Dershanemi özel dersmi

Hcrn42

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
27
3
28
Merhaba arkadaslar bu yil üniversite sinavina hazirlaniyorum ve benim sozel derslerim guzel sayisala gore bu arada esit agirligim matematigim berbat durumda ve hedefim hukuk sizce ben ne yapmaliyim mantikli olarak özel dersmi alayim mattan yoksa dershanemi ?

Özel ders. Ben hem dershanede çalıştım hem özel ders verdim, özel dersin hazırlığına bir saatten fazla ayırırdım tabi sebebi biraz da İngilizce olması alanımın ve öğrencilerden sınav sonucu topladığım için referans olur diye çok gayret gösterirdim, dershanede ise kalabalık içinde başarılı öğrenci yitip gidiyor sadece bir disiplin verir dershane.

Bence özel ders ama konu anlatımı vakit kaybı gibi geliyor bana, asla başkasının anlattığı bir konuyu anlamam kendim çalışmadan. Sen dinleyerek anlayabilen biriysen dershane tüm dersleri almak açısından daha yararlı olur. Özel dersin avantajı önceden çalışıp istediğin gibi soru çözümü yaptırabilirsin. Dershanelerin soru çözümü saatleri işe yaramaz pek

Ben dershaneye gittiğim dönemde hiç başarılı olamamıştım açıkçası. Curcuna vardı..Bence birebir özel ders en güzeli..

Özel ders almalısın. Sözel dersleri kendin halledebiliyorsan matematikte özel dersin muhakkak faydası olacaktır. Dershanede ne yapsan sınıf ortamı. Çok kişiye bir hoca. Özel derste teke tek daha iyi kavrarsın. Bu arada hukuk istiyorsan yaptıgın herbir matematik netinin seni binlerce kişinin önüne atacağını sakın unutma. Edebiyatı herkes yapıyor, sayısalcılar bile. Hukuk fakültesini edebiyat kazandırır gibi gözükür ama matematik kazandırır aslında. Matematik netini olabildiğince fazla tutmaya çalış. Bunlar benden sana tıpçı tavsiyeleri

Dershanede arkadaş ortamı vs. Ne kadar yok desen de takılıyosun. Dikkat dağılıyor.
En güzeli özel ders

Özel ders al ama dershane de de özel ders veriyorlar

+1

ozel ders

Ben matematik ozel ders aldim soxelim superdi . Cok verimli oldu benim icinn. Ozel ders diyorum

Özel ders ama dersanelerin denemelerine de girerek..
Tek başına deneme çözmekle olmuyor..

Dershane artık yasak. O kurumlar tek ders adı altında (bildiğim kadarıyla artık devlet tek ders için kurum açmaya izin veriyor. Mesela butik bir yer yasal olarak sadece matematik dersi verebilir. Fizik ya da biyoloji. Ama tek ders olmak zorunda.) açma yetkisine sahip. O yüzden garantisi yok. Kapanma durumu olabilir. Büyük ihtimalle yeni açıldığı için düzensiz olacaktır. Ders sistemi oturmayacaktır. (yeni açılan butik bir dershaneye bir sene gitmiştim)

O yüzden özel dersi daha faydalı görüyorum.

Sözel pek güzel gibi değil. Soru edatı ayrı yazılır.

Özel ders baya pahalıya kaçıyor dershaneye göre. Eğer durumunuz yeterse ben özel dersi tavsiye ederim. Birebir ve iyi bir hocanın anlattigı asla 10 ar kisilik sınıftaki gibi olmuyor. Daha verimlidir özel ders. Üniversite sınavına özel dersle hazırlandım ve gayet iyi sonuçlar aldım. Ama okul kurslarimız vardı onuda ihmal etmemeye özen gösterdim.

Muhtemelen okul kurslarında olacak onlara da katıl müsait oldukça ve eksiklerinden ders al derim. Şimdiden başarılar.

Merhaba
Anladığım kadarı ingilizce öğretmenisiniz
Bir soru sormak istiyorum (kişisel)
İlkokul 3.sınıfa gidecek çocuğuma özel ingilizce dersi aldırmayın düşünüyorum
Erken mi, daha yoksa tam zamanı mı fikriniz nedir?
İngilizceyi ana dili gibi konuşması için. Fikriniz nedir?
Konu sahibi sizden özür diliyorum konunuzda kişisel soru sorduğum için

Eğer belli bir program yapıp uygularsan özel ders. Dershane sana sabahları erken kalkman için bir zorunluluk verir ve ödevlerini yapman için. Dershane olmazsa öğlene kadar yatarım otokontrolüm olmaz diyorsan özel ders seni belli bir yere kadar götürür. İyi bir dershane ve senin yoğun çabanla matematikteki konu eksiklerin kapanır, sözelini iyice pekiştirirsin. Dershane de konular bittikten sonra eksik kalan konularını özel dersler ile kapatmak bana daha mantıklı geldi.
Mutlaka yatma kalkma saatlerin düzenli olsun, sosyal medya ile aranda bir limit koy, eğlenmene de zaman ayır bunlar benim sana verebileceğim tavsiyeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…