DERS SORUNSALI!! LÜTFEN BAKIN

Cileklipudingg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
89
24
3
28
Hanımlar, içinizde hala öğrenci olanlar muhakkak vardır. Ders çalışmaya oturmak için ne yapıyorsunuz ? Oturunca güzel çalışıyorum aslında ama dikkat dağınıklığım var. Oturmaya başlamak ve tüm dikkatimi vermek en az bir saatimi alıyor. Yok mudur daha güzel hızlı bir yolu ? Sizin kendinize ne tür ödülleriniz var bu konuda ??

Off aynı durumdayım
Bi oturunca saatlerce çalışabilirim
Ama oturamıyorum
Eşime bana baskı yaptırtıyorum
Yani ikide bir hadi ders çalış diyor laf söylüyor
Oturtuyor zorla başına
Sen de çevrendeki birinden böyle bir şey yapmasını isteyebilirsin

Benimki ne okumaksa 20 senedir okuyorum

Merhaba :) Ben öğrenciyim. Nasıl çalışmaya başlıyorum konusu ise genelde şöyle oluyor evde olduğum günlerde yani tatil günlerinde sabahları alarm kurup erken kalkıyorum ve kahvaltı etmeden başlıyorum çalışmaya çünkü en verimli çalışmam böyle oluyor :)

Sormayın huyum pek kötü. Emir ve baskıdan hiç hoşlanmam. Ders çalışma isteğim vardır mesela. Severim yani. Fakat biri ısrar ederse sana noluyor ben bilmiyor muyum diye küstahça bir moda gidiyorum

Geç uyanmamın da etkisi oluyor. Günün çoğu gitmiş oluyor uyandığımda. Eh diğer aktivitelerden derse vakit bulamıyorum çok ayıp bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…