- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Çıkıp gelicek annesine bu kadar basit kv ile kalmak zorunda değil.
Esi KVgilin şehirdeki cezaevinde. Onu goremem diye gelmek istemiyor
sanki her gün gidip görebiliyor mu? kalksın gelsin annesinin yanına eziyet çektiğine değmez. kocaysa koca.
O kadar eziyet çekmeye değer mi ayda bir kez gidp görür eşini başka bir çare bulamadım açıkçasıEsi KVgilin şehirdeki cezaevinde. Onu goremem diye gelmek istemiyor
O kadar eziyet çekmeye değer mi ayda bir kez gidp görür eşini başka bir çare bulamadım açıkçası
Kardeşin bi iş bulup çalışmayı düşünmez mi? Kocası ve kendisi için daha güçlü olur. Böyle hazıra dağ dayanmayacak o zaman ne yapicak?
Çalışmama izin vermiyorsunuz? Para vermiyorsunuz bu borçlar neyle ödeniyor demiyorsunuz benden ne bekliyorsunuz parayı saksıda mı yetiştiriyorum sanıyorsunuz diyemiyor mu?Burada olsa zaten kesin var aklında öyle birşey. Ama orda mümkün değil. Çünkü çok saygıdeğer titiz kp asla izin vermez. Kızı çalışabilir ama gelin çalışmaz ona gore.. Ah bi inat etmese
Çalışmama izin vermiyorsunuz? Para vermiyorsunuz bu borçlar neyle ödeniyor demiyorsunuz benden ne bekliyorsunuz parayı saksıda mı yetiştiriyorum sanıyorsunuz diyemiyor mu?
Ah ikna etsek diye bir şey yok, anne baba gelip kızlarını alsınlar çok mu zor?
Sanki işinize gelmiyor gibi.
Valla bence hiç kendinize dert etmeyin. Bu durum herkesin işine geliyor gibi. Kargoya götürmez beni ne ya.. Eşya mı kardeşiniz? Edilgen olmak kolayına gelmiş bence siz üzülmeyin.Biliyor musunuz benim sıkıntimda tamda bu iste. Herkese çatır çatır laf yetistiren , kendisini asla ezdirmeyen kardeşim en basit lafi bile söylemiyor. En basitinden para olmadığı soyle diyorum ne zamana kadar bozduracaksin. Hic olmazsa elinde is yap internete verelim ben sana müşteri bulurum diyorum. Kp kargo işiyle falan uğraşmaz götürmez beni diyor. Bende tikandim kaldım. Onu yap yok bu olsun yok. Kuru kuru can sıkıntısı benimki
Aynı dikkafalılığı kayınpederine de gösterseydi iyidi.İşimize nasıl gelmesin sizce? Sizin kardesiniz israrla gelmek istemese ne yaparsınız? Düşünün bir ay burada kaldı. Ramazanda kalmaya ikna edemedik. Bak orası çok sıcak dayanamazsın ama yok. Dik kafalı inat bi kardesiniz varsa anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?