Çocuğum okulda alamadığını dershanede aldı..38 kişiyle egitimden nolacak sanki..50lik sınıflar olduğunu bile duyuyorum..Eğitimci değilim ben 8de gittim sadece bence 7-8 iyidir. 6da ben olsam evde özel ders aldırırım çocuğu yormam
Kendinize suç bulmayın eğitim sistemi artık arapsaçı veliler de şaşkın ne yapsınlar
Benim kızımda 7.sınıf bu sene verdik etüte. Haftaici 5 gun Okuldan sonra 3 saat gidiyor. Haftasonu yok. Seneye bir tık daha yoğun olacak ama ben yine hafta sonunu bos birakma kafasındayım cunku kizim yoruluyor farkindayim.Sizin cocugunuzda yoruluyordur ama Gerçekten faydası çok çünkü 7.sinif önemli bir basamak 7 ve 8 de de gondermelisiniz.Merhaba hanımlar, 12 yaşındaki kızım 6.sinifta..eylulde 7.sınıfa başlayacak..Devlet okuluna gidiyor sınıfı 38 kişi..Bu yıl dershaneye gönderdim çok güzel verim aldı,ama pazar gününü dershanede geçirdi,pazar 6 ders saati ders,3 ders saati de haftaiçi okuldan sonra alıyor..Dershanede ,okul dersleri,yeni nesil soru çözümleri v.s hepsini yapıyorlar..Tamam notları çok iyi ama bu yaşta çok mu yoruyoruz acaba?7.sınıfta dersler daha da zorlaşacak diyorlar..7.sınıfta da dershaneye devam etmeli mi bilemiyorum..Tatilinden almakla haksızlık mi ediyoruz..velilerin,Özellikle ortaokul öğretmen arkadaşlarının düşüncelerini öğrenmek istiyorum..
Çocuğum okulda alamadığını dershanede aldı..38 kişiyle egitimden nolacak sanki..50lik sınıflar olduğunu bile duyuyorum..
Sizinki 15 ders saati alıyormuş,bizimki toplamda 9 ders saati..sizinki daha yoğun..ama haftasonu çocuğunuza kalıyorBenim kızımda 7.sınıf bu sene verdik etüte. Haftaici 5 gun Okuldan sonra 3 saat gidiyor. Haftasonu yok. Seneye bir tık daha yoğun olacak ama ben yine hafta sonunu bos birakma kafasındayım cunku kizim yoruluyor farkindayim.Sizin cocugunuzda yoruluyordur ama Gerçekten faydası çok çünkü 7.sinif önemli bir basamak 7 ve 8 de de gondermelisiniz.
Sizinki 15 ders saati alıyormuş,bizimki toplamda 9 ders saati..sizinki daha yoğun..ama haftasonu çocuğunuza kalıyor
Cumartesimiz boşBence haftasonu 1 gün mutlaka dinlenmek gerekiyor. Pazarı boş kalabiliyorsa kalsın.
Cumartesimiz boş
Hepimiz onlar için uğraşıyoruz..allah herkesin evladına güzel günler nasip etsinValla en iyisişöyle diyeyim eğitim de, ünv sınavına kadar olan süreç de bir maraton. Tabi ki iyi hazırlanmak gerek ama iyi dinlenmek de gerek yoksa yarı yolda düşüp kalırsın. 6 ve 7de birer gün bence mutlaka tam dinlensin, enerjisini toplayıp haftaya bomba gibi girsin. Yaz tatilinde çalışmasın yarıyılda çalışmasin. 8de vitesi arttırsın, haftanın her günü çalışabilir pekala. Bol şans dilerim, umarım fen lisesi tutturur
Kendinizi suç aramayın. Şimdiki eğitim sistemi o kadar berbat ki , kızınız dersanede verim alabiliyorsa devam etsin. Kızınızla konuşun derim aklı şahsi fikirleri alın derimMerhaba hanımlar, 12 yaşındaki kızım 6.sinifta..eylulde 7.sınıfa başlayacak..Devlet okuluna gidiyor sınıfı 38 kişi..Bu yıl dershaneye gönderdim çok güzel verim aldı,ama pazar gününü dershanede geçirdi,pazar 6 ders saati ders,3 ders saati de haftaiçi okuldan sonra alıyor..Dershanede ,okul dersleri,yeni nesil soru çözümleri v.s hepsini yapıyorlar..Tamam notları çok iyi ama bu yaşta çok mu yoruyoruz acaba?7.sınıfta dersler daha da zorlaşacak diyorlar..7.sınıfta da dershaneye devam etmeli mi bilemiyorum..Tatilinden almakla haksızlık mi ediyoruz..velilerin,Özellikle ortaokul öğretmen arkadaşlarının düşüncelerini öğrenmek istiyorum..
Çocuğum ilkokul çağında ve hobilerine dönük kursları bile hafta içine aldırıyorum. Hafta sonu ona kalsın diye.Merhaba hanımlar, 12 yaşındaki kızım 6.sinifta..eylulde 7.sınıfa başlayacak..Devlet okuluna gidiyor sınıfı 38 kişi..Bu yıl dershaneye gönderdim çok güzel verim aldı,ama pazar gününü dershanede geçirdi,pazar 6 ders saati ders,3 ders saati de haftaiçi okuldan sonra alıyor..Dershanede ,okul dersleri,yeni nesil soru çözümleri v.s hepsini yapıyorlar..Tamam notları çok iyi ama bu yaşta çok mu yoruyoruz acaba?7.sınıfta dersler daha da zorlaşacak diyorlar..7.sınıfta da dershaneye devam etmeli mi bilemiyorum..Tatilinden almakla haksızlık mi ediyoruz..velilerin,Özellikle ortaokul öğretmen arkadaşlarının düşüncelerini öğrenmek istiyorum..