• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dersane mi ücretli öğretmenlik mi?

Hayırlı Ramazanlar hepinize. 2016 yılında mezun oldum. 1 yıl boyunca ücretli öğretmenlik yaptım. Başlıkta da belirttiğim gibi ikilemdeyim. Dersaneye gidip kpssye mi odaklansam yoksa bu yıl da ücretli yapmaya devam mı etsem kafam çok karışık. Asgari ücret bile alamıyorum çoğu zaman ama en azından çalışıyorum diyordum başlarda. Ücretliyi bırakıp dersaneye gitmeyi düşünüyordum. Bu sefer de aileme yük olacağım para kazanmadığım için nasıl olur acaba dedim. Ama daha önce hiç dersaneye gitmedim en azından şansımı denerim gidip dedim. Çünkü evde kendime ait odam yok ev küçük düzgünce çalışamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Ücretli yaptın dersane parası biriktirseydin keşke. Bölümünüz ne
Bence dersaneye gidin zaman geçtikçe pişman olacaksınız. Ücretli yapmak için mi okudunuz hayatınızı kurtarmaya bakın başarılar

Evde video dersler dinleyerek de çalışabilrisiniz dersane zaman kaybı
Öğretmen atamaları gittikçe zorlaşıyor.
Ama şuna da hazır olun 95 alsanız da garantiniz yok malum mülakat.

Dershaneye gitmezdim yerinizde olsam. Video dersler bile çok etkili. İlla gidecekseniz alan için gidin sadece, benim fikrimce.

Hayırlı Ramazanlar hepinize. 2016 yılında mezun oldum. 1 yıl boyunca ücretli öğretmenlik yaptım. Başlıkta da belirttiğim gibi ikilemdeyim. Dersaneye gidip kpssye mi odaklansam yoksa bu yıl da ücretli yapmaya devam mı etsem kafam çok karışık. Asgari ücret bile alamıyorum çoğu zaman ama en azından çalışıyorum diyordum başlarda. Ücretliyi bırakıp dersaneye gitmeyi düşünüyordum. Bu sefer de aileme yük olacağım para kazanmadığım için nasıl olur acaba dedim. Ama daha önce hiç dersaneye gitmedim en azından şansımı denerim gidip dedim. Çünkü evde kendime ait odam yok ev küçük düzgünce çalışamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Bölümün edebiyat, tarih gibi ataması zor bir bölümse tecrübe kazan derim çünkü atanma umudu neredeyse yok. Ama daha olanaklı bir bölümse kendine ders çalışmak için bir sene fırsat verebilirsin.

Back
X