Dershanemi özel dersmi

Diğerlerini kendin halledebilirsin
Matematik için özel ders al derim
dersaneye git gel için ayırdığın yol zamanını bile evde ders çalışmaya aktarırsın

1 yıl kapan yeme içme, önündeki yıllar için feda et 1 yılını
yolun bahtın şansın açık olsun çocuk :)

Merhaba
Anladığım kadarı ingilizce öğretmenisiniz
Bir soru sormak istiyorum (kişisel)
İlkokul 3.sınıfa gidecek çocuğuma özel ingilizce dersi aldırmayın düşünüyorum
Erken mi, daha yoksa tam zamanı mı fikriniz nedir?
İngilizceyi ana dili gibi konuşması için. Fikriniz nedir?
Konu sahibi sizden özür diliyorum konunuzda kişisel soru sorduğum için
Moralinizi bozmak istemem fakat bu yaşta bir çocuk özel ders ile anadili gibi konuşamaz fakat uzun vadede çok yararı olur, dili sevmek gibi, dil kurallarını özümsemek gibi. Gayretli bir hocaya denk gelirseniz basit düzeyde konuştuğuna şahit olursunuz, günlük konuşma şeklinde düşünebiliriz. Erken mi sorusuna şunu söyleyebilirim 5 yaşında ders alanlar var.

Özel ders pahaliya geliyor bence. Dershanede hem ek kaynak veriyorlar, etutler oluyor soru cozum saatleri oluyor ders tekrar anlatiliyor... dershane tercihim.

Bu tamamen kişisel olarak ders algılama özelliğine bağlı...
Ben mesela bireysel olarak değil en az beş on kişi ile çalışırken daha fazla keyif alırım ve daha verimli olur benim için..
Ama bir başkası sadece tek başına ders çalışmaktan hoşlanır.

Merhaba arkadaslar bu yil üniversite sinavina hazirlaniyorum ve benim sozel derslerim guzel sayisala gore bu arada esit agirligim matematigim berbat durumda ve hedefim hukuk sizce ben ne yapmaliyim mantikli olarak özel dersmi alayim mattan yoksa dershanemi ?
imkanın varsa özel ders al hatta youtubede çok yararlı hocalar var bi onlara da bak dershanenin faydası kadar zararı da var evde disiplinli çalışıp özel ders ile desteklemek kesinlikle daha etkili.

Dershane daha uyguna gelir, kaynak ve düzenli sistemli çalışma açısından daha avantajlıdır. Eksi yönü arkadaş ortamı.
Özel derste birebir ilgiyle daha verimli birkaç saat geçirirsin. Eksi yönü özel ders fiyatı daha tuzlu olur, kaynaklar sana kalmıştır.
Kendini arkadaş ortamına takılmayan düzenli disiplinli çalışırken hakkını verecek biri olarak görüyorsan ve öyleysen derhane. Değilse özel ders. Evde bildiğin konular üstünden geçilebilir.

X