• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dershane ve Özel Okul Öğretmenleri Buraya Lütfen

angryangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.316
10
106
39
İstanbul
Dershane ve özel okul öğretmenlerinin tanışma ve paylaşım alanı

Ben İstanbul'da Birey Dergisi Dershanesi'nde ingilizce öğretmeni olarak çalışıyorum

bende anafende çalıştım 4 yıl....çok çok zor dersanede öğretmenlik..benim çocuk olduktan sonra iyice zorlandım,benim iznim pazartesi günüydü,eşimin ve çevremdeki herkesin pazar günü izin günleriydi..ortak hiç bi vaktimiz yoktu..eşimle koptuk,kızımla koptuk,ailemle koptuk,hiç bi arkadaşımla görüşemez oldum,suyumu sıktılar bende bu yıl işi bıraktım,kpss hazırlanıyorum atanmam çok zor,tek maaş çok zor ama ben çoooooooooooooooooook mutluyum...işsizim ama mutluyum.......:40:

Merhaba arkadaşlar;
İzmir'de Özel okullarda öğretmenlik yapan arkadaşlar var mı?Şartları ve başvuru tarihleri ne zamandır? bu dönem geçti artık, en azından 2.dönem için şansımız olur? şimdiden teşekkürler

canım elemanonlıne.com sitesinde çok öqretmen aranıyor oraya baksana bitanem..birde bulunduqun isvar.com sitesi var bulunduqun ilin yada ilçenin adıyla tıklarsan bulursun...

merhaba arkadaşlar bahçeşehir kolejinden aradılar öğretmenlik için. branşım fen bilgisi. bahçeşehir kolejinde çalışan var mı imkanları nasıl? ortamı nasıl? stajer olarak başlıycam evet desem mi bilmiyorum? geçen sene kpss den 84 aldım bu sene dersaneye gidiyorum kpss için kafam çok karışık :(

Merhaba.. Ben de 4 senedir İstanbul Anadolu Yakasında butik bir dershanede coğrafya öğretmenliği yapıyorum. Aynı zamanda bu yıl KPSS ye hazırlanıyorum :) özel sektör çok zor :(

sayin arkadaslar, ingilizce ogretmeni yeni mezun olanlar dershanede ne kadar maas aliyor bilgisi olan varmi acaba? ve ozel okul, kolejdeki maaslar? izmir ve istanbul icin..

beni de bir kaç dersane aramıştı felsefe+formasyon var bende, rehber öğretmen olarak 1-1,5 milyar arası maaş önerdiler ama eşim sıcak bakmadı.butik bir dersaneden ziyade bilindik güvenilir bir yer olsun istiyo. bildiğiniz özel okul yada iyi bir dersane varsa yardımcı olursanız sevinirim kızlarrr:)))

Back
X