Ders calisma aliskanlgim pek yoktu, lys ygsde de cok iyi bir sey yapmamistim zaten. Ozel uni.ye girdim.
Fakat ne olduysa bu aralar bana bir hirs geldi. 2.yilimdayim su an, ilk yil yine lisedeki gibi pek sallamazdim. Bu yilin ilk donemi biraz hirslanmaya basladim. Su an asiri derecede kafaya takiyorum.
zaten takintili bir insanim, aslinda calisinca yapamayacak bir insan da degilimdir ama ders calisirken konstantre olamamam, takintilarim yuzunden surekli kendimi yipratmam falan derken moralim bozuluyor notlarim istedigim gibi gelmiyor . Gecen bir arkadasim cok kotu gecti dedi baya kotu konustu ve 95 almis. Ben dusuk aldim, direk moralim bozuldu bunu duyunca.
Artik o kadar hirslandim ki biri benden yuksek not alsa moralim bozuluyor hatta yakin arkadasim bile olsa bu kisi yukardaki ornekte oldugu gibi. Zaten surekli basarisiyla ovunen bir kisi. Kendime diyorum ki ben acaba baskalarinin basarisini cekemiyor muyum. Ama ben de iyi olmak, iyi oldugumu bilmek istiyorum.
Bir kac ay oncesine kadar bu kadar degildim ama artik okulu birakmayi dusunecek seviyeye geldim, madem en iyi degilim hic okumayayim kafasindayim. Psikolojim bozuldu anlayacaginiz.
ne yapip da bu ruh halinden ciksam bilmiyorum. Bazen cok gerizekalyim ben hicbisey yapmam bosuna okumayayim diyorum bazen en iyi ben olmaliyim diyorum.
Benim gibi olan var mi?