn!!!!!

aaaa benimki mumkunattı yok söylemz bana böyle şeyler.. ya empati kurayım diyorum.. Ama ben vlhha ğarçalarımm olduu bee çocuk bnede cefa bendee sen git gezzz sürtt olduuu şekerimm Uyku hapı att suuyuna uysun btn geceeee:KK53::KK53:

:KK60::KK60::KK60:

ayy çok güldüüümmmm
uyku hapı süper fikirmiş gerçekten bak bunu değerlendirmek lazım

arkadaşım tabiki bencillik bu kocanın yaptığı, ama erkekler malsesef kadınlar gibi ince düşünemiyorlar, bence hiç başının etinide yemeyin, bu tepkinizden sonra eşiniz biraz düşünür, belki vaz gecer, yada vazgeçmiştir bile
akşama hiç bişey olmamış gibi davranın, yemekten sonra çay falan yapın, herşey normalken o arada ne kararı verdigini sorun gidecem dese bile sinirlenmeyin sakın ve duygusal bi şekilde konusun, buna rağmen nuh deyip peygamber demiyorsa yapılacak bişey yok,
ama bir dahada kafasına göre kendi başına plan yapamayacagını, kabul etmeyecegini düzgün bişekilde söyle, gidecem derse küsme ama çok ta muhatap olmazsın sende

ben uyku hapından ziyede eşimi komple camdan atsam...

bilmiyorum kızdırmak için demiş olabilir..

her ne için dediyse yılbaşına kadar içi içimi yiyecek gerçeğini değiştirmez....

güzellikle anlatın en azından özel bir günde ayrı olmanızın doğru olmayacağını, normal bir akşam tabi ki arkadaşlarıyla çıkabileceğini..
diretirse de yapacak bişey yok, kafaya koyduysa gider, siz de kendinize oğlunuzla güzel bir akşam planlarsınız ailenizle ya da arkadaşlarınızla..

:- arkadaşımm umuarımm şakadırr ama eger ki değilsee nee oturup konuşcaksın böyle bir adamlaaaa.. ayy bnm sinirlerim attı oakdar iyi niyetli düşğnmeyin yaaa.. aallh bilir kimlerle ne plan yaptıı bırakın konuşmayı ıyı niyetliliğii haa tabi€şlinizi ennn iyi siz tanırsınızz ama başına dik ve ilgiz bi adamsa zaten unutun o adamı burda yanlış anlaşılmasınn bu Hayatın Gerçeğii vllhaa kibakamyın seni teselliğide etmek istedim amaa Başka ne olabilrr.. umarım şakadır..:KK47::KK47:

:yaa bunu sağlıklı davranmasımı kalmışş yanlış nalama sinilndirmk için demiyorum ama adamm senn gt annanınn evine bn gitcem eylencem gzcmm karı kızlarla yatcam kalkcam demiş yılbşaı gecesi sanaa resssmennnnn!!!!!

Aaaa benimki mumkunattı yok söylemz bana böyle şeyler.. Ya empati kurayım diyorum.. Ama ben vlhha ğarçalarımm olduu bee çocuk bnede cefa bendee sen git gezzz sürtt olduuu şekerimm uyku hapı att suuyuna uysun btn geceeee:KK53::KK53:

ayol ben böyle saçma yorum görmedim ya.kızım sen kendindemisinn????

ben uyku hapından ziyede eşimi komple camdan atsam...

bilmiyorum kızdırmak için demiş olabilir..

her ne için dediyse yılbaşına kadar içi içimi yiyecek gerçeğini değiştirmez....

ben seni az cokk tanıyorumm iyi niyetli bi akdınsın erkkleride az cok tanıyorum.. !!!! Umarımm umarım şakadır veya vazgeçer inşallah ama ne bilim sözün bitiği bi noktaa vbukadar buyutmeyın diyen varsa k.bakamyın okadar Geniş olmamm

hazmedemem ben canım ya....içim içimi yer....

he gitcem derse gider..tutamam onu imkanı yok...

ama vicdan azabına boğarım..:KK47:

canim biraz oncede sordum ama daha once hic gittigi oldumu boyle yanliz eglenceye filan? bekar arkadaslariyla cok takilirmi normalde?

:- arkadaşımm umuarımm şakadırr ama eger ki değilsee nee oturup konuşcaksın böyle bir adamlaaaa.. ayy bnm sinirlerim attı oakdar iyi niyetli düşğnmeyin yaaa.. aallh bilir kimlerle ne plan yaptıı bırakın konuşmayı ıyı niyetliliğii haa tabi€şlinizi ennn iyi siz tanırsınızz ama başına dik ve ilgiz bi adamsa zaten unutun o adamı burda yanlış anlaşılmasınn bu Hayatın Gerçeğii vllhaa kibakamyın seni teselliğide etmek istedim amaa Başka ne olabilrr.. umarım şakadır..:KK47::KK47:

eee kafasına koyan adam karısının ruhu bile duymadan yapar yapacağını..
yılbaşı gecesi olmaz, başka gece yapar.. bunu için kendimizi paralasak ne olacak?
güzellikle anlatmayalım doğruca kavga kıyamet işi kökünden halledelim, hatta yok yok en iyisi adamları öldürelim de temiz iş olsun:KK52:

umarım niyeti sizinle gitmektir..eğer değilse bende oğluşu anneme bırakıp kızlarla takılırım de,hatta gözünün önünde rezarvasyon yaptır

Kız sana sürpriz mi yapacak yoksa keşke öyle bir şey olsa:KK31:
Ama Erkeklerde akıllarına koydoğu şeyi yaparlar canım
Helede arkadaşlarına söz verdiyse asla vazgeçmezzz
Ama asıl yanlış olan Eşinin böyle düşünüp
Ailesiyle değilde arkadaşlarıyla yeni yıla girmeye yeltenmesi

yok canım bana süpriz değil...

niyetine girmiş ,gider mi bilmem ama niyet var o kesin...

bunu bize yaparsa eğer...içimde ölür eşim...:KK14:

Ciddi olup olmadığını öğrenemezmisin fiyatı araştırdım desen bu bahaneyle öğrensen ?
Benimkide dün gece annemde yemekteyiz yılbaşında annemle ne yemek yaparız diye konuşuyoruzz sen bişey istiyomusun dedim yılbaşında yokum nereye hayrola dedim o gece ortaköyde barda çalışıcam niye ben hiç duymadım dedim öyle konuşmuştuk arkadaşla dedi iyi dedim bayan extra garsonda olur heralde söyleyin benim içinde iş dedimm :KK70:
:KK47:

X