Merhaba arkadaslar bu yil üniversite sinavina hazirlaniyorum ve benim sozel derslerim guzel sayisala gore bu arada esit agirligim matematigim berbat durumda ve hedefim hukuk sizce ben ne yapmaliyim mantikli olarak özel dersmi alayim mattan yoksa dershanemi ?
+1Özel ders. Ben hem dershanede çalıştım hem özel ders verdim, özel dersin hazırlığına bir saatten fazla ayırırdım tabi sebebi biraz da İngilizce olması alanımın ve öğrencilerden sınav sonucu topladığım için referans olur diye çok gayret gösterirdim, dershanede ise kalabalık içinde başarılı öğrenci yitip gidiyor sadece bir disiplin verir dershane.
Sözel pek güzel gibi değil. Soru edatı ayrı yazılır.Merhaba arkadaslar bu yil üniversite sinavina hazirlaniyorum ve benim sozel derslerim guzel sayisala gore bu arada esit agirligim matematigim berbat durumda ve hedefim hukuk sizce ben ne yapmaliyim mantikli olarak özel dersmi alayim mattan yoksa dershanemi ?
Özel ders baya pahalıya kaçıyor dershaneye göre. Eğer durumunuz yeterse ben özel dersi tavsiye ederim. Birebir ve iyi bir hocanın anlattigı asla 10 ar kisilik sınıftaki gibi olmuyor. Daha verimlidir özel ders. Üniversite sınavına özel dersle hazırlandım ve gayet iyi sonuçlar aldım. Ama okul kurslarimız vardı onuda ihmal etmemeye özen gösterdim.Merhaba arkadaslar bu yil üniversite sinavina hazirlaniyorum ve benim sozel derslerim guzel sayisala gore bu arada esit agirligim matematigim berbat durumda ve hedefim hukuk sizce ben ne yapmaliyim mantikli olarak özel dersmi alayim mattan yoksa dershanemi ?
MerhabaÖzel ders. Ben hem dershanede çalıştım hem özel ders verdim, özel dersin hazırlığına bir saatten fazla ayırırdım tabi sebebi biraz da İngilizce olması alanımın ve öğrencilerden sınav sonucu topladığım için referans olur diye çok gayret gösterirdim, dershanede ise kalabalık içinde başarılı öğrenci yitip gidiyor sadece bir disiplin verir dershane.