- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Benim de düşüncem dersaneye gitmekten yana. Doğru mu yanlış mı acaba diye düşünüyordum. Bir yılım ve param heba olur mu diye kafam karışmıştı ama gitmek daha mantıklı.Eğitime yatırılan para hiçbir zaman boşa gitmez
dersaneye git
atan ve katbekat karşılığını ver ailene
aslında karşılık değil ne demek istediğimi anlıyorsun.
gönül rahatlığı ile ailene destek ol ve garanti işin olsun
Benim de düşüncem dersaneye gitmekten yana. Doğru mu yanlış mı acaba diye düşünüyordum. Bir yılım ve param heba olur mu diye kafam karışmıştı ama gitmek daha mantıklı.Eğitime yatırılan para hiçbir zaman boşa gitmez
dersaneye git
atan ve katbekat karşılığını ver ailene
aslında karşılık değil ne demek istediğimi anlıyorsun.
gönül rahatlığı ile ailene destek ol ve garanti işin olsun
Bolumunuz ne? Yani sıkı bir çalışma için evde olmaniz daha iyi olacaktir. 1 sene sonrasinda ataninca ailenizde sizde mutlu sona kavusacaksinizHayırlı Ramazanlar hepinize. 2016 yılında mezun oldum. 1 yıl boyunca ücretli öğretmenlik yaptım. Başlıkta da belirttiğim gibi ikilemdeyim. Dersaneye gidip kpssye mi odaklansam yoksa bu yıl da ücretli yapmaya devam mı etsem kafam çok karışık. Asgari ücret bile alamıyorum çoğu zaman ama en azından çalışıyorum diyordum başlarda. Ücretliyi bırakıp dersaneye gitmeyi düşünüyordum. Bu sefer de aileme yük olacağım para kazanmadığım için nasıl olur acaba dedim. Ama daha önce hiç dersaneye gitmedim en azından şansımı denerim gidip dedim. Çünkü evde kendime ait odam yok ev küçük düzgünce çalışamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Paranın heba olmayacağı şekilde çalışBenim de düşüncem dersaneye gitmekten yana. Doğru mu yanlış mı acaba diye düşünüyordum. Bir yılım ve param heba olur mu diye kafam karışmıştı ama gitmek daha mantıklı.
Bölüm Türk Dili ve EdebiyatıBolumunuz ne? Yani sıkı bir çalışma için evde olmaniz daha iyi olacaktir. 1 sene sonrasinda ataninca ailenizde sizde mutlu sona kavusacaksiniz
Ücretli öğretmenlik mi yapmamı öneriyorsun? Benim bölüm de çok az alım yapıyorBen başlıktaki dershaneyi görünce öğretmen olarak dershane mi diye soruyorsun sanmıştım
Atanma puanları kaç
Yani tüm yılınızı KPSS ye vakfedip sınavdan 90 alıp mülakatta elenince ne hissedersin onu da hesaba kat
Geçen sene 88 aldım öğretmen değilim ve atanma imkanım yok gibi her atamada 60-70 alım olsa da yetmiyor aldığım puan
Ücretli öğretmenlik mi yapmamı öneriyorsun? Benim bölüm de çok az alım yapıyor
Doğru söylüyorsunuz aslında ama ben haftaiçi gitmek istiyordum saatleri uyarsa olabilir aslında.Dershane + ücretli. Çok ders alma zprunluluğu yoksa hatta, cep harçlığı çıksın yeter. Kazandığınız tecrübe de işinize yarayacaktır..
Hayırlı Ramazanlar hepinize. 2016 yılında mezun oldum. 1 yıl boyunca ücretli öğretmenlik yaptım. Başlıkta da belirttiğim gibi ikilemdeyim. Dersaneye gidip kpssye mi odaklansam yoksa bu yıl da ücretli yapmaya devam mı etsem kafam çok karışık. Asgari ücret bile alamıyorum çoğu zaman ama en azından çalışıyorum diyordum başlarda. Ücretliyi bırakıp dersaneye gitmeyi düşünüyordum. Bu sefer de aileme yük olacağım para kazanmadığım için nasıl olur acaba dedim. Ama daha önce hiç dersaneye gitmedim en azından şansımı denerim gidip dedim. Çünkü evde kendime ait odam yok ev küçük düzgünce çalışamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Full evde kalarak çalışmak daha zor geliyor bana. Psikolojik olarak iyi gelir, para kazanırsınız az da olsa , çevreden de boş oturuyor tepkisi almazsınız. Malum sınav dönemi ne kadar takmasak da etkiliyorlar insanı. Sınava yakın bırakma ihtiyacı hissederdseniz de bırakırsınız..Doğru söylüyorsunuz aslında ama ben haftaiçi gitmek istiyordum saatleri uyarsa olabilir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?