• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Dershaneler sizce gerekli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi seqer_kıs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seqer_kıs

Ziyaretçi
ya kızlar bn sıze bışey sorcam çocuklarınız dersaneye gıdıyomu etkısı varmı gıdıyosa hangı dersane??

ay çok mu fazla sordumkafamçokkarıştı

ya bıde fen lıselerıne gırmek ıçın puan kaç oluyor???:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

öss ve sbs için dershane sart. Fen liselerinin puanları epey yuksek 6. sınıftan ıtıbaren dershane olsa guzel olur. Cunku artık sıstem degıstı 6,7,8 ler her sene sınava gırcekler, okul derslerı etkılı olacak vs. Dediğim gibi malesef gunumuzde dershane sarttan da ote oldu.

saol cnm zaten bende 4. sınıftan beri dersaneye gıtmıştım sımdı puanlarım yüksek oldugu ıçın doktor olcam daha stajerım.ben fen lisesini tutturamamıştım anadolu lisesnde okumuş..ah ahh o günler ne kadarda gzldı...

hmm benim kardesım de fen lisesini tutturamadı, anadolu lısesınde bu sene lise 3 ve öss gırcek. tıp ıstıyor o da ins olur, puanları da iyi gidiyor, ögretmenleri de umıtlı, hayırlısı olur ıns

Fen lisesi puanları cok cok yüksek.ıyi bir lise icin dersane kesinlikle sart.Sistem bunu gerektiriyor arkadaslar dersaneye göndermekten baska sansımız yok cocukları..

Back